Pagini

Ceasul - necesitate sau un moft?

Sa fii in trend sau sa porti de necesitatate? Ce a devenit ceasul de mana in zilele noastre?

Conform unor statistici efectuate la sfarsitul anului 2013, sunt mai multe persoane de sex feminin care poarta ceas de mana decat persoane de sex masculin. In principiu, este adevarat acest studiu fiindca eu sau noi, preferam sa verificam ora pe telefonul mobil. Doamnele doresc sa-si etaleze ceasurile in public, sa arate ca ele poarta ceasuri Fossil de calitate la mana. 

Deci, este trend sau nu? Ceasul poate deveni un accesoriu dar trebuie sa stim ca, inainte de toate, acesta este o utilitate. Design-ul cat mai amplu si stralucitor al ceasului striga dupa atentie iar acest lucru imi displace. Mai bine porti ceasuri dama ieftine sau ceasuri elvetiene care au un design simplu si clasic decat sa porti un ceas impopotanat de pietre, pietricele si briz-brizzuri. Acestea recurg la aceste ceasuri pentru a strivi concurenta doar ca, barbatilor nu le plac aceste etalari ale obiectelor scumpe. 

Mi-a fost dat sa vad la televizor ceasuri de aur cu pietre Swarovski iar pentru doamnele care poarta acest tip de ceas, am o intrebare: Este ceas sau bijuterie?

Polonia este tara in care cei mai multi oameni poarta ceas la mana. In Romania, cand vor intelege oamenii ca ceasul de mana este o utilitate si nu un motiv de fudulie? Intreb pentru ca majoritatea oamenilor privesc ceasurile ca fiind simple obiecte si nu stiu sa le pretuiasca. 


Tu ce fel de ceas porti? Pentru tine, ceasul este o utilitate sau il porti doar pentru a fi in trend?

2 comentarii:

  1. De mult nu cred ca mai este o necesitate,acum este privit ca un accesoriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoretic este necesar. Practic, a devenit un accesoriu, uneori chiar unul scump, ce evidentiaza un statut social

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)