Pagini

Guest post- Mananca sanatos cu Philips!

Sanatatea este la ea acasa... Pardon! Sanatatea este la tine acasa. Imagineaza-ti o viata in care nu mai trebuie sa mananci de la fast-food, o viata in care nu mai trebuie sa consumi mancare din supermarket-uri, o viata in care mancarea la conserva nu ar exista iar tu esti nevoit sa-ti prepari mancarea acasa. Cum ar fi?

In timp ce pentru unii ar deveni un cosmar datorita faptului ca, uneori, nu au timp liber si mananca in oras, pentru altii ar fi o mare bucurie. Cea mai hranitoare si sanatoasa mancare o producem acasa. Folosind o masina de facut paine ne putem prepara painea acasa, fara sa mai fim nevoiti sa o cumparam de la magazin. 

Cu totii stim ca, desi este considerata naturala, in paine se introduc anumite lucruri pentru a o face pufoasa si pentru a o ajuta sa creasca. Cu un prajitor de paine iti poti prepara un mic dejun sanatos, prajind cateva felii de paine si un borcan de gem langa...yamii. 

Dupa ce luam masa, optez ca un storcator de fructe si legume sa se ocupe de bautura dumneavoastra. Cumparati un kg de mere si bucurati-va de un suc natural si racoritor. Renuntati la bauturile carbogazoase de pe piata. 

Poti duce un stil de viata sanatos si fara costuri prea mari. Trebuie sa te implici, sa vrei, sa-ti doresti si sa te tii de acest regim pentru...sanatate. Nu uita ca ceea ce mananci ajunge in corpul tau. E alegerea ta daca vrei ca organismul tau sa asimileze tot felul de chimicale si toxine sau vrei sa fie hranit cum trebuie.

Multi oameni mananca dar cati se hranesc cu adevarat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)