Pagini

Despre frumusete si altele...

Frumusetea nu consta in machiaj si-n trucuri pe care multe fete le folosesc pentru a pacali ochiul barbatului, pentru a vedea placutul si frumosul. Primul pas in a fi atragatoare si frumoasa este sa fii naturala. In defavoarea unor machiaje care se gasesc pe piata si sunt pline de chimicale, puteti aplica pentru cosmetice si produse naturiste

De exemplu, mastile de fata vi le puteti face voi acasa, fara mai cumparati orice de pe piata iar efectul este garantat. Femeia este frumoasa naturala! Poti arata sexy fara tonele de machiaj, alifiuri sau alte lucruri pe care le folositi. 

Dupa cum am spus si mai sus, ingriirea personala este primul pas. Nu puneti accent pe ten sau pe maini, puneti sub lupa tot corpul. Prin machiaj nu devii frumoasa, devii ceea ce esti deja...adica...frumoasa! 

Un epilator Braun ti-ar usura viata in locul benzilor epilatoare care sunt destul de dureroase iar folosirea lor...hmm... pot spune doar ca nu mai sunt la moda. Vara iti este dat sa vezi la terasele din Centrul Vechi al Bucurestiului destule tinere care se poarta natural si arat atat de frumoase. De ce nu le urmam exemplu? Feminitatea este un atuu. Trebuie sa o scoatem in evidenta, nu sa o ascundem in spatele machiajelor. Dar de ce mai spun asta cand putem vedea cu totii ca fetitele de scoala generala incep sa se machieze. Ce isi ascund in spatele machiajului? Copilaria? Este o greseala imensa fiindca machiajul, pe langa efectele benefice pe care le are si anume sa ascunda micile “impuritati”, inseamna chimicale, inseamna ten afectat cu timpul iar sa incepi sa te machiezi de la 12-14 ani, mi se pare...aiurea. Nu credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)