Pagini

Proiecte DIY pentru camera taaaa sau in cazul asta pentru camera mea

Hello there! Am prins si eu un weekend intreg pentru mine, si am decis sa ma rasfat un pic, mai bine zis sa imi rasfat camera si simturile artistice. Cum? Sau despre ce vorbesc eu aici? Ei bine, despre una bucata camera aproape goala pe care am inchiriat-o si in care locuiesc. Si cand zic aproape goala fac referire la faptul ca avea in ea doar un pat, bineinteles, si un dulap.
Dar lasand taina la o parte, sa va spun cum m-am relaxat eu in week-end-ul asta. Well, decorand. Ieftin, dar cu gust. Am dat din greseala rasfoind Pinterest-ul peste proiecte DIY, si unul dintre ele era pentru o lustra decorata cu inimioare din hartie.

Asadar mi-am adus aminte ca am luat cu mine o carte ca sa o citesc in avion, am cautat o foarfeca, si m-am pus pe taiat inimioare. M-am inarmat cu scoci si multa rabdare si uite asa m-am ales cu o decoratiune pentru perete. Am incercat si varianta cu lustra dar mi se acopera becul, si se face intuneric, deci nu e o idee prea buna.
Mno, asta e primul meu proiect DIY din weekend. Al doilea, este simplu, insa mi-a ocupat aproape toata ziua.

Cam asta este rezultatul. Bun, ideea de la care am pornit era un pic diferita in sensul ca fotografiile care sunt prinse pe sfoara sunt de fapt fotografii cu familia, prietenii, etc. Insa cum eu de moment nu am bani de aruncat pe fereastra si nici nu stiu cam pe unde pot scoate foto, am decis sa-mi etalez skill-urile de desen si sa trec la treaba, hi hi. Am cautat fotografii care imi plac, si citate motivationale, gen, mi-am cumparat sfoara, carioci si hartie si rezultatul il vedeti in fotografii. Ca sa fiu sincera live, ambele decoratiuni sunt mult mai faine si daca nu aveti ce face va provoc si pe voi sa incercati una din ele, sau orice alta decoratiune pe care o puteti face acasa cu bani putini si cu ce aveti la indemana.
Si pentru ca tot am adus vorba de arta, de pictat, si de decorat, cei de la Profiart au o sumedenie de produse de pictat, lipiti, etc. cu ajutorul carora puteti sa va relaxati si voi intr-o zi sau intr-un week-end. V-am tucat.


3 comentarii:

  1. :) Păi dacă mai faci multe decoraţiuni nu o să mai ai loc în casă!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place ce ai facut, aduce un aer de veselie si prospetime in orice interior care se vrea altfel decat anost...ai imaginatie dar asta nu e ceva nou! :))
    sunt curioasa ce va mai inventa artistul din tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine. Mai ales inimioarele din hartie. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)