Pagini

Barbatii si vinul


Ma tainuiam cu o amica si mi-a zis ca unii barbati sunt ca vinul, cu timpul imbatranesc, si devin mai buni, iar pe langa asta daca bineinteles depasim partea cu vinul am putea spune ca devin mai intelepti, mai frumosi si mai de toate, de fapt, mai buni, ce sa mai. 

Dar ce te faci atunci cand tie nu iti place vinul? Si implicit nici barbatii asociati cu el? Pe ce te dai? Pe bere? Ahahaha. Eu nu as sfatui pe nimeni sa se bage la bere, fiindca se stie ca cine bea bere, isi face si depozit, apoi ar  mai fi si tuica, dar asta este pentru astia mai tari, trebuie sa fii o femeie dura, nu asa sensibila si delicata, mmmm, si mai avem si vodka, insa aici nu ma bag, aici sa zica cine are de zis ce o vrea, mwahahahaha.

Eu, personal prefer vinul, daca se poate de la Marvin Wineshop e perfect, daca nu, ma multumesc si cu acela rosu fiert cu care te incalzesti in miez de iarna. Stiti despre care vorbesc, nu? Uuuu da, nu e iarna fara vin fiert, vinul fiert e ca zapada de Craciun, nu poti avea sarbatori faine daca nu ii zapada, sau daca zapada nu ii macar vin fiert sa fie.

Acum mai ramane sa-mi spuneti daca intr-adevar barbatii sunt ca vinul, si ce fel de barbari preferati voi, din nou, nu fac referire doar la femei, mwahahahaha, poate am si cititori cu alte orientari sexuale, eu nu fac discriminari, eu chica buena, ahahahahahhahahaha. Mno, v-am lasat sa va savurati bauturile, eu ma indrept usor spre casa caci se lasa seara si simt nevoia sa ma relaxez cu un vinulet. Sunteti pupati.

2 comentarii:

  1. Mie imi plac barbatii indulgenti. Nu stiu daca au un vin echivalent deoarece nu ma pricep la vinuri, insa am sa incerc sa caut si revin daca gasesc un vin care poate fi descris ca indulgent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ! Nu am gasit un vin cu un buchet care poate fi descris ca indulgent insa am gasit un vin cu numele de Chateau Pape Clement (Castelul Papa Clement/Indulgent) ! E vreo 60 de Euro per sticla. Fabricat din 1305 incoace de Papa Clement V. Editia din 2009 a primit nota maxima 100 din partea unui celebru critic de vinuri pe nume Robert Parker.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)