Pagini

De Paste unde mergem?

Mai e putin pana la vacanta de Paste si mi-am facut planurile de vacanta cat si bagajele. Stau pregatite la usa si ma asteapta sa plecam impreuna la mare, sa ne cazam la Hotel Mercur Minerva si sa ne bucuram de soare. De ce vorbesc cu “noi”? Fiindca bagajele fac parte din mine. Mereu plec cu bagaje dupa mine peste tot, mai ales in vacante. Tot litoralul vreau sa fie doar al meu si vreau sa ma bucur de soare, sa scap de stresul de la job si de jungla urbana in care stau zi de zi. Vacanta reprezinta o evadare din rutina zilnica si o modalitate foarte buna de relaxare a organismului, dar si a creierului si fiindca eu mi-am terminat lucrurile ce tin de planificarea vacantei, am decis sa va ofer cateva sfaturi utile.

Majoritatea persoanelor nu se gandesc la vacante fiindca afirma ca nu au banii necesari. Cum ar fi daca v-as zice ca va puteti face vacanta dupa propriul buzunar? Cum? Ia-ti laptop-ul pe picioare si cauta oferte de vacanta la cel mai bun pret. In functie de destinatie, locul ales si numarul de stele, iti poti organiza o vacanta de vis pe litoralul romanesc.

Dupa ce ti-ai ales locul, mai ramane sa-ti alegi locul unde vei dormi, adica...hotelul. Acesta reprezinta cea mai importanta alegere pe care trebuie sa o facem. Hotelul trebuie sa aiba toate conditiile necesare si un pret bun pentru cazare. Cazarea se face pentru 24 de ore sau mai mult. Camerele trebuie sa fie suficiente de mari pentru a oferi spatiu de deplasare si o atmosfera aerisita. Acestea trebuie sa includa televiziune, conexiune wifi de date plus alte servicii hoteliere ce difera de la un hotel la altul. Acestea sunt criteriile principale dupa care ne alegem un hotel unde sa ne cazam in vacanta noastra. Gandeste selectiv si alege varianta cea mai buna pentru tine. Poti sa gasesti mai multe oferte aici.

Iepurasul e aproape si vine cu bilete de vacanta. Incearca sa te decizi cat mai repede si sa-ti pregatesti bagajul fiindca au mai ramas doar cateva zile. Petrece si ciocneste ouale rosii pe litoralul romanesc cu un pahar de vin alaturi si cu persoana iubita. Deja iti faci filme? Atunci ar trebui sa te gandesti ca aceste filme pot fi traite. Depinde doar de tine.
Pana atunci, iti doresc sa ai un PASTE FERICIT alaturi de partenerul de viata in vacanta ideala. 


Un comentariu:

  1. Fie ca sarbatorile Sfintelor Paște sa va gaseasca sanatoși și fericiți, sa va daruiasca pace și liniște sufleteasca, sa va întareasca încrederea și speranța într-un viitor luminos. Învierea Domnului Iisus sa aduca în sufletele tuturor Iubire și Bucurie! Un Paște fericit!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)