Pagini

Mie imi place sa fiu multifunctionala, tie?


Sunt doua feluri de oameni in lumea asta: cei care se concentreaza si reusesc sa faca doar un singur lucru si cei care se concentreaza, insa reusesc sa manevreze mai multe chestii in acelasi timp, fac mai multe lucruri in acelasi timp, mai bine zis, intr-un cuvant, sunt multifunctionali. Ei, eu fac parte din a doua categoria de oameni si cui ii povestesc sau cine ma vede are impresia ca fie ametesc lucrurile pe care le fac in acelasi timp, fie sunt un fel de mic geniu, hi hi hi. Acum, se intampla ca eu sa fiu un micut geniu, ca sa zic asa, desi sunt obisnuita sa fac mai multe lucruri in acelasi timp, ca de exemplu acum, ascult muzica, vorbesc cu o amica si scriu articolul asta pentru voi. Deci, se poate. Sa va mai spun ca spaniolii sunt uimiti de capacitatea mea intelectuala pentru ca in doua luni am invatat spaniola mai bine decat stiu majoritatea spaniolilor, mwahahahahhaa?

Dar stiati ca spaniolii, bine, nu toti, sunt putin cam analfabeti? Ei, chiar asa, se pare ca nu doar in Romania, ci si in Spania se afla oameni care pocesc limba pe care o vorbesc, ba chiar cica spaniolii sunt mai putin dotati ca si intelect, adica sunt mai prostuti, au un sistem diferit de invatamant, ceea ce evident face ca dezvoltarea copiilor sa fie mai greoaie, ehhhh, so, noi, romanasii, suntem mai destepti si mai infipti, bineinteles.

Eeeeeeehe si uite de aia oamenii ca mine, asa multifunctionali, au la randul lor nevoie de aparate multifunctionale, care sa le usureze munca, si despre care puteti citi aici.

Asadar, voi in ce categorie va incadrati? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)