Pagini

Ce trebuie sa stii despre un ceas de mana barbatesc?

Mmmm, am tot scris pana acum despre ceasuri, am facut recomandari, listute cu dorinte si toate cele, dar n-am vorbit pana acum despre cum poti alege un ceas barbatesc. Si vreau sa vorbesc in mod special despre ceasuri barbatesti pentru ca ceasurile de dama din punctul meu de vedere se aleg mult mai usor, in schimb cele pentru masculii din viata noastra sa zicem ca este putin mai complicat.

Asadar, primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand vreti sa cumparati un ceas pentru barbatul din viata voastra, indiferent ca e vorba de frate, sot, tata, bunic, trebuie sa tineti cont de eventimentul cu care intentionati sa se potriveasca.

Plecand de la ideea asta, bineinteles, importanta este cureaua ceasului, pentru ca daca stiti ca persoana cu pricina are un look mai elegant, sofisticat, alegeti un ceas cu bratara metalica si subtire, daca se poate sa fie din argint sau din aur, depinde de bugetul pe care il aveti, sau puteti opta pentru o curea din piele neagra.

Ceasurile care au banda lata din piele is mai potrivite pentru stilul acela rock sau punk, deci daca nu cautati un ceas pentru un "roacher" atunci evitati-le.

Un alt criteriu de selectie a ceasului il reprezinta cadranul si culoarea acestuia. Cadranul poate fi clasic sau poate avea un design retro, cu indicatorii de ora in cifre romane. Cei care iubesc autenticul va stii sa valorifice acest cadou la maxim. Culoarea cadranului joaca si ea un rol foarte important. Marea majoritate considera ceasurile cu cadranul de culoare neagra mai barbatesti. De ce? Nu stiu. Va trebui sa-i intrebam pe ei.


Un comentariu:

  1. Ma intreb acum dupa ce creteriu se alege un ceas potrivit pentru dame, in functie de inaltme, culoare piele, accesori haine?

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)