Pagini

La povesti, diploma, curs de unghii, Valencia

Buna seara oameni faini! Dupa cum observati am cam lipsit de pe aici. Ultimele doua articole pe care le-ati citit sunt facute de un prieten la rugamintea mea, ca deh, datoria... Insa de vreo cateva saptamani am ramas fara internet acasa (mai intru ocazional de pe telefon pentru ca imi cumpar mega, dar se consuma repede, ichhhh. Anyway, va scriu din incinta unui magazin cu chestii care din intamplare am descoperit ca are si o retea din asta de computere ca pe vreumuri, ce sa mai, in cateva cuvinte, sunt la neeeeet. Ei, acum e bine si asa decat deloc, nu? 

Asadar, prea multe lucruri despre mine nu am de povestit decat ca mi-am gasit chirie ieftinuca, nu locuiesc singura, ci cu o doamna faina, eu nu prea dau pe acasa, ea nici atat, ne vedem doar dimineata inainte de a pleca la munca si seara dupa munca...

Despre contract parca v-am zis ca am rezolvat, e temporar si toate cele. Aaaa, ce pot sa va spun despre mine e ca am fost la un curs in Valencia de doua zile pentru a ma perfectiona in ceea ce priveste unghiile din acryl, porcelana cum ii zice, si a fost foarte amuzant. Profesoara mea e super de treaba, am ramas prietene, am cunoscut also si o gramada de oameni misto, printre care si un negru, ahahahahaha, care seamana cu Eddie Murphy. Nu am acum poza sa vi-l arat pe tip, insa va arat moaca mea cu diploma si cu Carmen.
Ooooh si da, stiu ca mi-ati zis ca vreti sa vedeti poze cu capodoperele mele pe care le fac zi de zi la salon, dar pe blog nu am cum sa le pun, asa ca va invit sa ma urmariti fie pe Facebook, fie pe Instagram, mai degraba pe Instagram pentru ca acolo postez mai des, acilea aveti link-ul, InstaDopeBeautyBlog (se numeste asa dupa blogul meu de beauty). Eh si pana la urma am noutati, hihihihi.

Mno, pana una alta, o sa cititi cateva advertoriale la mine pe blog. Sa aveti un weekend fain. 

14 comentarii:

  1. eee...incet dar sigur se comtureaza o cariera pentru tine...cu siguranta vei avea afacerea ta in viitor asa ca...bafta! :)
    arati foarte bine chiar daca pari usor melancolica...eu zic sa zambesi cat de mult poti, bafta inca o data! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe, incet incet, foarte incet. Merci frumos pentru incurajari.

      Ștergere
  2. Foarte frumos! Ma bucur pentru tine si sper sa-ti fie cat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Mult succes pe mai departe, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur pentru tine ca esti bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare ca merge binisor. Foarte faina hainuta ta. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. binisor, da. Sar na, si mie imi place foarte mult. besitos

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)