Pagini

Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand...

Va spuneam intr-o postare ca oamenii se schimba, iar cum eu nu vorbesc prostii va dau si cel mai bun exemplu posibil: eu. Da, chiar asa, eu! Nu stiu daca v-ati dat seama din postarile mele dar sunt putin cam baietoasa, de mica am fost asa, am facut mari eforturi sa ma schimb insa nu s-a putut in totalitate (cel putin in privinta comportamentului). 

Cand eram micuta obisnuiam sa ma imbrac ca un baiat, am avut o perioada in care jucam foarte mult fotbal (vreo 3-4 ani) si nu numai, eram "obsedata" de toate jocurile acelea de baieti ce implica mingea, incepusem chiar sa ma comport ca un baiat, ca sa nu mai zic de faptul ca vorbeam ca un baiat, daaar multe lucruri s-au schimbat (oarecum) cand am inceput facultatea. 

Am vazut si eu ce inseamna moda, am inceput sa ma aranjez mai mult, mi-am dat seama ca nu sunt o fata-baiat, sunt o fata finuta si trebuie sa exprim asta si prin stilul vestimentar. 

Asa ca... am adoptat un stil mai casual, am crescut si acum au inceput sa ma atraga si tinutele mai serioase, mai elegante, cu un aer modern si sofisticat, iar ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba m-am gandit sa va arat noua colectie a celor de la Real, marca proprie Designers, o colectie care se potriveste cu noua C.L.M.- ica.

Asadar am ales cateva tinute care se potrivesc stilului meu de acum.
Hmmm, cred ca aceste "combinatii" de haine sunt prea "simple" pentru gustul meu, as adauga acelei rochite superbe o gecuta de piele si niste cizmulite ca acelea din dreapta jos. De ce nu, parca as mai pune si o esarfa, eee? Casual si sofisticat as zice eu.

Va mai arat o poza caci aceste tinute sunt in culorile toamnei:
Ma atrag foarte tare nuantele pamantii in sezonul acesta, la fel de tare ma simt atrasa si de acea camasuta cu volanase pe care as asorta-o cu niste blugi simpli ca cei din prima poza si daca stau bine sa ma gandesc as pastra si bleizer-ul, iar in locul balerinilor as lua botinele din prima poza, hehe. 

Cat despre celalalte 2 tinute, imi plac asa cum sunt, poate as mai adauga ceva accesorii, o geanta, un inel, asta asa ca sa mi se potriveasca si mai bine.

De asemenea imi face cu ochiul si:
Combinatia aceea rosu- negru, foarte faina tinuta pentru facultate si daca stau bine sa ma gandesc fara acel bleizer plus niste accesorii aurii sau argintii, cred ca ar fi o tinuta perfecta pentru seara, o cina la un restaurant cu o persoana speciala, da! Clar e stilul meu!

Cam asa cu schimbarile mele, daca sunteti curiosi aruncati un ochi aici: www.real-hypermarket.ro, cine stie poate gasiti si voi ceva ce se potriveste stilului vostru.

Zi faina.

                   [Articol scris pentru SuperBlog 2012.]

40 de comentarii:

  1. Dintr-o "fata-baiat" cum spui tu, intr-o adevarata fashionista! Si uite exemplul viu la teoria ca "Oamenii se schimba!". E un lucru extraordinar ca tu te-ai schimbat in bine as spune eu.

    O zi frumoasa >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc:D sincer si eu sunt uimita de mine:D o zi faina si tie:X

      Ștergere
  2. Eu am crezut ca probele la concurs vor fi de imaginatie nu pentru reclama.Am fost putin dezamagita si cred ca nu o sa fac articolul:D
    Succes!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai nevoie si de imaginatie, sunt cam grele probele, nu prea imi place sa fac reclama, dar acum daca m-am bagat:D Merg pana la capat:D mersi :*

      Ștergere
  3. Eu fotbal nu prea am jucat ! Am fost si sunt pasionat de baschet si ciclism .Baschet am practicat 2 ani (m-am lasat de el) si ciclismul il practic si acum.Dar este doar o pasiune. Merg cate 15-20 km pe zi pe bicicleta.Si de cca. o luna fac si alergari...o zi da , una nu...alerg 2 km.
    Eu nu iti spun cum ai fost sau alte lucruri...eu iti spun cum esti acum si daca as putea spune asta intr-un cuvant , atunci cuvantul este : PERFECTA!

    Sa ai o weekend minunat ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai:D ce dragut esti tu:D sar'na:* Frumoase pasiuni ai:D

      mersi la fel:D

      Ștergere
  4. Nu pot decat sa remarc cu oarecare tristete de fan/fetishist incaltaminte de calitate superioara, ca incaltamintea prezentata de acest hypermarket pare a fi destul de inestetica si totodata si incomoda, in nici un caz ceva de promovat la nivel de public larg...poate doar cizmele de dama din poza 1 si pantofii masculini nr 5 din poza 3 sa mai salveze oarecum situatia...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu m-as schimba orice s-ar intampla :D dar aici ma refer la comportament si restul ... sunt cum sunt si ceea ce vreau sa fiu! :) Imi place tinuta cu blugi din prima poza si celelalte sunt dragute. Mult succes la concurs. >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te inteleg:D bine faci:D dar sa stii ca varsta te face sa te schimbi:) Parca nu ti se mai potrivesc la 21 de ani adidasii :)) :D Multumesc:D

      Ștergere
  6. salut schimbarea ta! hainele au fost si au ramas un mecanism de comunicare...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place cum ai abordat tema, eu nu am pus imagini..oare o sa fie vreo problema?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place rochita cacao cu lapte din penultima fotografie si cred ca m-as simti bine in ea. Si cizmulitele din prima fotografie, remarcate si de Rudolph. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Combinatia aceea rosu-negru din a 3 imagine e de-a dreptul superba!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da!!! Oamenii chiar se schimba! Dar unele obiceiuri raman :D

    RăspundețiȘtergere
  11. pe ce post jucai,extrema pitulata? e prostie asta cu moda. pe mine ma enerveaza astia cu fashionu,e gretos. in privinta schimbarii, si asta e gretos. important e sa fii tu,cu bune si rele, hainele sunt doar niste materiale :D crezi ca daca ai purta adidasi lumea te-ar iubi mai putin?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai lasa-ma, ca nu cred ca tie iti plac fetele care se imbraca "lalai" asa, sau la un job nu poti sa te prezinti in haine sport ;) nu-mi spune mie de moda;) si cu ce se mananca;) oamenii te judeca dupa aparente asa ca...

      Ștergere
  12. Pe mine ma imbraca mama pana prin clasa a 6-a. Dupa aceea am inceput sa realizez ca arat awkward si nu mai sunt imbracata potrivit varstei.
    Pana la finalul clasei a 9-a aveam o paleta de haine destul de redusa, adica purtam numai tricouri si pulovere, jeansi si adidasi. Din clasa a 10-a am inceput sa port si camasi colorate, cardigane, botine cu platforme... inca mai am de experimentat totusi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Oricum ai fi esti o persoana minunata ! Chiar daca nu te transformai intr-o domnisoara , tot la fel de minunat scriai . La mine s-au petrecut tot felul de schimbari . Cand eram mica si ma jucam pe strada , cum se punea o pata pe mine ma duceam acasa sa ma schimb , deci aveam cam 3-4 tinute pe zi :)) , asta fiind cam pe la 5-6 ani , apoi cand am mai crescut eram baietoasa , nu dadeam deloc importanta cum ma imbrac si de multe ori ieseam ciufulita pe strada iar mama mereu ma certa :)) , iar apoi cam pe la 12 ani mi-a revinit iar feminitatea si am inceput sa ma dichisesc :)) Zi faina si tie ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O daaaa, cand eram foarte micuta si eu faceam parada modei :))

      Se pare ca si tu ai devenit o domnisoara in toata regula;D

      Danke :*

      Ștergere
  14. Salutare, am creat o leapsa ce te priveste pe tine si pe blogul tau.

    http://www.mistocareala.ro/leapsa-25-cariera-de-blogger/

    Astept confirmarea ca ai completato ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie mi se pare ca esti destul de feminina :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Un articol foarte bun, multumim mult !

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca are importanta, vreau sa-ti spun ca articolul mi se pare OK, tinand cont ca e unul promotional. Suna bine, cu tot neajunsul asta. Adica chiar suna bine, caci altfel nu scriam comm-ul :)
    Nu ma intereseaza de fapt hainele...
    P.S. - Multi mai sunteti implicati in acest SuperBlog.... :)

    RăspundețiȘtergere
  18. mersi:) suntem:D pt. mine e o provocare!:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)