Pagini

Ce fac eu in timpul liber?

Probabil ca ati observat ca mai lipsesc din cand in cand de pe blog, dar sa stiti ca nu o fac cu intentie pentru ca uneori chiar am "treaba", ca de exemplu: am cursuri, ma uit la filme, mai citesc o carte, imi mai fac unghiile (care la mine dureaza vreo 2 ore pentru ca nu ma pot decide din prima ce model sa imi fac, incerc si ceva nou, ahahaha), iar alteori ma joc.

 Ei da, chiar asa, imi place sa ma joc, de la tot felul de jocuri cu oamenii (stiu suna urat) pana la jocuri online, dar de astea pe net ma ocup in secret sa nu ma vada nimeni (mwahaha). 

Imi plac jocurile acelea cu barbie: sa le machiez, sa le imbrac si tot felul de chestii ce tine de "feshon" si cateodata ma mai bag si pe la jocuri mahjong (astea iti ocupa tiiiimp, nu gluma). Cand eram mai micuta iubean GTA-ul, Fifa, NFS-ul, ma jucam ca naroada cateva ore bune, nu ma puteam dezlipi de calculator.

Aaa... si mai era un joc, Second- Life, de aici am invatat multe lucruri interesante printre care si engleza caci trebuia sa ma inteleg cu oamenii de acolo, nu?

Imi amintesc ca in Second-Life imi facusem avatarul ca Beyonce, ma angajasem ca hostess pe la diferite cluburi, imi facusem un iubit (era DJ, un tip din Olanda de vreo 30 si ceva de ani), imi cumparasem o casa, teren, facusem de toate, eram putin cam obsedata de acel joc, dar bine ca dupa vreo 2 ani m-am plictisit de el... si nu ma mai tenteaza, hehe.
Acum dupa cum spuneam am ramas doar la joculetele online, nici ca m-as mai apuca din nou de un joc din ala care mi-ar ocupa timpul in totalitate pentru ca acum am blogul care este mult mai util si nici nu creeaza dependenta. Pai nu?

Ia spuneti-mi ca sunt curioasa, voi cu ce va ocupati timpul cand nu sunteti pe blog? Va jucati si voi sau sunt singura nebuna, hihi?

Sursa foto

Va tuc.
O seara faina sa aveti.

38 de comentarii:

  1. Eu jucam Sims, eram obsedataaaa...
    de pe net imi placea Our World, clup penguin si joculetele alea de gatit.
    Acum... ma uit la filme deobicei, stau pe mess facebook, blog si temele in majoritatea timpului :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa, uite ca si eu m-am jucat sims o perioada:)) am uitat de el:D

      Ștergere
  2. Hi hi!... Eu citesc, sau mă uit pe timbre. Şi câte un film din când în când.
    Acum vreo zece ani mă apucase mania jocurilor (din cele simple). Dar m-am... lăsat! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu costa sa-ti faci cont pe second life?
    [sau ma rog, sa te joci?]
    Am fost obsedata si eu intr-un timp de sims 2,3, mario si alte derivate:) Momentan nu am timp de nimic asa ca...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand m-am jucat eu nu costa nimic:) De fapt, ai dreptul sa bagi bani in joc, dar nu esti obligata, itemele costa intr-adevar dar sunt si chestii free. :)

      Ștergere
  4. Hi hi , mi-a placut postarea ta . Inseamna ca esti inca copil si nu iti e rusine de asta , ma bucur . Eu una urasc jocurile , adica cand eram mica 7-8 ani, ma jucam mario , gta , spiderman si ce prostioare mai ma jucam eu , insa apoi nu ma mai jucam deloc , si nici acum nu joc mai ales ca am un fel de pica pe jocuri , adica e enervat cand baiatul de care iti place nu intra cu zilele pe mess fiindca se joaca non-stop nu stiu ce joc ! :|
    Eu timp liber .. hm , stau la calculator , blog , citesc si dorm . Hm .. dar astea le fac in fiecare zi , doar ca dorm mai putin , asta inseamna ca viata mea e un timp liber ? :o Hmmm !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, da:)) baietii chiar au o mare problema cu jocurile astea:)

      Ștergere
  5. In timpul liber citesc , ma uit la un film sau ma joc. Doar doua jocuri joc : Counter-Strike si NFS.

    RăspundețiȘtergere
  6. beyonce e preferataa mea!<3

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu prea mai am timp liber dar cand gasesc putin si nu stau pe blog ascult muzica sau ma uit la tv sau scriu povesti sau joc un joc ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu ce nu iti ocupi timpul? Ma sperie cele doua ore care-ti sunt necesare unghiilor :-o. In timpul meu "cu adevarat liber" eu pun la cale si imbunatatesc diverse proiecte personale care sunt cu toate in stadiul de asteptare. Aaa, sunt un adversar al jocurilor pe pc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Heeeei, nu mai participi la Superblog?:(

    RăspundețiȘtergere
  10. de obicei sunt in natura , numai daca nu pot ...sa ma tarasc afara stau in casa :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu obisnuiesc sa citesc sa ma uit la filme sa scriu (muuult) sa invat etc. :D:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma regasesc in ce spui.Exact asa si eu,chiar imi place sa ma joc ,chiar daca sunt niste joculete de copii,ma destind facand asta.Si mie imi placeau jocurile alea cand eram mai mica,nu am jucat insa niciodata Second-Life.Am jucat in schimb unul in retea:'Thales of pirates" ,asa am invatat eu engleza :)).

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie-mi place sa ma joc jocuri dastea : sa cumpar haine , sa fac bani , etc etc . :x

    RăspundețiȘtergere
  14. :)))) suna ciudat da ... "jocuri cu oameni" dar fiecare intelege ce vrea, nu? Eu stiu ca te refereai la jocul face to face! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu prea mai am timp liber, dar pentru citit carti si jucat Spider Solitaire sau Zuma tot imi rezerv cateva ore pe saptamana. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. O sa incerc si eu acest joc cu Barbie. Pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe mine cand ma apuca ma mai joc ,Angry Birds :)) eu jucam NFS cand nu aveam net :)) tot asa eram mica :D dar in rest cat nu stau pe blog citesc carti :x ma uit la seriale (care sunt cateva vreo 6-7 daca nu ma insel :)) ) ies cu prietenul asta e cel mai des :D si eu stau cam 2 ore cand imi fac unghiile ,daca nu imi place cum iese una cred ca o sterg de 100 de ori :"> :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa sti ca si eu ma mai joc.In pauzele de la scoala am inceput sa jucam tara,tara vrem ostasti.Lumea se uita cam ciudat la noi pentru ca suntem in ultimul an de liceu,dar noi ne simtim bine si nu ne intereseaza parerea celorlalti.In timpul liber citesc,ma mai ocup de blog sau ma uit la seriale.Nu prea ma joc jocuri online.Acum ceva timp ma jucam Sims,mi se parea interesant,dar intre timp am renuntat.Pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ce tare:)) nu m-am mai jucat tara, tara vrem ostasi de ohoooo :D:)

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)