Pagini

Guest Post, despre parfumuri si nu numai.


Parfumul este considerat a fi unul dintre cele mai utilizate produse pentru orice persoana indiferent de statutul pe care il are in orice societate. Initial, acesta a fost folosit de catre societatea de clasa superioara ca un accesoriu de lux dar, mai tarziu, acesta a devenit disponibil chiar si pentru persoana cea mai comuna in societate.

Exista multe proceduri urmate in aceste zile pentru a face parfumuri moderne pentru barbati si femei, dar procesul cel mai general consta in extragerea uleiurilor din flori prin distilare, care a fost introdus de catre un medic iranian pe nume Avicenna.

De obicei, formulele exacte de a face parfumuri si arome sunt pastrate confidentiale de catre casele de designeri , dar cu toate acestea, unii specialisti in parfumuri sunt calificati suficient pentru a identifica ingredientele, componentele si originile unui parfum sau arome. in prezent, Franta domina proiectarea si industria comertului pe acest segment in Europa . Totodata si parfumeriile au devenit una dintre afacerile cele mai profitabile cu potential din lume.

Cum alegem parfumul care ne reprezinta?

Alegerea corecta a unui parfum si arome a devenit tot mai dificila pentru clienti datorita faptului ca piata de cosmetice este invadata de parfumuri numeroase si marci noi in fiecare zi. In zilele noastre, parfumurile si esentele pot fi gasite in diferite arome si ingrediente. Ele sunt fabricate si oferite in sticle de diferite forme si marimi in functie de nevoile clientilor . In timp ce viziteaza un magazin de cosmetice, un client de multe ori devine confuz cu privire la ceea ce ar putea fi cel mai potrivit parfum pentru el / ea. Cu toate acestea, exista o serie de sfaturi care daca sunt urmate intocmai pot ajuta acei clienti confuzi sa elimine indoielile lor si sa selecteze parfumul cel mai potrivit pentru ei.

Acestea sunt dupa cum urmeaza:

Pielea:

Incercati diferite parfumuri si arome pentru a sti ce se potriveste cel mai bine pe pielea ta. Nu exista doua parfumuri la fel in ceea ce priveste aromele sau mirosul . Prin urmare, ceea ce se potriveste la multi altii este posibil sa nu se potriveasca neaparat si la tine . Nu trebuie doar sa urmaresti orbeste parfumuri de firma. Este adevarat ca parfumurile creeate de marile firme pot fi uneori mai ispititoare datorita ambalajului frumos dar trebuie sa tinem cont in primul rand de esenta pe care o vom mirosi de-a lungul zilei . Pielea reprezinta totodata si verificarea la alergii . Daca in urma pulverizarii unui parfum pe piele , aceasta se inroseste sau incepe sa va manance ar trebui sa evitati acel articol . Este intr-adevar important sa incercam parfumuri de diferite tipuri inainte de a ne stabili la unul.

Mirosul:

Intotdeauna opteaza pentru un parfum care contine miresme proaspete si te face atractiv si impresionant. Ia cu tine cel sau cea mai buna prietena (de preferat femeie) si cere-i sa-si dea cu parerea referitor la parfumul special, pe care il incercati. Adesea, o alta persoana apropiata este cea care te cunoaste mai bine si stie ce aroma ti se potriveste.

Ingrediente si arome:

Parfumurile pot fi selectate folosind diferite ingrediente si arome. Sunt diferite categorii de parfumuri, cum ar fi parfum lemnos, parfum de fructe, parfum floral, parfum oceanic, parfum oriental si parfum verde. De obicei, fiecare dintre aceste parfumuri este potrivit in functie de sex masculin sau feminin si de preferintele tale personale. Cu toate acestea, poti sa alegi mereu unul care se potriveste cel mai bine cu personalitatea ta si stilul tau de viata.

Clima si Sezonul:

In timp ce alegeti un parfum, ar trebui sa luati in considerare climatul si sezonul in care il ve-ti folosi. Ceea ce merge cel mai bine in timpul iernii, nu ar putea fi chiar la fel de bun in timpul verii.

Mai mult decat atat, ar trebui sa fie selectate parfumuri in functie de ocazia sau evenimentul la care participati. De exemplu, o esenta fresh poate fi potrivita pentru o intalnire sportiva in timp ce o aroma dulce poate fi folosita la o searata iar cand vine vorba despre o intalnire de afaceri poate ar trebui sa folositi un parfum de o intensitate medie.

Daca sunteti in cautarea unor parfumuri pentru femei este bine sa stiti ca cele originale contin forma cea mai intensa de parfum si dureaza cel mai mult pe pielea ta - urmate de apa de colonie.

                                                                                                                    "Guest post"

10 comentarii:

  1. Un domeniu preferat :x Cand ajung intr-un astfel de magazin uit sa ma despart de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Orice faceti, daca sunteti barbat, evitati parfumul Obsession de Calvin Klein, sau cel putin nu veniti in Norvegia cu el pe dvs, ca eu nu-l suport si-mi creeaza greata + zau, pana si prietena mea care e hetero mi-a zis ca e o adevarata porcarie si mai bine miroase un tip care nu a facut dus de 2 zile decat pe cineva cu acest Obsession pe el ! Din toate alea 5 mentionate, nu le-am mirosit eu personal pe toate, insa bazat pe experienta interpretarii cuvintelor "excentric", "aroma subtila de mosc", "Versace light", as tind sa recomand sa le evitati pe toate, in afara poate de cel Bulgari, in care am ceva incredere datorita unuia Blu Notte di Bulgari, care mi s-a parut cat de cat suportabil, asa ca m-am gandit ca Aquamarin asta nu are cum sa fie mai rau decat un simplu gel de dus Palmolive cu miros de mare.

    2. Ca sa nu demoralizez pe nimeni, am si o anecdota interesanta despre un parfumier faimos francez Jean Carles, care a creat, (alaturi de dl Paul Vacher), faimosul parfum Miss Dior in 1947 cand deja devenise anosmic (isi pierduse simtul mirosului), si a fost comparat din aceasta cauza cu compozitorul Beethoven care a reusit sa creeze muzica minunata in ciuda faptului ca devenise surd. Dl Jean Carles a fost si profesorul si mentorul d-lui Jacques Polge, care a creat ulterior pt casa Chanel minunatele Allure in 1996, (care ramane parfumul meu preferat atat in varianta lui feminina cat si cea masculina), si Coco Mademoiselle in 2001, (cu care am reusit sa o conving pe mama sa mai varieze de la Miss Dior, chiar daca a protestat ca acesta pare a fi mai potrivit pt persoane de varsta ceva mai tanara decat ea la acea vreme).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine parfumul potrivit este cel care ma da pe spate cand i-am simtit aroma :))) ... desi recunosc, mai greu cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma hotarasc foarte greu atunci cand aleg un parfum.Ajung sa testez multe produse si sa miros a 4-5 arome diferite,sa nu mai stiu ce si cum...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. tipic femeiesc:-" ma duc vad miros cumpar am plecat=))

    RăspundețiȘtergere
  6. Parfumul iti exprima personalitatea

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)