Pagini

Avensis, marca celor remarcabili

N-am putut niciodata sa idolatrizez pe cineva, dar am putut si inca pot sa respect oamenii care desi au ajuns cineva nu au uitat de unde au plecat, lucru care ii face remarcabili in ochii mei. Un astfel de om pentru mine este Beyonce Knowles, o femeie in adevaratul sens al cuvantului, care si-a pus amprenta atat asupra mea cat si a intregii omeniri, nu doar prin cantece, dar si prin faptele remarcabile pe care le face.

Si atunci cand vorbesc despre fapte remarcabile includ si actiunile in scopurile caritabile. Cantareata de origine americana si-a vandut o parte din costumele sale de scena, iar banii obtinuti au fost donati in scop caritabil.
Mai nou, frumoasa mamica a realizat un videoclip emotionant la piesa "I was here" pe care l-a daruit celor de la ONU cu ocazia celebrarii Zilei mondiale pentru asistenta umanitara.

Sa va arat despre ce videoclip este vorba:
Superb, nu?

Deci da, aceste lucruri dar si multe altele o fac sa fie una din persoanele speciale din viata mea, o consider un model demn de urmat, este o femeie puternica, eleganta, carismatica, cu un suflet mare si o voce de aur, este o diva, iar unei dive cu siguranta i se potriveste o masina la fel de eleganta, practica, moderna si de calitate precum Toyota Avensis.
Sa nu uitam ca Beyonce pe langa faptul ca este cantareata, este si mamica, deci are si o familie, asa ca acesta ar fi inca un motiv pentru care Toyota Avensis i-ar putea face viata mai usoara si spun asta pentru ca aceasta masina este foarte sigura si ideala pentru o familie.

Toyota Avensis dispune de un nivel ridicat de confort dar si de un bun raport intre pret si calitate.
O simpla privire aruncata in interiorul masinii ne lasa sa observam  materialele de calitate din care a fost conceputa si partea de design care a fost foarte bine slefuita. GPS-ul / computer-ul de bord este unul compact si foarte bine pozitionat, acesta fiind accesibil soferului dar si pasagerului din dreapta.
De asemenea, Toyota Avensis este una din masinile care va pot oferi amintiri de neuitat pentru ca este dotata cu toate cele necesare (de exemplu: cutie de viteze in 6 trepte, o capacitate de rezervor de 60 de litrii, carburant pe benzina si o acceleratie de la 0-100 de km/h in 9.5 secunde, si multe altele...) , astfel incat condusul devine o placere.

In concluzie, doar Beyonce este singura femeie care ar putea sa-si puna calitatile in valoare cu aceasta masina, si nu numai, daca stau bine sa ma gandesc este singura femeie care ar putea pune in valoare si calitatile ideale ale acestei masini.

                                        [Articol scris pentru SuperBlog 2012.]

PS: Care sunt persoanele remarcabile din viata voastra? 

29 de comentarii:

  1. Ce mi-ar place sa am o astfel de masina :x
    Iti doresc sa iei punctaj maxim :*

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu prea-mi place Beyonce:D (nu ma bate:)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. mult succes cu articolul in concurs! eu am astfel de masina si pot sa spun ca e the best! xoooo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, multumesc:D ow:D ce fain:D:X sa o stapaniti sanatoasa:D

      Ștergere
  4. Si mie imi place de ea! :x si se vede ca esti bine informata. :> mult succes la concurs. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Beyonce e ok ...
    Cât despre maşină... nu-mi scoate Honda Civic Type S din cap :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ne-ai dat aici toate detaliile,esti mecanic? :)))) masinile sunt doar niste fiare care ne transporta din punctul A in punctul B,nimic mai mult. deci personalitatea unui om se regaseste in masina pe care o conduce?! si daca conduce o dacie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hihihi cata reclama pozitiva ! :) Imi place cum canta, ins anu sunt o fana infocata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Idolatrizeaza-te pe tine :d
    E distractiv <3 :)) :D :X

    RăspundețiȘtergere
  9. Plin de mine insumi pot spune ca eu cunosc o singura persoana remarcabila: pe mine =)). Lasand gluma la locul ei, actiunile de caritate ale vedetelor mi se par, in proportie de 99%, pura ipocrizie, chestii de imagine, care le ajuta sa urce in topuri si sa-si vanda muzica. Restul, in opinia mea, e doar o poveste banala, frumos impachetata intr-un staniol sclipitor, care transforma "talentul" pe care nu-l au vedetele in ceva exceptional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beyonce nu cred ca e ipocrita:-?? zau asa:-??

      Ștergere
    2. Indiferent de motivele pentru care o fac, sunt de apreciat pentru ca ajuta niste oameni care chiar au nevoie.

      Ștergere
  10. http://simplyuniqueword.wordpress.com/2012/10/11/liebster-blog-award/
    te astept cu raspunsurile tale.
    mersi.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)