Pagini

Oameni la branza a doua.

Pe zi ce trece realizez ca tot mai multi oameni sunt de branza, nu pot sa zic altceva caci mi-e rusine, dar pot sa ii asociez cu branza, de ce? 

Pai unii sunt fie prea moi si dulci precum casul, fie sunt prea tari si prea sarati, ei bine astia din categoria categoria a doua sunt cam greu de schimbat fiindca chiar daca ii bagi la apa ca sa se mai desareze nu rezolvi prea mare lucru caci sarea nu iese asa cu una cu doua, tot mai ramane gustul. 

Probabil ca va intrebati ce e de facut in acest caz, eu zic sa ii bagati in branza lor si sa va inconjurati doar de oameni dulci, cu cei din categoria asta mai poti face cate ceva, dar doar ceva, nu mare branza tineti minte, preferabil ar fi sa nu aveti de-a face cu tot soiu' de branzari, incercati sa pastrati in viata voastra oamenii "normali" , plini de pasiune... 

Bine, bine, acum sa nu va ganditi la tipul acela de pasiune, os fi eu fan al perversiunilor dar nici chiar asa (ahaha, glumeam), aici vorbesc despre oamenii pasionati de viata, de iubire, de cunoastere, de tot ceea ce tine de frumos si care evita indivizii mai zgaraie-branza asa caci cel mai bine este sa eviti decat sa dai satisfactie prostilor, nu? Asa am sa fac si eu de acum incolo, de fapt asa o sa incerc sa fac pentru ca branza mea... ai nevoie de rabdare pana sa cunosti pe cineva si uite asa risti sa iti mai iei cate-o topita peste ochi de numai vezi nimic o bucata buna de timp. 

Eh, stiti cum se spune: "astia-s oamenii, cu astia defilam". Noi sa fim sanatosi, sa nu ne abatem de la drumul nostru, si sa nu ramanem blocati atunci cand mai calcam in cate-o bucatica de branza, ne spalam si mergem mai departe ca asta este.

Tu ai oameni la branza a doua in viata ta?
                                                                [Articol scris pentru SuperBlog 2012.]

36 de comentarii:

  1. ma feresc de obicei de oamenii ?branza-tari si sarati" :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sr fi greu sa ma gandesc la cineva ca la o mancare :)))) ... cred ca as fi ca in desenele animate si as vedea in fiecare cate ceva bun ... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) hmm, inseamna ca ai imaginatie bogata:D

      Ștergere
    2. Foarte bogata! Cine ma cunoaste stie ca eu vad orice lucru, fie el cat de mic si intr-o cu totul alta "fata" ... uneori mai multe :)))

      Ștergere
  3. Doar la brânză cu mucegai nobil mă bag! :)
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna comparatia oamenilor cu branza :))

    Si eu am oameni la branza a doua in viata mea :)) Doar ca unii dintre acestia au prins deja mucegai =))

    Ador acest blog:x

    Succes si sa primesti punctaj maxim!

    RăspundețiȘtergere
  5. screw them,we don't care!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce comparatie interesanta ai facut :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare comparatia! ;)) mi-a placut mult.E pacat ca sunt cam multi oameni dinastia sarati pe toate drumurile ,dar e bine sa-i lasam in branza lor pe aia. :D :)) cum ai zis si tu sa stim ce oameni sa avem in jurul nostru.Amuzant dar si interesant articolul. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Amuzant,dar interesant articolul.Cred ca fiecare avem in viata noastra parte de oameni la branza a doua!;)
    Felicitari pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte tare analogia. Felicitari pentru post si ironia subtila pe care am gustat-o cum se cuvine. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu incerc sa accept oamenii asa cum sunt, cu bune si rele. Oare sa fie din cauza ca imi plac toate sortimentele de branza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm, poate, si eu ii accept asa cum sunt pana imi fac cate ceva. :)

      Ștergere
  11. Interesanta si originala ideea articolului :).
    Mult succes! Cu drag, Simona.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu, cand ma aflu in jurul unor astfeld e oameni incerc sa plec cat mai repede cu putinta de acolo. Chiar daca intalnesti astfel de oameni, crezi ca ei constientizeaza cum sunt? Sper ca nu te lasi afectata de astfel de oameni. Eu prefer sa-i vad pe cei din cealalta categorie, cei care nu sunt de branza.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am in viata mea si oameni la branza a 3 a !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)