Pagini

Defecte si zapada

Pe langa domeniu, Porcu mi-a mai facut cadou si o leapsa, hi hi. Este o leapsa cu defecte, si ca tot venii vorba de asta mi-am amintit de o mica intamplare din liceu: 
La inceputul anului diriga ne-a luat pe rand si ne-a pus sa dezvaluim in fata clasei cateva din ale noatre defecte, interesanta idee, nu? Probabil se gandea ca asa ne vom cunoaste mai bine (nu prea a mers, heh!).

In fine, fiecare a spus ca e nu stiu cum, bla bla bla (nu mai retin in totalitate defectele fostilor mei colegi) asta pana cand ii vine randul unui coleg care avea si el defecte (ca toata lumea) , insa tipu' dupa marea intrebare pusa de diriga: "Xxx, tu ce defecte ai?". 
Raspunde: "Paaai, doamna... (sta si se gandeste) eu n-am defecte, eu sunt perfect!!!! (si o spune asa cu un zambet din ala tamp, mwahaha!)". Acum va dati seama cat de comic a fost daca noi eram pe jos de ras si  nici diriga nu s-a putut abtine sa n-a fost mai breaza, hi hi. Asta da amintire!

Acum lasand povestioarele la o parte sa vedem ce defecte am eu (trebuie sa spun vreo 8):
♥ Ma enervez foarte repede si cu greu ma controlez sa nu jignesc pe cei care imi ies in cale, tocmai de-aia atunci cand am nervi prefer sa fiu lasata in pace (e bine ca imi trece la fel de repede, hi hi);


♥ Sunt foaaaarte capoasa, s-o citez pe mami: "cand imi intra un 'rahat' in cap nu se intelege nimeni cu mine!";

♥ Sunt sensibila la problemele celor din jur... dar problemele mele le tratez cu raceala. (nu stiu sa explic exact.);

♥ Asta nu stiu daca e un defect, dar sunt prea sincera (nu ca n-as putea sa mint, oricum eu cand mint o fac atat de bine incat cred si eu, hi hi) si printre atatia falsi nu cred sunt prea apreciata;

♥ Incep multe lucruri si nu le termin... ma plictisesc pe la jumate. (numai unghiile reusesc sa mi le fac cap-coada, hehe);

♥ Responsabilitatile ma sperie, asta e o mareeeee problema, nu doar un defect.

Si cam atat, nu is ele 8, dar sunt destule, mai am cateva, dar le pastrez pt. mine (sac, sac!).
As dori sa aflu si cateva dintre defectele voastre, asa ca nu vreau sa numesc pe cineva in mod special, va las sa alegeti daca vreti sa-mi lasati un comentariu cu ale voastre defecte sau preluati leapsa.

Intre timp cat va ganditi la defecte, mai fac o leapsa primita de la Raki, imi cer scuze ca am vazut-o de abia acum, dar e mai bine asa pt. ca n-aveam zapada oricum.

 Zapadaaaa! C.L.M. in zapada! Ha ha ha!

Dupa cum v-ati dat seama leapsa presupune sa va arat cateva poze cu zapada de pe la mine, mentionez ca acum inca ninge si pana dimineata zapada va fi mult mai mare, dar merge si asa.
Si aceasta leapsa o poate prelua cine doreste.

Va tuc si va doresc o seara magica!!!

37 de comentarii:

  1. La capitolul " problemele mele vs.problemele celor din jur " stau la fel ca tine. :) Ma implic mai mult in cautarea unor solutii pt.ale lor probleme decat pt.ale mele... Asta e altruism dear, sa ne mandrim ,da? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. interesante defecte... si eu sunt foarte capoasa
    uite de casa noua ti-am dat si eu o leapsa. felicitari pt domeniu

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci de raspuns si felicitari pentru domeniu :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Hihi, si mie mi se potrivesc cateva dintre defectele de aici :) Mai mult 1 si 5.

    RăspundețiȘtergere
  5. e, uite că ai şi tu zăpadă într-un final, că tot mă invidiai pe la Crăciun. între timp, eu m-am cam săturat de iarnă, după vreo săptămînă tot cu -20 dimineaţa, acum parcă vreau să se mai încălzească un pic. despre defectele mele nu mă apuc să scriu, că îţi umplu tot blogul; oricum, sînt rupt de oboseală, după o zi infernală. o seară faină şi multă baftă mîine, fată frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!:D ei acum imi place mie zapadA:)) dar presimt ca o sa ma satur de ea!:D zi frumoasa maine sa ai!:D

      Ștergere
  6. asa zapada mica:))stai sa vezi maine =))cat blocu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu incep multe lucruri si nu le termin :)) , imi mai aduc aminte de ele peste luni si luni :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti ceva cu scrisul in zapada mai :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Să ştii că e un lucru bun dacă îţi recunoşti lipsurile, dar şi părţile bune. Vei vedea că acest lucru îţi va fi de ajutor mai departe, pentru că nu oricine are puterea (dar şi mintea) să facă aşa ceva. Adică e de bine, după mine... :D

    RăspundețiȘtergere
  10. zi si tu...nu nervoasa...surescitata...nu capoasa...ambitioasa :)...etc ( sa dea bine :))) )

    RăspundețiȘtergere
  11. Legat de defecte! E bine sa le avem, dar mai bine e sa le constientizam sau sa invatam sa le transformam in beneficii! De ex: incapatanarea nu e always un lucru rau! Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toti avem defecte .Perfectiunea nu poate fi atinsa si nici descrisa. Autocaracterizarea sau ,,autocunoasterea" in termen psihologic consta in evaluarea calitatilor si defectelor. Ma bucur sa vad ca ti-ai definit defectele , dar acum iti dau o tema de meditatie . Stiai ca defectele se pot transforma in calitati ? Mediteaza si afla cum sa le folosesti ca o calitate .

    Defectele mele : sunt prea sincer (este un defect , dar si o calitate) , asa cum ai spus si tu...ma sperie si pe mine responsabilitatile , ofer foarte rapid incredere , ajut pe toata lumea (si defect si calitate) ...imi este foarte greu sa-i spun unei persoane NU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)m-am mai gandit la asta:) dar nu stiu cum pot transforma defectele in calitati:) depinde de situatie dupa mine!:)


      :D si mie mi-e greu sa spun "nu" dar daca sunt nevoita s-o fac... asta e :)

      Ștergere
  13. breeee, ai scris pe masina mea, poi e frumos?! Reao

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) daca ai pus-o la poarta=)))) ce sa-ti fac eu varumiu? :))

      Ștergere
  14. pfff.. ninge si iar ninge.
    macar de s-ar mai incalzi :))

    RăspundețiȘtergere
  15. imi place zapada ...dar totusi e putin c-am multa :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumoasa zapada, dar pacat ca da gerul si se face ghetus

    RăspundețiȘtergere
  17. Am "furat" si eu partea cu iarna... :)
    http://arhetipal.blogspot.com/2012/02/iarna-cu-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt dragute pozele si e frumoasa zapada (si parca doar atunci cand o vezi din casa). Si e chiar amuzanta povestioara de la inceput. M-am imaginat pe mine stand in fata clasei cu un zambet kilometric si spunand ca sunt perfecta. :)) Si partea cu enervatul o am si eu. :d
    Si in legatura cu defectele mele... chiar ma tenteaza sa spun ca sunt perfecta, dar atunci ar iesii la nimerea alte milioane de defecte. Am 15000 de defecte de toate felurile si culorile. Defecte de vanzaree, cine vrea? :D

    RăspundețiȘtergere
  19. ehh ai noroc ca e micuta zapada la tine ;)
    draguta leapsa :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)