Pagini

Care este varsta ta reala?

In caz ca nu stiati (aflati acum!) imi place sa fac tot felul de teste (quiz-uri) in timpul liber si v-am mai ispitit eu cu unu', doua aici si aici. In fine, cum spuneam imi place sa fac teste, sa le zicem psihologice, asa ca o prietena s-a gandit la mine si mi-a dat o carte cu muuuulte teste (nu de alta, dar sa am ocupatie, hahaha!) printre care se afla si un test care mi-a atras atentia si anume "Care este varsta ta reala?". 

Pai buuun, acum o sa va ganditi "eu stiu cati ani am asa ca... ce nevoie am de teste?", ei bine nu e chiar asa, v-ati intrebat vreodata daca avem cu adevarat o varsta biologica, eu zic ca nu, cred ca varsta este de fapt o stare de spirit (asa se explica faptul ca in fiecare dintre noi exista un copil) singurul care imbatraneste este corpul, nu creierul sau sufletul (daca intelegeti ce vreau sa spun).
Am dreptate? Am? Ehm, daca nu, astept sa ma contraziceti, hehe.

Asaaa... am facut testul si ghiciti ce mi-a iesit, varsta mea reala e cu 9 ani mai mica decat varsta biologica, mwahahahahaha, am 11 ani in puii mei, ce funny mi se pareeeee acum, dar daca as fi avut vreo 40 de ani sunt sigura ca m-ar fi incantat rezultatul, hi hi, dar nu asta e important, ceea ce mi s-a parut mie cu adevarat important este sfatul primit pt. a ramane tanara: "Implineste-ti o dorinta, chiar daca este neinsemnata, in fiecare zi (cel putin o data)."- genial, nu? Sa va spun si de ce: "de fiecare data cand iti place un lucru, creierul secreta endorfine in organism si astfel ne bucuram de acest 'drog' fara niciun risc" ; nu este bine sa lasam grijile si stresul sa ne acapareze, ne imbatranesc... ne fac urati, ne distrug pur si simplu... stiu ca e greu, dar merita incercat.

De exemplu mi-am propus sa fac articolul asta de cateva zile si astazi am decis sa-mi indeplinesc dorinta sa zic asa. L-am facut si ma simt mai bine! Pt. unii poate nu reprezinta o cine stie ce realizare, dar pt. mine, da!

Cam asa arata cartea:
E albastraaaaaa (iuuui!)
In caz ca sunteti curiosi sau nu aveti ce face am gasit testul si pe net si va invit sa aruncati un click aici.
Si cine doreste poate sa-mi spuna si mie rezultatul ca nu ma supar.

Vaaa tuc!
Week-end fain sa aveti.

73 de comentarii:

  1. Lavi îmi place mult articolul acesta ,ai mare dreptate , și pentru mine o nouă postare reprezintă o satisfacție ,mă încântă :*

    RăspundețiȘtergere
  2. O DOAAAMNE =))))))))))))!!!!!
    AM PATRU ANI, REPET: PATRU!! :))))))
    Ai de capu' meu, stiam ca sunt copilaroasa, dar nici chiar asa!
    (yay implinesc 5 in curand) :)))
    Te pup, have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca am cu 7 ani in plus. Adica 23. Rezultatul testului mi s-a potrivit. M-a definit bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce coincidenta chiar azi am facut cateva teste din aceasta carte.
    e foarte faina

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant :)
    Mie mi-a dat majoritatea a si d, deci +7 ani si -9 ani, hihi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Hah, tare interesanta postarea asta si m-ai facut curioasa!
    O sa revin cu detalii ;;)
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  7. am cartea aia!

    si uu, 11 ani :>

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate.In fiecare din nou e un copil si e frumos sa iti implinesti in fiecare zi o dorinta dar unele dorinte sunt chiar imposibile.

    RăspundețiȘtergere
  9. io nu pot sa-ti zic...ca e cam cum e varsta ta...aia reala...:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos si interesant articolul . Ma bucur ca aceste carti de psihologie ti-au atras atentia...si mie mi-au atras-o acum cativa ani si chiar si in prezent citesc . Sunt carti foarte bune , carti in care de cele mai multe ori gasesti raspunsuri la unele semne de intrebare care nimeni nu este in stare sa ti le spuna . Iti multumesc si pt link...am facut testul si eu (chiar daca sunt baiat-pt ca am observat ca acolo testul era pt fete...dar totusi...am fost curios)...si iata raspunsul :

    Majoritate b : +13 ani
    Poate ca ai fost crescuta de persoane nu foarte tinere (bunici) sau intr-o maniera foarte stricta. Ori, pur si simplu, a trebuit sa infrunti viata prea devreme sau obligata sa iti castigi traiul singura. Te-ai maturizat mult prea precoce, cu cativa ani mai devreme. Nu este atat de grav daca ai mai putin de 40 de ani, in schimb, este ingrijorator daca ai trecut de varsta a doua fiindca iti va fi mai greu sa te schimbi.

    *Chestia cu bunicii nu-i adevarata , am fost crescut de parinti , dar restul reflecta adevarul ...din pacate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca este adevar acolo :)
      Ma bucur ca iti plac:) sunt foarte interesante:) Ma pasioneaza ca sa zic asa cunoasterea asta a sinelui:)
      :D

      Ștergere
  11. Wow ! La mine s-a potrivit LA FIX ! Ca a fost 31 - 9 ani= 22 ani ! Si asta e EXACT varsta mea functionala pe care mi-o estimasem singur inca mai de mult inainte de a sti de acest test !

    RăspundețiȘtergere
  12. noa, tre sa-l fac, sa vedem cum stam :))
    weekend fain si tie >:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. E tare interesanta cartea asta.

    Te asteapta un premiu pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  14. M-ai nimerit! Si eu iubesc sa fac teste de genul! ;;) Ma bag la incercuit :)) >:) Revin mai tarziu cu raspunsuri! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot incerc sa fac testul, numai ca site-ul nu mai merge :)) Probabil a ajuns la limita. Ma rog, o sa mai incerc mai tarziu, si revin cu un raspuns cu "varsta mea reala":D

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi mie-mi plac mult testele psihologice. O să-mi iau şi eu carte! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate gasesti ceva si pentru barbati :) , nu doar pentru fete !

    RăspundețiȘtergere
  18. Pacat ca e doar pentru femei. Vroiam si eu sa aflu cati 13 ani am :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) daca esti curios ;)) poti sa incerci )) cine stie, poate descoperi ca ai 3 ;))

      Ștergere
  19. Era de asteptat, nu? :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  20. Of, numa ce am iesit din test mode (acum vreo 2 ore) dar test de genul asta nu am gasit... Eh, caut acuma.

    RăspundețiȘtergere
  21. am avut la egalitate cele mai multe b si d :))

    deci. 19+13-9= 23 :> am 23 de ani :))

    RăspundețiȘtergere
  22. wow, super articol. Imi place sa descos oamenii, sa stiu lucruri (depre ei) pe care nu mi le spun...Am citit si eu cateva carti de psihologie, mai ales comportamentala, mimica fetei, gesticulatie, pozitioanre corpului etc...Asta m-a ajutat sa-mi dau seama ce gandeste persoana in anumite situatii. Legat de imbatranire nu inteleg daca te referi la creir ca organ sau ca psihic, inclin sa cred ca-i vorba de psihic pentru ca ai pus in ecuatie sufletul. Eu cred ca imbatraneste, referindu-ma la maturizare. Iti dau un exemplu, neputand sa exclud blogul tau :D, intai iubesti persoanele dragute ca infatisare, dar dupa cateva esecuri incepi sa te maturizezi, nu mai cauti frumusetea fizica 100% cauti frumusete si compatibilitate din cate mai multe puncte de vedere:) Asta cred ca arata faptul ca ne maturizam ca psihic... Inchei citand un clasic in viata "Am dreptate? Am? Ehm" :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) mda, fi atent:)) vorbesc din punctul meu de vedere, da?:)
      Nu iubesc, ma atrag persoanele care arata bine, dar nu numai... si cum ai spus si tu cand eram mica puneam pret pe aspectul fizic, dar acum nu... pe langa aspect caut si alte chestii;)) deci in mare ai dreptate;))

      Ștergere
    2. se cunoaste batranetea, cata-ntelepciune in cuvintele mele :))))

      Ștergere
  23. Da, nu am vazut link-ul :))
    Egalitate si la mine intre a si d (probabil din cauza multiplelor personalitati:)) ) deci -2 ani. Bun si asa:)) (desi un alt test mi-a zis ca am 34 de ani... adica "doar" cu 10 in plus)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)