Pagini

Momente deosebite la Restaurantul Diplomat

Se zice ca viata este facuta din momente. Si tocmai de aceea fiecare om cauta ca momentele petrecute alaturi de cei dragi sa fie cat mai speciale, nu? Dar dupa parerea mea orice moment din viata oricui este si mai special atunci cand locatia este speciala. Cam cat de speciala? Ei bine cam ca Restaurantul Diplomat de speciala. Restaurantul Diplomat din Bucuresti, este un restaurant de lux si nu numai, este pur si simplu unul din cele mai faine restaurante pe care le-am vazut pana acum, si sunt mai mult ca sigura ca momentele petrecute in acest restaurant sunt cu siguranta deosebite pentru ca vedeti voi, nu vreau sa par o ciudata, dar eu sunt genul de om care atunci cand merge intr-un loc trebuie sa simta ca apartine acelui loc ca sa se simta cu adevarat bine.

Asa este si cu restaurantul acesta, atmosfera placuta, peisaje mirifice, companie aleasa cu grija, ce sa mai, consider ca este reteta perfecta pentru a petrece cateva momente speciale care sa fie adaugate in albumul cu amintiri. Mmm, dar de fapt, ce tot spun eu pe aici, mai bine va las sa vedeti singuri despre ce este vorba caci pe mine m-a cucerit.


Asa-i ca nu-ti mai vine sa te ridici toata ziua de aici? Si imaginati-va cum o sa arate cand o sa se instaleze toamna cu hainele ei aramii.
Acum sper ca o sa-mi dati dreptate. Sunteti si voi ca mine? Adica conteaza si locul in care va aflati ca sa va simtiti bine? Sau atata timp cat aveti oamenii potriviti langa voi nu va mai intereseaza locatia?

sursafoto: http://restaurantdiplomat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)