Pagini

E toamna deja?

Cum in ultima vreme eu n-am reusit sa scriu aproape nimic, am rugat un prieten sa ma ajute cu cateva guest posturi pt a avea cat de cat activitate. Oricum, ideea este ca saptamana trecuta m-am intors din Bucuresti (o daaa am ajuns in Bucuresti si nici nu am reusit sa ma plimbaresc prin magazine), am mers acolo ca sa ma lamuresc in ceea ce priveste simptomele pe care le am.

Nu vreau sa mai fac un carnat de postare dar ce va pot spune este ca am ajuns la Spitalul Municipal unde medicii si asistentele de acolo sunt de nota 20, totusi nu sunt in clar cu cauzele care au dus la starile mele din astea doua luni, se pare ca ar fi vorba de stres, un virus ceva, nevralgii si paraziti intestinali (merci pt pont Anonima draguta). Insa in urma umblatului meu pe la medicii din Severin si trimisului lor la psihiatrie m-am cam pricopsit cu o anxietate de toata frumusetea, adica ma alarmez cam la orice simptom pe care il am ceea ce imi face si mai rau...

Incerc sa stau cat mai calma si optimista pt ca totul tine de mine si nu vreau sa ajung in pragul unei depresii... Iar ca tot am adus vorba am constatat ca treaba asta cu psihicul e foarte serioasa, mai ales depresia... Si am citit ca este mai frecventa in randul artistilor gen stiti voi, oamenii cu bani, cu o viata sociala si cam cu de toate aparent caci daca ajung in depresie e evident ca le lipseste ceva... Ce? Nu am idee, insa mi se pare destul de ciudat... Din punctul meu de vedere e normal sa faca omu' o depresie cand pierde pe cineva sau ceva sau cand n-are ce sa puna pe masa la copil, unde sa doarma, si asa mai departe, dar unii care le au pe toate cum se face ca sunt depresivi? In fine, nu mai judec pe nimeni ca nu sunt eu in masura. Cert e un lucru si anume ca sunt o gramada de oameni cu probleme, unii sunt mai puternici si trec peste ele, altii sunt mai slabi si trec mai greu si tot asa...

O sa imi dau silinta sa imi reiau activitatea pe blog mai ales ca acum o sa am mai mult timp liber si sa nu ma injurati pentru guest posturi si advertoriale, trebuie sa mai fac si eu bani de buzunar cumva!

Inca nu mi-am revenit complet, dar m-am bagat pe tratament cu vitamine si fier si sa speram ca o sa trec peste perioada asta urata din viata mea cum am trecut si peste altele. Sa aveti un inceput de saptamana minunat si o toamna splendida.
sursafoto: www.pinterest.com

20 de comentarii:

  1. O toamna minunata sa ai, cu multa sanatate si bucurii. In depresie intra oricine, indiferent de probleme sau orice altceva! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc sa ai parte de o toamna frumoasa, plina de zambete si nu uita ca poti sa treci peste. Asta sa iti intre bine in capsor si sa ti-o repeti des. "Pot sa trec peste."

    RăspundețiȘtergere
  3. Bananele şi prunele conţin mult magneziu! :)
    Multă sănătate îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate a trecut vara... Parca fiecare vara fuge din ce in ce mai repede :(.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da C.L.M....este toamna,si sper din suflet sa fie o toamna minunata,pentru tine...ptr mine si ptr toti oamenii minunati cu suflet Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Știu cum e treaba cu depresia,și eu am trecut prin ea.De fapt,am suferit în 2014 de 2 boli psihice pe care le aveam de mai demult însă acum au început să se manifeste datorită unor incidente neplăcute din viața mea care s-au tot repetat și datorită unor persoane care deși știau de aceste lucruri au ,,înfipt cuțitul în rană și mai adânc”.Am reușit totuși să trec peste,însă mi-e frică să nu se activeze din nou.Faza cu psihicul chiar e serioasă și nu e e joacă,deoarece da,contează foarte mult în activitate dacă ai un psihic sănătos sau nu.Însănătoșire grabnică îți urez și ai grijă de tine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, nu stiam ca tu ai avut astfel de probleme. ai grija de tine... :( te pup! incearca sa elimini orice iti face rau... sau pe oricine.

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)