Pagini

Rechizitele scolare ma fac sa devin nostalgica...

Ieri am reusit sa ies din casa si ii fac o vizita matusii mele pentru ca n-am mai vazut-o de ceva timp si pentru ca m-a rugat sa merg cu verisoara mea cea mica sa-si cumpere rechizite scolare, haine noi pentru scoala si chestii de genu', chestii de care va spun sincer ca mi s-a facut un super dooooor. Adica nu stiu, dar parca nu erau atatea lucruri faine cand eram eu la scoala. Cel mai mult imi placea sa fac colectie de penare, si dupa ce ma plictiseam de ele incepeam sa le mazgalesc. Ow da, si aveam si o gramada de pixuri, nu ca as fi scris cu ele sau ceva, dar nu puteam sa tin penarul gol pe banca, nu? 
Ow, de fapt, il tineam gol, dar stiti cand? Cand aveam lucrare si bagam fituicile acolo, mwahahahaha. Da! Recunosc! Am copiat si eu de cateva ori (nu era un obicei), unde puteam, mai putin la matematica caci imi aduc aminte ca proful nostru de mate avea obiceiul sa ma "perchezitioneze" de fiecare data cand aveam lucrare, de parca pe fata mea scria "infractoare", huh, ma amuza teribil. Oricum luam note mici la el, asa ca nu stiu care era rostul.

Uimitor, vedeti unde mi-a zburat gandul de la niste simple rechizite. Hmmm, interesant. Deci eram la rechizite, da, deci is atat de faineeee ca mi-am luat si eu o foaie din aceea de decorat cu elefanti ca sa-mi infrumusetez agenda de la munca, hihihihi, nu am rezistat. Ow, si mi-am luat si un marker neon. Si tocmai mi-am dat seama ca trebuia sa-mi cumpar un creion cu mina pentru desenat, mmm, poate data viitoare sau poate cine stie, o sa dau o fuga pe vreun site/ librarie online, ca doar acum se pot achizitiona rechizite si online.

So, voi v-ati pregatit de scoala? Asta daca mai sunteti la scoala. Aaa si mai am o curiozitate, cand mergeti in librarii si vedeti rechizite scolare, nu va apuca nostalgia? Pe mine dupa cum vedeti, cam da. Tell me please I am not the only one! Sa aveti un weekend cu de toate, hihi.

sursafoto: http://www.papetarie.ro

7 comentarii:

  1. Eu am terminat facultatea de....cativa ani :D dar inca imi cumpar pixuri. Cel mai mult imi plac alea plusate, cu animalutze in capat :) si agende, post-it-uri, hartie cartonata.... [sigh] oh, cat imi plac! deci nu esti singura. :) amintiri nu imi starnesc...dar imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  2. În curând ne va fi dor de toate astea..

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai am încă un băiat în şcoala genereală. Aşa că...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi starnesc rechizitele si in special adolescentii cu ghiozdane in spate, amintiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Of,cand vad rechizite imi vine sa-mi iau de toate,mai ales ca sunt din ce in ce mai simpatice.Din pacate e cam tarziu pentru ele...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu inca mai trebuie sa imi iau rechizite vreo 4 ani, dupa foi si dosare :)).
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)