Pagini

Un somn bun cu Dormeo!

Somnul poate fi odihnitor dar si obositor. Spun asta fiinca sigur am avut cu totii acele nopti cand am dormit cum trebuie dar dimineata ne-am trezit mai obositi decat ne-am culcat. Care este cauza? Sigur nu e vorba de luna plina, de cantatul pasarilor de noapte si nici din cauza cafelei. 

Problema somnului neodihnitor il reprezinta saltele pe care dormim. Multe dintre aceste saltele pe care le gasim pe piata sau la vanzare in mediul online, au un pret avantajos dar nu promit calitatea iar structura saltelei nu este una care sa ofere confort. 

O saltea de calitate trebuie sa detina un certificat care sa-i ateste calitatile si efectele benefice pentru sanatate si confort. O saltea Dormeo este responsabila pentru un somn odihnitor si relaxarea corpului pe timp de noapte. Evita sa te trezesti dimineata  obosit sau cu dureri de spate, umar sau mana. Noaptea trebuie impartita benefic intre tine si somnul tau. 

Dupa o noapte odihnitoare,vei avea mai multa putere de munca si te vei simti mai in forma pe tot parcursul zilei. 
Materialul din care este creata salteaua joaca un rol foarte important fiindca aceasta ofera flexibilitate si durata de viata saltelei. Ar trebui sa va feriti de saltele “no name” prezente pe piata venite din China, aduse si vandute pentru cativa zeci de lei iar tu, te bucuri ca dai doar 70 de lei pe o saltea dar dormi pe scandura, practic, pentru banii acestia. Invata sa alegi calitatea si nu cantitatea. Calitatea costa ceva mai mult dar merita. Saltelele Dormeo au fost intotdeauna cele mai bune saltele din domeniul acesta, oferind confort, rafinament, calitate, somn odihnitor si efecte benefice asupra corpului omenesc.

Tu ce alegi dintre o saltea “no name” si o saltea de calitate? Vrei ca somnul tau sa fie “no name” sau de calitate?


Selgros Braşov

Produse alimentare şi nealimentare
Calea Bucureşti nr. 231 Braşov,500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)