Pagini

Guest post - Lenjeria intima intre vulgar si sexy

Femeia e ca o opera de arta. Barbatul, ei bine, barbatul a fost facuta ca sa o admire, sa o respecte si sa o iubeasca, insa in ziua de azi, din ce in ce mai putine femei stiu cum sa-si arate feminitatea si stiu ce inseamna sa fie cu adevarat sexy. De fapt, din cate am observat, si mai putine femei nu mai sunt capabile sa faca diferenta dintre vulgar si sexy, tocmai de aceea au loc atatea incidente nefericite, insa eu nu sunt aici ca sa tin predici nimanui, eu vreau azi sa va spun un element cheie care poate face orice femeie sa se simta sexy in orice minut sau ora a zilei: lenjeria intima. 

Fie ca alegi sa porti un chilot brazilian, chilot string, chiloti negri simpli sau cu dantela, chiloti cu pietre pretioase, lenjeria trebuie aleasa si ea in functie de cateva criterii pe care se pare ca foarte multe femei le neglijeaza.

Asadar, in functie de marimea bustului tau trebuie sa stii ca lenjeria te poate avantaja sau dezavantaja.
Prin urmare, daca vrei sa-ti maresti bustul, alegerea inteligenta a culorilor si a modelului poate creea iluzia optica a unui bust mai proeminent, deci alege culori deschise. In cazul in care vrei ca bustul tau sa para mai mic, evident, alege culori mai inchise. 

Daca insa te numeri printre femeile care nu sunt multumite de soldurile lor si vrei sa le "maschezi" cumva, o lenjerie intima dintr-o singura piesa e cea mai potrivita alegere pentru tine sau daca esti mai indrazneata alege lenjeria intima de tip corset cu portjartiere nu doar ca, creeaza alungirea zonei soldurilor si a picioarelor, dar iti da si un aer mai sofisticat.

Femeile cu silueta atletica pot opta pentru culori puternice sau pentru modele simple din dantela.

Pentru a "masca" zona abdomenului lenjeria intima de tip baby doll este alegerea perfecta, iar daca vrei sa-ti pui posteriorul in valoare, poti alege un chilot de tip boxer cu model din dantela, renunta la tanga, denota prea multa vulgaritate.

Tu stii cum sa-ti alegi lenjeria intima? 
sursafoto: www.sevensins.ro

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)