Pagini

Avem salon Spa la Severin, Yaaaay!

Imi place la nebunie cand prietenii mei se implica in proiecte noi, de exemplu sa va vorbesc despre Petre, ne cunoastem de cand lumea si ii place sa faca de toate, tocmai de aceea si-a deschis de curand un salon Spa. Va spun sincer ca am ramas placut surprinsa sa vad ca mai face si altcineva, ceva in micul nostru orasel (in afara de mine, hehe).

Asadar, in loc sa va spun cum recent am ajuns sa fiu catalogata un personaj negativ de niste ciudate (o las pe alta data), m-am gandit mai bine sa va povestesc despre "afacerea" lui Petre, cum a luat "nastere" ideea lui si ce servicii ofera. Sa stiti ca nu am ales la intamplare subiectul ci pentru ca mi s-a parul interesant, de ce mi s-a parut interesant? Ei bine, pentru ca in Severin un salon Spa, insemna ceva, inseamna mult, adica, pana acum nici nu am auzit ca ar fi asa ceva pe aici, deci e ceva nou, iar unde e ceva nou, sunt si eu, hi hi. Ar trebui sa ma fac jurnalista? Hmmm.

Lasand gluma la o parte, cand am descoperit salonul intamplator si am aflat al cui este, am vorbit cu Petre si i-am luat un mic interviu, cateva intrebari la o cioco calda, ideea mi-a venit pe loc, interviu, asa cu siguranta se va intelege ceea ce trebuie. So, lucrurile au decurs cam asa:

C.L.M.-ica: Petreee! Nu imi vine sa cred ca ai salon Spa, spune-mi tot, de unde ti-a venit ideea, de ce, ce servicii oferi?

Petre: Ohooo, draga mea. Sunt multe de povestit. 

C.L.M.-ica: Este timp, de aia suntem aici, deci, te ascult! Ochi si urechi, sa stii ca imi place atat de mult ideea incat am sa povestesc despre asta pe blog si asa am nevoie de subiecte noi si interesante! Nu te superi, nu?

Petre: Blog, aaaa, da stiu despre ce e vorba, imi place blogul tau, sunt la curent cu ce scrii, posteaza ce vrei tu, nu ma supar. Deci, totul a pornit cu o calatorie la Craiova pentru o interventie cu Criolipoliza (tehnica de remodelare corporala non-invaziva, in caz ca nu stii despre ce e vorba) si acolo am vazut salonul lor, foarte fain aranjat, decorat, mi-a placut foarte mult. Apoi m-am gandit ca in Severin nu este asa ceva si ca ar trebui incercat. Asa ca, am inceput prima data cu masaj de relaxare si anticelulitic, apoi am adus aparatul de criolipoliza.

C.L.M.-ica: Foarte misto! Dar ce e cu aparatul asta?

Petre: Pai, sunt doar cateva astfel de aparate in toata tara. Pe langa el am mai adus si un analizator corporal ce masoara grasimea, apa si muschii din corp. De curand am luat si un tunel cu infrarosii, sauna uscata...

C.L.M.-ica: Wow, ai facut ceva investitii, nu gluma!

Petre: Trebuie, daca trebuie, trebuie! Si asta este deocamdata, o sa urmeze si alte chestii gen impachetari cu ardei, piper, etc. Intentionez ca in viitorul apropiat sa dezvolt afacerea si sa aduc aparate de presoterapie, manichiura, pedichiura, coafura, stii tu, tot ce tine de infrumusetare.

C.L.M.-ica: Sa ma tii la curent! 

Petre: Sa fii sigura!

C.L.M.-ica: Am vazut cu salonul, arata minunat.

Petre: Da, ambientul este unul relaxant bineinteles, arome, lumanari, muzica ambientala, deci totul ajustat pentru o relaxare totala.

C.L.M.-ica: Mmm, suna si bine, trebuie sa-mi fac si eu o programare, hihi.

Petre: Te astept cu drag.

C.L.M.-ica: Si pana acum merge treaba?

Petre: Sa stii ca da, a inceput sa mearga, a inceput mai bine zis sa afle lumea de el, clientii pleaca multumiti si ne recomanda. Toata lumea care pleaca de la noi e foarte incantata, stii cum e, cu cat facem treaba mai buna, cu atat ne merge mai bine.

C.L.M.-ica: Asta e clar, auzi daca tot o sa dau de stire pe blogul meu, ai o pagina de Facebook, ceva, de unde sa fur niste poze si sa las cititorii sa vada singuri despre ce este vorba?

Petre: Da, http://www.facebook.com/thailaspa. Acolo gasesti preturi, poze, numar de contact si orice mai vrei tu. Chiar si oferte/ promotii. Sa stii ca preturile noastre sunt mai mult decat acceptabile, asta in comparatie cu preturile din tara, mai ales la criolipoliza. Uite sa stii ca am avut o clienta care si-a facut programare din Italia, a aflat de noi prin intermediul unei cunostinte si cand a ajuns in tara, ne-a vizitat. 

C.L.M.-ica: Ti-am zis ca-mi place numele da? Si deci oricine de oriunde poate sa vina la salonul tau?

Petre: Da, oricine, de ce nu?

C.L.M.-ica: Ha, si mai misto. Paiiiii, mersi mult, o sa te anunt cand e gata articolul.

Petre: Abia astept, m-ai facut curios, sa zici de bine! Hehe! Cu placere!

Eiiiiii si de aici, bineinteles, am continuat cu alte subiecte, dar care sunt irelevante, asta era partea principala. Cand o sa aduca si mani-pedi o sa-l vizitez mai des, hehe. Pana una alta, sa va arat o poza, doua.

Deeeci, cum vi se pare? Asa-i ca este de apreciat si sustinut initiativa lui? Sper sa-i mearga bine si sa reuseasca in tot ceea ce si-a propus. Sa aveti o zi spa-ntastica! Mwahahahaha!

3 comentarii:

  1. Frumos ,sa ne spui daca te duci cum ti se pare <3.Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu trebuie să mă bag la îngrăşat că cică dacă nu am burtă n-am făcut nimic în viaţă. :)
    Mult succes prietenului şi şedinţe plăcute!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)