Pagini

Recenzie - In tenebrele Valhalei - Vol. 1

Acum cateva saptamani am primit o carte de la Viorel, de fapt nu este vorba de orice carte ci de prima lui carte, prima lui carte (in colaborare cu o fata faina) pe care ma simt foarte onorata ca am avut ocazia sa o citesc, mai bine zis sa o savurez pe indelete, pagina cu pagina, rand cu rand.

So, toata treaba asta face parte dintr-un fel de campanie, nu mai stiu detaliile concrete, insa stiu sigur ca dupa ce am citit cartea, trebuie sa ii fac si un review. Asadar, incep prin a va spune ca are in jur de 50 de pagini, ceea ce bineinteles pe mine nu m-a deranjat deloc, actiunea se petrece intre doi liceeni, prieteni foarte buni, care sunt tentati sa plece in Valhala pentru a dezlega cateva mistere.

Imi place ca e usor de citit, nu au folosit cuvinte pompoase, insa ceea ce nu imi place si sper sa nu se supere nimeni pe mine, poate sunt eu mai grea de cap, este ca mi-a fost cam greu sa ma prind care, cum sunt replicile, adica as vrea o delimitare concreta cand vorbeste X si apoi Y, un alt font, poate italic, poate colorat, oricum ar fi, sa fie diferit.

Deci per total mi-a placut cartea si sper ca in curand sa am posibilitatea sa citesc si volumele urmatoare caci m-a lasat putin in suspans finalul si mi-a starnit destul de tare curiozitatea, ceea ce e un lucru foarte bun. V-as povesti mai multe, dar si-ar pierde farmecul, mai bine descoperiti voi, stiti ce zic, nu?

Ei, sa aveti un weekend fain. Sunteti tucati. Si era cat pe ce sa uit, va invit sa vedeti si alte recenzii, aici:

11 comentarii:

  1. In sfarsit citesc ceva despre carticica asta! Am vazut ca exista si o pagina pe facebook, insa nu auzisem nimic despre carte, asa ca nu prea stiam ce sa cred. Oricum, ma bucur ca ti-a placut, as vrea sa o citesc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Pai daca vrei poti sa te inscrii la campanie si o primesti acasa si tu :D

      Ștergere
  2. pare interesanta.. desi sunt amatoare de carti groase.. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este :D pupicei :D mi-ar fi placut si mie sa fie mai groasa :D

      Ștergere
  3. Hai ca m-ai facut curioasa! Cartile misterioase sunt pe gustul meu, iar stilul tau relaxat de a descrie cartea mi-a placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi dacă-i vorba de Valhalla sigur mă interesează. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-ar place sa aiba peste 500 pagini, dar 50 le dau gata in jumatate de ora maxim. totusi, pare interesanta. si am mai auzit de ea pe Fb, asa ca mi-a starnit interesul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are 50 pag/volumul. In total vor fi 12 volume :) 12x50= 600 pagini :)
      Se pot comanda pe mail: contact_itv@yahoo.com

      Ștergere
  6. salut iubitorii de Moda
    pentru dvs ceea ce aveți nevoie
    incaltaminte imbrecaminte accesori parfum..
    Dacă vrei mai mult.... situl Anuntul-galben.ro site de anunturi gratuite noi din Romania este dispoziția dumneavoastră..

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)