Pagini

Despre Link/ Banner exchange

Ok... nu vreau sa par nesimtita sau mai stiu eu cum... dar din cate am observat la chestia cu "link/banner exchange" primesc tot felul de cereri de la persoane care ba m-au adaugat in blogroll, ba au pus banner-ul meu la ei pe blog... repet nu vreau sa par nesimtita, dar cand cineva imi spune "buna, sunt Xxx, asta e blogul meu: Yyy si ti-am adaugat banner-ul sau te-am pus in blogroll." - eu ce ar trebui sa inteleg? Ca trebuie sa fac acelasi lucru? 

Sincer eu asa interpretez, ma simt intr-un fel "obligata" sa le intorc "favorul", parca pur si simplu mi se taie sa zic asa dreptul de a ma mai uita pe blogurile respective ca na... daca oamenii ma pun la ei pe blog, tre' sa ii pun si eu. 
Nu stiu... poate eu gandesc gresit, sau nu?

In fine, am hotarat ca de acum incolo cand mai primesc astfel de "oferte" sa iau masuri in sensul ca daca blogul meu nu are nimic in comun cu blogurile "ofertantilor" o sa refuz politicos...  (fara suparare, ehm si in final cine se supara o face fara motive) pt ca eu consider ca mesajul exprimat in pagina destinata schimbului de link-uri/bannere este destul de explicit, nu oblig pe nimeni sa-mi ia banner-ul sau sa ma adauge in blogroll, dar se pare ca asa de mult se citesc acele cateva randuri incat... ne intelegem de minune.

Multumesc pt. timpul acordat si sper sa nu fiu inteleasa gresit.

Week-end placut.

PS: Imi cer scuze tuturor celor care se simt si nu ar trebui.

52 de comentarii:

  1. Şi eu am făcut curăţenie, de altfel mi se pare o porcărie să pun la blogroll persoane pe care nu mă citesc sau care nu mă citesc. În plus, unii nici nu se potrivesc cu blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. greu cu cititul, ceri şi tu prea multe ;) . corect ce zici acolo, de la cap la coadă. să îţi fie ziua senină, fată frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii te adauga numai pentru publicitate,dar eu te-am adaugat pentru ca frecventez des blogul tau,si chiar este super,as vrea sa scriu si eu ca tine,daca vrei sa imi adaugi bannerul bine,daca nu nu.
    Succes in ceea ce iti propui in vitor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca imi place un blog il adaug in blogroll, daca nu-mi place nu il adaug, chiar daca eu sunt la respectivul in lista de bloguri.

    Banner nu am, asa ca nu poci sa ma pronunt. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu gîndeşti greşit DELOC!

    Eu adaug în blogroll şi scot pe cine vreau + cînd vreau + dacă aşa vreau.

    N-am cerut nimănui să mă bage nicăieri :) şi nu cer nimănui să mă scoată de nicăieri.

    Fiecare pe blogul său, face FIX ce pofteşte, punct.

    Cui nu-i place, adio şi n-am cuvinte. :D +

    RăspundețiȘtergere
  6. :))...asa zi'le! sunt total de acord cu tine.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu ce sa zic, eu nu am obicei sa cer schimb de link, daca imi place cineva il pun in lista mea, daca nu, nu :)
    dar intr-un fel iti dau dreptate , pentru ca daca te-au pus ei te simti oarecum obligat sa pui si tu.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt de acord cu tine. Eu nu am cerut la nimeni sa ma puna in blogroll si daca am ajuns in blogroll-ul cuiva atunci au facut-o din motivele lor personale, care nu ma privesc pe mine. Ma bucur daca cuiva ii place indeajuns blogul meu pentru a-l pune in lista, dar daca cineva s-a simtit jenat fiindca l-am adaugat la mine si m-a adaugat apoi si el, asta e problema lui. Repet, niciodata nu am cerut nimanui, si ma enerveaza si pe mine obligatiile astea.
    Daca as cere cuiva ar fi siteurile mai mari, care ofera advertising.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat ,ar trebui citit bine ce ai scris ! Probabil ca unii te baga in blogroll doar ca sa ii bagi si tu ,ca tu ai un blog renumit .:-??.

    O zi minunata sa ai >:D<!

    RăspundețiȘtergere
  10. :) asta sa fie supararea ta anul asta! ignora ce nu te intereseaza si nu-ti bate capul :).sa azi fi faina...

    RăspundețiȘtergere
  11. @adelici: asta am observat si eu:) ca unii nu se potrivesc cu blogul meu, ce am eu in comun cu bloguri in care se fac reclama la cosmetice?

    @Călin: stiu ca e greu ;)) mersi la fel!:)

    @Lavinia : nu stiu ce are toata lumea cu publicitatea asta... sunt obsedati. :) eu te-am adaugat deja:) a fost alegerea mea;)) si mersi:)

    @Cristi: :)) pai cred ca asa o sa fac si eu de acum inainte:)

    @Tiberiu: sa stii ca ai dreptate:)

    @Adelina: :))))))

    @£avi H.: nici eu nu cer si da... cand vine cineva si-mi spune "vezi ca te adaugai in blogroll" nu pot sa trec vederea:) dar de... o sa incerc de acum inainte.:)

    @Alle.: Corect!!! cine ne citeste, vreau sa o faca din placere... nu din obligatie:)

    RăspundețiȘtergere
  12. @©Ramonaa ‹з : Pff :)

    @geanina: Multumesc:) la fel .

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai dreptate. Eu una adaug in blogroll numai blogurile care imi plac si pe care le citesc, nu cer niciodata sa fiu si eu adaugata, iar daca cel ce ma are in blogroll nu mi se pare mie prea interesant, nu il adaug si punct.
    Pe tine te am pentru ca imi place stilul tau. Desi nu te cunosc personal, stiu ca imi place de tine ca persoana prin felul in care scrii si gandesti, iar postarile tale mi se par extraordinare! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti dau dreptate Lavinia, unii vad acesta chestie ca o obligatie , dar nu este deloc asa .Ca poti face o propunere de ,,parteneriat" si sa accepte ambele parti sa faca schimb de link-uri sau bannere este altceva .
    Si la mine a venit cineva cu mesajul : ,,te-am adaugat in blogroll , astept sa faci si tu la fel" si sincer iti spun ca nu i-am raspuns nici pana in prezent la mesaj.
    Te inteleg pe deplin si ai perfecta dreptate !

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, ai dreptate. Dar de obicei la noi in tara asa se face: daca eu iti fac tie o favoare esti obligata sa faci la fel.
    Imi pare rau ca esti victima unei mitocanii minore si sper sa nu se mai intample. Dar... acum cred ca unii au fost avertizati. >:D<
    Puuup.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer, mi se pare corect sa nu faci banner-exchange cu bloguri. Dupa cate stiu eu pe blog scrii ca sa te exprimi, sa atragi cititori fideli. Daca faci rost de trafic din banner-exchange care e chestia? Daca nu sunt cititori fideli toata treaba e degeaba. Iar la blogroll… e al tau, faci ce vrei cu el Si la fel, nu vad rostul in a popula blogroll-ul cu tot felul de linkuri catre blog-uri updatate odata la luna.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte bine faci!Si eu mai am astfel de propuneri,dar nah,cum ai zis si tu,parca ma simt obligata sa le fac un favor.Nu,nu:). Foarte bine ai spus,trebuia sa ia cineva atitudien in legautra cu asta!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Stefania: Multumesc>:D< nu ma iau de cei care ii am si eu in blogroll:)) vorbesc pentru altii. :)

    @vioreld: mersi:)

    @Ami: Mersi:) pai sper si eu sa se prinda care este mesajul :) daca nu, nu voi ezita sa ii refuz!:) te pup:D

    @FreeSeoDesign: cam ai dreptate:)

    @coco: asa fac!

    RăspundețiȘtergere
  19. niciodata n-am pretins nimanui sa ma adauge la blogroll ul sau doar pentru ca eu am facut asta. mi se pare o aberatie. eu te plac, poate tu nu ma placi, ori poate chiar ai omis acest chick, ori eu am omis desi te plac, e o optiune pur personala...ce-i atat de greu? dar poate pentru unii e foarte important si magulitor sa se stie urmariti de o suma cat mai mare de oameni, sa fie populari...nici nu mi s-a intamplat sa mi se sugereze vreodata un targ de genul acesta. insa am vazut pe unele bloguri, la comentarii, astfel de lucruri...
    sa ai o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  20. @erys: exact:) nici eu nu am pretins... e alegerea fiecaruia:) mie mi se pare aiurea chestia asta cu popularitatea:) nu vreau sa mint, ma incanta cand vad ca pragul blogului meu e trecut de multi oameni dar nu am alergat niciodata dupa reclama si alte chestii de genu'. Daca am un loc in lumea blogosferei mi l-am castigat singura la fel ca multi dintre noi!

    Multumesc la fel!:)

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu am patit asta in ultimele 2 zile, nu dau nume, mi se pare aiurea, se simte ca si o obligatie!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna;
    eu ti-am adaugat banner-ul pe blogul meu pentru ca imi place blogul tau si il urmaresc; asta e motivul pentru care adaug bloguri in blogroll-ul meu; nu m-am gandit la nici un parteneriat, nu consider ca ti-am facut un favor si nici nu astept sa-mi intorci favorul.
    Al doilea motiv ar fi ca imi place fata cu parul roz (care se asorteaza cu fundalul, sau tema, sau cum ii zice...blogului meu)

    Textul de la chestia cu "link/banner exchange" -"Asa ca... de acum inainte, daca treceti pe la mine, va place de mine(adica de blogul meu, intelegeti voi, haha) si doriti sa facem schimb de link-uri/ bannere, imi puteti lasa un comentariu' mai jos sau ma puteti adauga pe mess: costache_lavinia_monica si discutam ce si cum.

    In caz ca doriti sa ma luati la voi, acesta este codul pentru banner-ul meu: etc, etc."

    mi-a dat de inteles ca nu ai nimic impotriva. Daca te-a deranjat chestia asta, imi cer scuze; iar daca vrei, pot sa-l scot (banner-ul).
    O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu m-am referit la tine, am cateva comentarii acolo pe pagina cu "link/banner exchange" despre ei vorbeam :)

      Stai linistita, nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze, ok?

      O seara faina si tie.

      Ștergere
  23. Dacă nu se poate cu vorba bună să ieșim în stradă:))
    Acum să devin serioasă... eu una nu sunt prea comunicativă, dar cum trăim într-o țară liberă, fiecare are dreptul să aleagă.Ce rost ar avea să pun link-ul unei persoane dacă mie nu îmi place blogul persoanei respective, sau nu vreau pur și simplu...( părerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  24. Daa, ai mare dreptate. Unii intră pe alte bloguri doar ca să îşi facă publicitate şi mi se pare ipocrizie. Şi eu mă simt obligată să întorc favorurile - ok, n-am eu prea multe vizite, deci nu e chiar atât de greu, dar ideea e ca n-ar trebui ca totul să decurgă ca la piaţă. Dacă îţi place un blog, îl adaugi la blogroll, dacă nu, Paşte fericit.
    O seară frumoasă! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mi se pare si mie, parca sunt la piata:))))))


      Seara faina si tie:X

      Ștergere
  25. Ai dreptate:d Dar nu ai ce sa le faci...in fiecare "domeniu" mai gasesti si oameni..."altfel" nu intr-un sens tocmai bun.

    Un weekend placut si tie, sweety!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  26. musca din ei draga mea >:)
    :* ihihih.
    o zi faina si tie >:D<

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred că la chestia asta ne potrivim. Am exact aceeaşi părere. Acum o săptămână chiar am scris un articol pe această temă şi unii s-au cam busumflat, dar le trece lor... :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Dupa ce mi-am facut blogul, al tau a fost primul pe care l-am citit. Si pentru ca mi-a placut, te-am adaugat in blogroll, dar doar pentru ca imi place sa fiu la curent cu ce scrii. Niciodata nu ti-am cerut si nici nu o sa-ti cer sa ma adaugi, mai ales ca acum nu mai fac nicio postare. Sfatul meu e sa ignori acesti oameni care sufera de nebagare in seama. puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, stiu ca nu mi-ai cerut nimic niciodata, si nu am facut referire la tine.

      Incerc sa ii ignore.:)

      Seara faina.

      Ștergere
  29. Da... și eu mai primesc astfel de 'oferte' și mă simt oarecum obligată să le întorc 'favoarea' . Totuși, dacă intru pe blogul respectiv și nu îmi place ce văd acolo, nu-l adaug, simplu. Nu ne obligă nimeni să facem asta.
    Totuși, uneori mă bucur pentru că descopăr bloguri interesante de care nu aveam habar :)
    și apoi..mă mai gândesc la o chestie, pe care am făcut-o și eu la început și poate că și tu - dorința de a deveni mai 'cunoscută' în timp scurt :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca si eu mi-am dorit de la inceput sa am cu cine discuta in blogosfera :) dar pt. asta am "muncit" :) la fel ca multi altii!

      Asa o sa fac si eu de acum incolo!

      Ștergere
  30. In niciun caz ! Anonimurile astea disperate pentru un link , probabil cutreiera mii si mii de bloguri sa adune cat mai multe link-uri cu speranta sa-si creasca numarul de vizitatori,insa asta nu se va intampla niciodata.Ce reclama iti poate oferi un link ..poate putin SEO insa nimic mai mult.Ooo si nu esti obligata,ba ai si dreptul sa`l iei si peste picior pe nenea ala impertinentu` ..ce pnm ? Te adaug daca imi place blogu , daca nu te`drequ...Si in plus , mai sunt si site-urile astea comerciale la fel de disperate,parerea mea ca un site de aceasta nisa nici n`are ce cauta in blogroll-ul meu,tau sau al altui blogger...

    RăspundețiȘtergere
  31. O postare cu mult bun simţ. Cum creşti în sondaje cum se găsesc tot felul de pseudo-bloggeri să vrea schimb de linkuri. Alo, dacă sunteţi aşa valoroşi o să vă căutăm noi nu credeţi? Bravo Lavinia ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  32. After exploring a few of the blog articles on your web site, I truly
    like your technique of blogging. I added it to my bookmark
    website list and will be checking back in the near future.
    Please visit my website as well and tell me what you think.
    Here is my blog click for source

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you very much. :) Thank you for visit also:) Have a nice day.

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)