Pagini

Iar m-am tuns si inca ceva...

Stiti ca va spuneam eu pe aici ca imi las parul sa creasca... bla bla bla... ? ei bine asa am zis, dar n-am facut-o!

 Nu ma pot abtine sa nu ma tund, si desi nu mai am entuziasmul de la inceput pt. ca nu stiu de ce dar toata lumea(aproape) ma bazaie sa-l las sa creasca, si increderea mi-a cam scazut(sa zicem de la 10 pe la 8) si imi e greu sa infrunt toate criticile la adresa parului meu, tot pe a mea o tin: Imi sta mai bine cu parul scurt, mi-a confirmat si tipa care ma tunde, si sa nu mai zic de mama sau prietenii mei care ma accepta oricum ... asa ca restu' SHHHHH !

Asa... ma scuzati ca iar va bazai cu tunsul dar trebuia sa-mi spun "of"-ul si pe langa asta vroiam sa va intreb daca stiti cumva ceva, vreun remediu (preferabil din ala naturist) impotriva cearcanelor?

Sau cunoasteti vreo metoda prin care sa adorm mai devreme? Pt. ca pierd noptile pana la 2 si nu ma simt deloc odihnita...

Multumesc anticipat, o saptamana frumoasa va doresc.

50 de comentarii:

  1. In primul rand. E parul tau, faci cum vrei. Cee? Cine vrea altcundva, sa se tunda pe sine, sa nu mai comenteze:)) Iti accept decizia :)) o-)
    In al doilea rand. Si eu sufar de aceeasi problema. Si daca merg sa zicem pe la 12 in pat, degeaba. Nu am somn. Insa nu am probleme cu cearcanele. Dar ma simt f obosita. Remediu naturist nu prea stiu, dar cunosc pe cineva care foloseste un anticearan de la Oriflame( nu stiu sigur, cred ca au produse naturale :-??) si mi`a zis ca ascunde f bine. Acum nu stiu ce sa zic, nu am folosit niciodata. Pentru informatii, daca te intereseaza, ma intrebi de el!:) Ca trebuie sa caut produsul respectiv pe net, daca te intereseaza:D:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ft bine! eu sustin parul scurt! mi-ar placea la nebunie sa ma tund si eu, dar sunt absolut convinsa ca nu mi-ar sta bine, ca am fata rotunda :(

    pentru dormit, bea lapte cald inainte sa te culci :)) daca nu, pune-ti frumusel muzica lenta in casti si incearca sa adormi. mie imi merge de fiecare data:">

    RăspundețiȘtergere
  3. Inchide calculatorul la ora 23 cel tarziu si baga-te la somn si o sa dispara si cearcanele.

    RăspundețiȘtergere
  4. @kyky: Da, stiu, dar ma sacaie si nu-mi placeeeX( grrrr X(

    Pfff, si eu m-am pus la 11 si am adormit la 12 si ceva :(( nu inteleg de ce nu pot sa adorm :( Am cearcane si nu-mi plac, ma indispun:( As vrea sa scap de ele nu sa le ascund ca sunt urate! bleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Dar multumesc mult ca esti de partea mea:D:)

    @iri: Haaa! Multumesc!

    Deci lapta calllllllllld si muzica lenta! am notat! Sper sa mearga!:D

    @Cristi: Da' nu cred ca pot sa adorm la 23:) eu incerc mai ales daca zici ca dispar cearcanele:) thnks:D

    RăspundețiȘtergere
  5. @C.L.M: Stiu cum e. Azi am dormit pe mine la scoala..:(

    RăspundețiȘtergere
  6. @C.L.M. - daca vrei sa aplici sugestia cu laptele si muzica, ai putea alternativ "sa omori mai multe muste cu o singura lovitura" daca inlocuiesti muzica cu track-urile audio din programul Holosync (pana n-am incercat am fost si eu sceptic, da' acum stiu mai bine).

    RăspundețiȘtergere
  7. @kyky: ehhhm:)

    @INTJ: Multumesc multumesc de sfat:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai , pai .. Eu sunt total pro-par scurt ^-^.
    Dar din pacate eu am interdictie la tuns , deoarece ultima oara cand m-am tuns cum am vrut eu am obtinut o freza emo , care ma tine si azi :D , iar in combinatie cu cele 4-5 culori care le are paru meu de la vopsit , arata chiar NEBUN :D .


    Cat despre scapatul de cearcane , logic ca cea mai buna solutie e un somn luuung , dar din cate am citit nu prea poti dormi . :-?
    Acum sa-ti spun ce fac eu ^-^[ desi nu cred ca esti la fel de hiper-activa ca mine :D] . Cel mai bine ar fi sa te trezesti foooarte devreme si sa te agiti bine pe timpul zilei [ dar ai grija cat de mult , ca dupa a doua zi nu te mai trezesti :D . ] , iar cand vei pune cap'sorul pe perna nici nu ai sa-ti dai seama cand adormi si a doua zi , vei fi fresh ^-^ .

    Sper ca te-am ajutat :"> si scuze de commul interminabil ,dar am multa vorba in mine :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @C.L.M. - daca chiar te intereseaza, let me know ... ca internetu'-i mare si informatia e "mai libera" aici.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt o groaza de creme anti-cearcan, poti intreba pe la plafar.
    poate ar trebui sa te intrebi de ce nu ai somn pana la doua noaptea, asta ar rezolva problema mai bine, poate problemele se trag de la altcineva. de exemplu stiam pe cineva care obisnuia sa bea ceai negru inainte de culcare si din cauza asta nu putea dormi. sunt mai multi factori.
    cat despre parul scurt, eu chiar cred ca te reprezinta. nu toate fetele trebuie sa aiba parul lung, asta e prea cliche.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu o sa ma tund saptamana viitoare,desi spuneam ca il las sa creasca :)) :D
    Cat despre cearcane si somn ...Citeste pana te ia somnul si am mai auzit ca daca bei un ceai (de musetel parca) adormi mai repede.Dimineata poti sa-ti pui cate o felie de castravete pe ochii (am auzit ca da roade :-??)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pot sa-ti zic.. si eu am cearcane chiar daca ma culc la 10.. bine, deobicei cand ma culc dupa 11 e clar ca a doua zi sunt zombie, nu stiu de ce.. cred ca asa mi-am obisnuit organismul.. desi a fost o perioada cand ma obisnuisem cu culcatul pe la 1-2..
    Cred ca asa e si la tine, primele nopti vor fi mai grele, fiind de acomodare, dar daca iti reobisnuiesti organismul cu culcat mai devreme, cred ca va functiona. Apoi ca sa adormi incearca cateva zbantuieli usoare inainte de somn, si neaparat un dus fierbinte inainte :)
    La mine functioneaza :X

    RăspundețiȘtergere
  13. Ceai de tei cu mierea seara la culcare. Muzica chillout (Chris Spheeris, Ryan Farish, Omar Akram, Secret Garden, Armik). Comprese cu infuzie de viorele la ochi inainte de culcare. Nu te culca mai tarziu de 23. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  14. Te-ai tuns, sau ti-ai taiat din varfuri, intreb asta deaorece stiu ca pentru fete e cam unul si acelasi lucru:P

    RăspundețiȘtergere
  15. munceste toata ziua si sa vezi ca dormi rupta :))

    RăspundețiȘtergere
  16. f bine ai facut...cateodata e bine venita o schimbare! pai culcate devreme, nu la 2 si se rezolva problema cearcanelor...ma gandesc! hai la culcare! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Tu esti frumoasa oricum...in ce privesc cearcanele sunt creme antirid...cu culcatul tarziu si eu ma confrunt,cred ca este de vina programul nostru,ar trebuie sa ne impunem sa dormin la o anumita ora.

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu am aceeasi problema cu dormitul.. ma ia somnul la liceu si ma gandesc cu groaza cum o fi cand o sa invat dimineata... :-< si cearcane...uff. incearca sa dormi cat mai mult, ceaiul si laptele fac foarte bine si cat mai multa hidratare[apa, crema, orice..] dar cel mai important e sa reusesti sa dormi bine.

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu am aceeasi problema cu somnul si aproape adorm la birou :|

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur ca exista persoane care sunt constiente ca nu e bine sa piarda noptile ( mai ales la pc, daca e cazul ) ! Somnul e foarte important, pentru sistemul nervos, pentru ten chiar, si pentru toate celelalte organe ale corpului uman. Incearca sa faci ceva sport seara dupa 7 [:d] vei cadea franta la 9-10.

    RăspundețiȘtergere
  21. of, e greu cu cearcanele:( eu am problema asta de cand eram mica..dar se pare ca la mine sunt mostenite:))...dar depinde si ce cearcane ai:))din pacate si ele sunt de mai multe feluri si la fiecare in parte e alta cauza:D deci cel mai bine te duci la farmacie sau la doctor:D
    si sa ti fie de bine cu tunsul:))daca asta se spune:-" >:D< iti sta bine orice ti ai face oricum:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  22. @Crisa: :) Asa ma gandeam si eu:) sunt fel si fel de femei:) cat despre somn, cred ca e din cauza ca stau la pc si nu fac mai nimic, pur si simplu nu sunt obosita. :D:)

    @Aira: :) O sa incerc cu felia de castravete:>

    @Zina: Multumesc, am retinut, sper sa reusesc sa ma culc mai devreme de 23 desi ma indoiesc:D:)

    @cime: uite aici link cu poze : http://crazy-in-loveee.blogspot.com/2011/09/de-ce-m-am-tuns.html :P

    @iubesc alcoolul: thnks:D:) asa o sa fac:D:)

    @Nymphetamine: :)) Asa mi zice si mama:))

    @geanina: :D hihi:D hai:D:))

    @gabriella: Multumesc>:D< Da, trebuie program:D:)

    @Vér.: Stiu cum eeeee!!!!!! incerc sa dorm bine:) dar deh:)

    @ABeautyTale: :D:) te inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cel mai bun remediu contra cearcanelor este somnul. AAA si iti sta bine cu parul scurt.:*

    RăspundețiȘtergere
  24. Te luptă cu destinul, alege-ţi propriul drum,
    Să mergi prin întuneric, prin ceaţă sau prin fum,
    Prin soare sau la umbră, dar fă ceea ce vrei,
    Aşa cum steaua îşi croieşte alinierea ei.

    RăspundețiȘtergere
  25. daa, te cred, eu ma pun in pat super obosita si tot nu pot adormi, uneori :| scoala e de vina, ne da programul de nesomn si distractii peste cap:(

    RăspundețiȘtergere
  26. Mie imi place cumiti sta si cu parul lung dar si cu el scurt ..mi-e greu sa ma decid:)) Apoipentru cearcane spun doar atat :''Indeparteaza-te usor de calcultator..'' :)

    RăspundețiȘtergere
  27. iar te-ai tuns ?...da' ..de ce te-ai tuns ? :)))
    pentru cearcane incearca uleiul de migdale dulci..da' sarguincios !

    RăspundețiȘtergere
  28. @Vivi: eu chiar sunt impotriva noptilor pierdute, prefer un somn sanatos decat statul la pc sau la tv:D:)

    @Oandi: Da' am citit pe net ca sunt mai multe cauze, dar la mine cred ca culcatul tarziu e de vina. :D:) >:D< Si multumesc si tie iti sta bine oricum:DX

    @MucRoz: :D Multumesc:D:)

    @ionelmuscalu: Frumos!

    @Vér. : poate grijile sunt de vina:) Cred eu:D:) ne trec o gramada de chestii prin cap inainte sa adormim.

    @Cris-Mary: incerc, incerc! Multumesc:D

    @coco: :)))))))))))) Multumesc pt. fat.:D:)

    RăspundețiȘtergere
  29. Stiu articolu, am comentat la el, am vazut pozele:) dar intrebarea pusa mai sus trebuia sa sune ceva de genul: cat de scurt te-ai mai tuns, de vreme ce erai tunsa scurt, sau doar ti-ai taiat varfurile? :)

    RăspundețiȘtergere
  30. ia zi, a mers ceva?

    also, ti-am onorat leapsa ^:)^

    RăspundețiȘtergere
  31. Impotriva cearcanelor poti folosi o crema tratament( este pe la Oriflame crema intr-o cutiuta mica), sau 2 felii de castraveti...sau pui doua linguri in congelator, le lasi putin si le pui pe ochi. Sau folosesti un anticearcan.

    Pentru dormit nu stiu ce ti-as putea recomanda, ca am aceeasi problema...stau noptile si ziua sunt varza. :))

    RăspundețiȘtergere
  32. E ceva cu muşeţel la cearcăne. Se fierb două pliculeţe, adică se face infuzie şi stai cu ele pe ochi vreo 10 minute. Cam aşa.

    RăspundețiȘtergere
  33. Esti frumoasa si cu parul scurt si cu parul lung ...
    Daca tot incerci sa lasi parul lung , incearca un nou look , vezi de pe net poze si fotografii de la vedete si incearca sa-ti lasi parul ca ele ...alegi ceva ce-ti place tie .
    Pot sa-ti dau insa o sugestie daca tot vrei parul mai lung ? Sugestia mea este : Jessie J ... cauta pe net...ai sa vezi la ce ma refer :d

    RăspundețiȘtergere
  34. Remediul meu pt somn...Orele de mate : La mine au un efect instantaneu ...cum intra profa pe usa deja m-a luat somnul ...

    Si eu am avut aceeasi problema si iti spun exact ce am facut eu...
    Ma culcam in fiecare seara pe la 1 noaptea ...si am zis sa las la o parte acest ,,obicei" si am facut urmatorul lucru :
    -In fiecare seara inchideam pc-ul si tv-ul la ora 21:30-22:00 si ma bagam in pat , chiar daca nu adormeam decat dupa ora 00:00 asta faceam...
    Asta am facut timp de o saptamana si ceva si pe urma am inceput sa adord pe la ora 22:30 - 23:00 si am continuat inca o saptamana si ceva si am ajunsesem ca la ora 21:30 cand puneam capul pe perna sa adorm...

    la mine a mers aceasta metoda...dar nu am avut cearcane...doar a doua zi cand ma trezeam la 7 sa ma duc la liceu ma simteam ca un zombie ...din cauza oboselii...

    RăspundețiȘtergere
  35. cearcanele, daca nu sunt mostenite, se trateaza doar cu odihna si putina atentie la ceea ce mananci si ce bei. restul, sunt povesti provizorii. fiica mea cea mare are cearcane si singurul tratament care a avut putin efect a fost cel de la Kiehl's, firma despre care poti citi pe internet. si mai arata excelent cand se odihneste! somn usor! :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Sa-ti fie de bine. :)

    Contra cearcanelor, hmm, sa vedem.
    Fa-ti ceai verde si amesteca-l cu putin castravete ras apoi pune-l in suportul ala pentru facut gheata. In fiecare cubulet ( cand se formeaza putina pojghita de gheata la suprafata ) infigi cate o scobitoare si lasi pana ingheata bine. Folosesti in fiecare dimineata si seara cate un cubulet pe zonele cu probleme,
    La mine functioneaza. Te pup.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Ah, da, si uleiul de migdale dulci e foarte bun. Pui putin pe deget si masezi bine de tot, dupa ce ai folosit gheata.

    RăspundețiȘtergere
  38. despre par, genial ca intotdeauna. :D
    despre cearcane, subscriu la cam tot ce s-a zis mai sus. :D


    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  39. cel mai bun remediu anti-cancer, se numeste munca..sa vezi cum pici la 11 moarta de oboseala :D

    RăspundețiȘtergere
  40. @Cime: pai imi mai crescuse cat de cat:)) si m-am tuns cam ca la inceput:P doar ca am bretonul mai lung:D:) pot zice si asa(varfurile).

    @iri: a mers laptele!:)) thnks:D>:D<

    @Poison: incerc si cu castraveti! :D:>

    @adelici: nu stiam de musetel:) :D:> Thnks:D: o sa incerc si asta:D:)

    @vioreld: Stiu look-ul lui jessie J. :D:> I like it!:)
    Parca e prea devreme si la 21:30 :)))))))
    Mersi pt. pont:D O sa tin seama:D:)

    @Erys: Multumesc:D Deci somnul chiar e esential:)

    @Lillee: :> uhuuu, ce de leacuri:>

    julie: Sar'na!:D:>:

    RăspundețiȘtergere
  41. Pfff, sincer....? N-am idee. Mă confrunt cu aceeaşi problemă de când a început şcoala X_X.

    RăspundețiȘtergere
  42. sper cati sta muuult mai frumos ,decit iti statea ,si orice schimbare e spre bine ,frumoaso:*

    RăspundețiȘtergere
  43. @annitu: eu ma confrunt de cand a inceput vara:-s

    @Carolina: :MultumesC:D

    RăspundețiȘtergere
  44. whaaa si pe mine ma enerveaza cearcanele :-<
    Si si si si place cum iti sta cu parul scurt <3

    RăspundețiȘtergere
  45. Apropos de tunsoare,way to go!Fii cum vrei tu!Atata timp cat asta nu afecteaza viata altora,nu faci nimci rau deci fa-o in continuare!Tu trebuie sa te placi si cei care merita sa fie langa tine.Restul FUCK`EM!!!
    Cu cearcanele iti recomand sa aplici cartofi,castraveti,ceai de albastrele si comprese reci.Din pacate nu se duc total dar toata lumea le are iar cei care nu au deloc(mai sunt dar ffff rar)sunt norocosi si au si o circulatie buna a sangelui,corpul se regenereaza repede la odihna...sunt mai muti factori.
    Ca sa dormi bine iti recomand ceai de lavanda,ceai de tei indulcit cu miere,exista si anumite buline pe care le poti cumpara de la plafar.Cand nu poti sa dormi,nu te chinui sa adormi,fa ceva,stai si pune un film,asculta muzica,citeste ceva si incet,incet o sa vina Mos Ene.Daca te-ai culcat tarziu intr-o noapte,a doua zi,incearca sa te trezesti totusi devreme si sa iti ocupi ziua cu activitati solicitante,fa sport daca iti place sau mergi pe jos 30-45 de minute.Sper sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  46. @Ela: Multumesc, acum ma culc mai devreme ca am inceput scoala:) Si am folosit castravete parca nu se mai vad asa cearcanele:)) sau cine stie nu-mi dau eu seama:D Ihiii>!>:D< Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu nu ma tund! Numai fetele se tund! Pe vremuri de mitraliata amintire se luau toti sefii de lungimea parului meu. Ei, si! Nu i-am bagat niciodata in seama. Cat despre cearcane, eu cu ce sa va ajut? Eu le am de la varsta. Sunt var primar cu Matusalem!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)