Pagini

De ce m-am tuns?

"D-aia!"
Nici acum nu s-a terminat seria de intrebari cu privire la tunsoarea mea, hai ca cei care m-au vazut deja nu ma mai intreaba, dar cei care nu ma stiu nu ezita sa puna marea intrebare:
"Da'... de ce te-ai tuns?".

Ok, recunosc, la inceput era distractiv cand le vedeam tuturor moacele alea mirate gen: "iar te-ai tuns!", "ce ti-ai facut la par?!" etc. etc... dar acum zau ca ma plictiseste sa le dau explicatii la toti si le raspund pur si simplu ca asa am vrut eu, si tot insista: "Dar de ce?... ca iti statea mai bine inainte!".

 Mrrrrrrrr, daca eu zic ca asa am vrut eu, de ce imi mai spun ca-mi statea mai bine inainte, da' ce eu nu stiu ca-mi statea? Mie-mi sta bine si acum(ce modesta sunt) dar nu le pot explica oamenilor ca o tunsoare potrivita la momentul potrivit face minuni cu increderea in sine, stiu ca poate pentru unii pare o prostie dar ceva nou parca face ca cele vechi sa dispara.

Daaar gata, am decis sa-mi las plete (desi ma poate apuca oricand nebunia si ma tund iar) dar sa va spun si de ce: aseara... toate bune si frumoase, stateam pe o patura cu cativa prieteni si vine unu' si incepe sa salute, buuun, nimic special, da mana cu baietii, saluta fetele... la care la un moment dat precizez ca era intuneric si logic ca nu se vedea bine, vine si-mi intinde mana, mooooooamaaaaa tunete si fulgere, pai ce-i asta? cum isi permite? ei da, ce credeati voi? m-a confundat tipu' cu un baiat si vroia sa dea mana cu mine, moaaaama, mai mai sa sar pe el, ceee tupeu! (asta dupa ce am ras cu lacrimi)... Ei si uite asa dragii mei am zis: gata, imi las plete, si sa vedeti chinuri pana imi creste, eheeee!

Gata cu trancaneala ca azi am vorbit cam mult, va pun si va doresc un week-end placut!
Cu...
Si fara plete.

68 de comentarii:

  1. :)) vrem poză!

    oricum, deobicei când te tunzi, arată ciudat, oricât de faină ar fi tunsoarea. în câteva sătpămâni arată mai bine, când creşte un pic şi se aşează mai bine.

    sunt convinsă că îţi stă bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu cand m-am tuns. Nu stiu cum il aveai tu si cat ai tuns din el, insa eu stiu de mine ca il aveam cat de cat, mai jos de umeri..si lung...carliontat..si lista poate continua...dar m-am tuns! Si apoi setul de intrebari: de ce? dar era mai bine?
    iti statea super inainte! si oricum nu m-a deranjat, daca chiar imi statea super inainte n-are de cat sa creasca dar oricum cum ma simt eu cel mai bine asa il las, ca dimineata cand ma trezesc cu parul valvoi si ma chinui " o ora" sa ma aranjez, nu vede nimeni...asa ca...stai calma, nu te supara pt.ce spun ceidin jur. Daca tie iti place, este suficient! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite asta e o postare fara cuvinte, asa fata draga, fi sigura pe tine ! Cat despre baiatul ala...era noapte si na... dar daca tie iti place asa, ce conteaza?

    Pupici :*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ideea e sa te simti tu bine....ce zic ceilalti nu are importanta . Daca tie iti place e ok. Si eu m-am tuns si imi cam vine sa ma zgarii pe ochi. X_X

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am fost tunsa scurt, in liceu. A fost o chestie de moment, si numa` am aparut acasa cu parul scurt..de s-au crucit tot. Apoi mi-am lasat lung, si mi-a venit ideea de suvite rosii...de la coafor am iesit roscata cu suvite brunete. Apoi, anul trecut mi-am decolorat parul meu frumos si luuung, pentru niste suvite blonde. :) Acum... nu stiu ce sa-i mai fac. Mi-as lasa bretonul sa creasca si sa ma vopsesc un saten putin mai deschis.

    RăspundețiȘtergere
  6. te inteleg perfect :)) si eu m-am tuns de curand ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @adelici: :)) asa asa:)) sunt!:))

    @.miss bee : gata, pusei:))
    Da, tot timpul dupa ce mai creste arata mai bine!:)

    @Iulia Senacico: :) hehe, deja m-am obisnuit cu comentariile lor, si pana imi creste tot o sa-mi aud, dar cum ai zis si tu, important e sa-mi placa mie:):D

    @Găgăuţă: Multumesc:D:) pai baiatul ala nu si-a dat seama, si oricum daca aveam parul prins tot nu-si dadea seama la cat intuneric era:)) te pupacesc:D

    @Flyerboy: Exact!:) pai ce te-o mancat sa te tunzi?:P

    @Teo: Si la mine sunt chestii de moment in ceea ce priveste look-ul:) eu zic sa-ti lasi bretonul sa creasca:D:) desi credc a iti sta bine oricum:D:)

    @Copilul cu ochi caprui: :D :)) scurt?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt perfect de acord cu tine la partea cu: "dar ceva nou parca face ca cele vechi sa dispara." ..
    Asta a fost motivul de fiecare data cand mi-am mai schimbat ceva la look. E asa reconfortant sa renasti din cenusa si sa devii ce pasare vrei tu.. intelegi tu metafora :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic ca n-are rost sa-ti lasi parul sa creasca doar pt ca oamenii vorbesc. In vacanta dintre a 10-a si a 11-a m-am hotarat eu intr-o seara sa ma tunf scurt si a doua zi am si facut-o. Aveam parul lung, pana sub umeri. Toata vancanta aia m-am distrat de reactiile oamenilor care cand ma vedeau intrebau ¨Te-ai tuns?¨si eu ziceam ¨Ny, ti se pare¨:))Am stat asa pana in primul an de faculta cand m-am hotarat ca vreau iar par lung ca ma plictisisem de el scurt, in plus era mult mai greu de aranjat ca ma trezeam cu el in toate partile. Binienteles ca avantajul era la spalat. Apoi in anul 2 de faculta aveam o colega cu un par pana la fund si mi s-a pus pata ca vreau par lung lung. Bine ca nu mai e colega cu mine si la master ca altfel cine stie cat de lung aveam parul acuma. Oricum, ma poate apuca oricum damblaua si sa ma tund cine stie cum, deci concluzia: be yourself:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca esti draguta si cu parul scurt.Cele mai multe colege si prietene ale mele mereu se tund asa.Pentru ca e si usor de intretinut.
    Bravo pentru increderea de sine nu multi s-ar fi tuns.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. de o saptamana incerc si eu si nu am reusit :)
    dupa poze ..iti sta bine in amandoua

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti statea mai bine cu parul lung:))!!
    Tin minte ca prima oara cand am intrat pe blogul tau era o postare cu noua tunsoare si ti-am spus ca-mi place ( nu mi-am schimbat parerea! ) . Esti frumoasa oricum , asa esti tu , ceva genetic:-?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu!!! x_x Imi era prea cald. Nici nu stii ce omor era sa imi iau de la Gagautza 8-|

    RăspundețiȘtergere
  14. vai...:)) prea urata intamplarea :)) :d ps: iti sta bine si cu plete, si fara :d

    RăspundețiȘtergere
  15. iti sta bine si te admir pentru curaj,am avut si eu curaj sa imi tund parul bob,dar nu o voi mai face chiar daca imi statea bine

    RăspundețiȘtergere
  16. e aiurea cand oamenii iti spun ca-ti statea mai bine inainte, chiar daca nu e rau intentionat.

    mie imi place cum iti sta in ambele feluri, adica ai fata cute oricum :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie mie se pare ca iti sta bine si cu si fara plete, desi erau dragute tare si pletele alea ;)) :D

    RăspundețiȘtergere
  18. E genială tunsoarea :|. Şi îţi stă super bine. Serios.. <3

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu imi schimb lookul atat de des incat nimeni nu se mai mira. S-au invatat cu mine, stiu cat sunt de excentrica. :) Punct.

    P.s. mie imi place cum iti sta si cu parul scurt.

    RăspundețiȘtergere
  20. hai maaaaaaa...o fata tunsa scurt isi demonstreaza curajul...sa renunti la un par atat de lung din prima a dat dovada de curaj (la fel si`n cazul meu ca tot vorbeai de modestie:> )
    dar sunt de acord cu tine..la revedere par scurt=)) si eu il las sa creasca..ce sa facem..a fost o faza trecatoare:d

    RăspundețiȘtergere
  21. @Dia: Wow, trebuie sa-mi arati o poza cu tine cu par scurt!!! Treeebuie!:) La tine chiar nu ma asteptam sa fi fost tunsa scurt:)
    Eu ma simt bine si cu parul scurt, dar parca m-am plictisit, acum vreau un bob ceva, astept cumintica sa creasca!:D:) tu ai un par superb oricum!:D:)

    @Maria S.: Sa stii ca nu e chiar asa de usor de intretinut, ma aranjez mai tot timpul, mai des ca atunci cand aveam parul lung:) toata ziua ma intind... ma spal aproape zilnic:) E mai mult de munca, hahaha:)
    Si mersi mult!:)

    @calator spre infinit: sper sa reusesti, mersi mult!:D

    @Mademoiselle: owww, ce draguuuuut!>:D< sar'na:X:)

    @Flyerboy : asa gagautza, da-i!:))

    @iubesc alcoolul: Da... m-am rosit toata, haha!:)) Multumesc:D:)

    @Gabrielle Rose: Multumesc, si tu esti curajoasa:) schimbarile sunt mai tot timpul bine venite!:)

    @ADINAPUP: okay, mersi:D:)

    @Crisa: Da, e deranjant, dar deh...:) Trece:D:) Mersi mult!>:D<

    @Stefania: haha, sar'na, o sa creasca ele :D:))

    @.miss bee: multumesc scumpo!!!!>:D<

    @Lillee: La tine e de inteles:D:) Multumesc:D

    @Oandi: haaaaaaaaaaaa, de abia asteptam parerea taaa:)) normal ca esti curajoasa:))))))) Hai cu parul luuuung!!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Întotdeauna e bine să faci câte o schimbare, aşa aflăm ce e mai bine. Dacă Edison nu ar fi încercat să schimbe lumânarea cu un bec electric noi nu am mai fi scris pe bloguri acum!

    RăspundețiȘtergere
  23. @fatacareaduceploaia: mersi:D:)

    @Grig: da:) sa stii:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce frumoasa si copilaroasa erai cand aveai bucle. Ce frumoasa si trendy esti acum. Oau. Si eu am avut bucle, si m-am tuns din ce in ce in ce in ce mai scurt. Pana la poza pe cate ti-am aratat-o pe mess. Si ma visez din ce in ce mai des cu plete. Dar e greu sa il las lung iar. Macar de-ar creste intr-o saptamana.:))

    RăspundețiȘtergere
  25. stiu ca ma apuca si pe mine patima sa ma tund scurt, cumva. dar imi trecea destul de repejor. poate mai incolo, cand imi voi simti iar nevoia si placerea aia de a face o schimbare, nu voi rata ocazia, nu-mi voi mai da timoul necesar sa-mi treaca. :)) creste.
    schimbarile sunt de tot felul, pana la urma.
    ah, si pari mai dura, mai sigura pe tine *tu general* cu o tunsoare scurta, parerea mea. :d

    RăspundețiȘtergere
  26. Esti frumoasa oricum.. Si lumea daia are gura sa comenteze asa ca da la spate tooot.. pupi

    RăspundețiȘtergere
  27. @Adelina: Multumesc >:D<
    Te-am vazut, iti sta super:D:) Stiu cum e... parca acum nu mai creste:((

    @Kiraa.: Daca stii ca nu iti pare rau sa te tunzi atunci fa-o:) daca iti pare rau de par, n-o face:)):D

    Sincera sa fiu ma caracterizeaza parul scurt. :D:) Acum am dubii daca sa-l las sa creasca sau nu:))

    @MarinaA: Multumeeeesc!>:D< Ai dreptate:)

    RăspundețiȘtergere
  28. iti sta bine si asa :D nu ai facut o alegere rea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Hai ca iti sta bine si cu parul scurt. Fiind fata insa, e cazul sa ai parul lung. :)

    RăspundețiȘtergere
  30. @piticu: multumesc:D:)

    @Cristi: Mersi, da da... :)) fata... alea alea:))

    RăspundețiȘtergere
  31. As vrea sa fiu cinic, sa-ti prelungesc amarul si sa te intreb "de ce te-ai tuns - de data asta fara semnul intrebarii, doar c-un accent normal" dar nu te intreb :))))

    RăspundețiȘtergere
  32. "De ce te-ai tuns?" E o intrebare fara rost. Iti sta bine asa. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. deci...care-va-sa-zica...te-ai tuns ! :))) esti draguta oricum ! :)...da' de ce te-ai tuns :)))

    RăspundețiȘtergere
  34. @Shaman: thnks:D:)

    @Rafael: Mersi:D:)

    @Coco: :)) daaa:) multumesc:D:)))))

    RăspundețiȘtergere
  35. Iii , esti frumoasa oricum ^-^ . Si eu am patit la fel , aveam parul foarte lung si apoi adio :]].

    RăspundețiȘtergere
  36. @I'm Devil ☠: Multumesc:D><:D< O sa creasca>:D<

    RăspundețiȘtergere
  37. Chiar cunosc genula sta de persoane care daca te tunzi incep sa te bombardeze cu intrebarea aia idioata. Si stii de ce?:> Pentru ca acele persoane cand spun ca merg sa se tunda merg sa'si taie un cm sau daca se poate si mai putin din par:-s. Iti sta foarte bine tunsa.

    RăspundețiȘtergere
  38. @Duduş: da:)) si cm ala il tund o data pe an :)) Mersi:D

    RăspundețiȘtergere
  39. O data pe an?:O deja cred ca exagerezi[-(. Imi place modul tau de a scrie btw.:*

    RăspundețiȘtergere
  40. @Duduş: crede-ma ca mai sunt si specimene:))

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma refeream ca exagerezi in sensul ca nici o data pe an nu o fac:">. Si eu iti multumesc pentru commentariu.>:D<. Continuua cu ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  42. @Duduş : aaa:)) nu nu:)) cu placere>:D< mersi:D

    RăspundețiȘtergere
  43. revenind asupra articolului, aceeasi fata, aceeasi ochelari, alta tunsoare :)

    RăspundețiȘtergere
  44. @cime: Tocmai de aia am si ales pozele:) diferenta consta in tunsoare:)

    RăspundețiȘtergere
  45. CLM am o postare cu istoria parului meu, mai precis asta http://diathings.blogspot.com/2011/06/my-hair-history-special-for-andra-t.html , nu stiu cum de ai ratat-o:)

    RăspundețiȘtergere
  46. @cime: yup:D

    @Dia: Moaaa:)) Ce tare:))) minune, am ratat eu ceva despre parrrr:)))

    RăspundețiȘtergere
  47. mie mai mult imi place asa cum esti acum:)

    RăspundețiȘtergere
  48. Şi mie îmi place mai mult cum îţi stătea cu plete (fără supărare):-s

    RăspundețiȘtergere
  49. @annitu: nu ma supar::) imi las plete:D:) apreciez sinceritatea:D:)sar'na:D

    RăspundețiȘtergere
  50. hmm, ce-as putea sa mai comentez camd deja am scris ca prefer parul lung la fete? oricum, cu par lung sau scurt, important e sa fii tu insuti ... ca restu' sunt doar amanunte neesentiale.

    RăspundețiȘtergere
  51. Parul lung iti accentueaza feminitatea,dulceata,sensibilitatea,pe cand parul lung te face sa fi sexy,iesita din tipare,mai indrazneata,mai dura,mai vulpita...I love them both asa ca daca tu te-ai hotarat sa iti lasi parul sa creasca sper sa fie doar pentru ca asa consideri tu ca este ok acum,nu din cauza unora...

    RăspundețiȘtergere
  52. @Ela: Sincer nu stiu ce sa fac:-? o sa-l las o perioada desi cred ca tot la parul scurt o sa ma intorc:) :d

    RăspundețiȘtergere
  53. Sunt noua pe blogul tau, dar, sincer, adooor cum iti sta cu parul scurt ❤❤
    Mi se pare mult mai dragut ca inainte si parca iti da un plus de personalitate si are ceva special :3

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)