Pagini

Comentarii...

Cat de ciudat mi se pare cand mai aud bloggeri care spun ca ei nu au pretentii ca dupa ce ei lasa un comentariu' sa ii fie returnat, adica in pana mea, sa fim seriosi cui nu ii place sa i se lase comentarii, mai bine zis cui nu ii place sa simta ca nu "vorbeste singur/a"? 


Zau asa, nu vad o obligatie in a lasa comentarii, dar mie mi se pare un fel de "obligatie" ca atunci cand cineva te "citeste"(din placere sau nu) si isi da cu parerea cand ai nevoie... sa o faci si tu la randul tau (parerea mea, scuze pt. sinceritate).

Nu stiu daca gresesc prin faptul ca spun asta, dar daca o fac imi cer scuze si sper sa nu fiu inteleasa gresit.

In final, pe langa placerea pe care o ai de a scrie pe blog, faptul ca ceilalti iti dau un sfat atunci cand il ceri te ajuta sa continui cu scrisul pentru ca... fara suparare, dar cand faci o postare si vezi ca nimeni nu te baga in seama parca nici nu-ti mai vine sa scrii, am dreptate?

Ca tot sunt la partea cu comentarii, multumesc pt. ca aveti rabdarea de a ma "asculta" cand ma apuca.

67 de comentarii:

  1. ai dreptate , asa este frumos , sa raspunzi...dar daca cineva nu doreste...nu-i bai !...numai ca...din vorba in vorba... apuci sa cunosti omul si sa-l indragesti...e castigul tau , nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @coco: multumesc, asa zic si eu ca e frumos, acum nimeni nu e obligat sa o faca... dar cum spui si tu din vorba in vorba mai castigi un prieten:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice atentie este un pas inainte pentru o bloggarita si este adevarat ca atunci cand lasi un comentariu astepti sa fi bagat in seama :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate . Ai unele momente in care daca nu primesti nici un comentariu parca iti vine sa nu mai scrii nimic. Te demoralizeaza. Insa...am invatat sa trec peste. Adica...cine vrea sa ma citeasca...ma citeste...si chiar daca nu primesc comentarii, nu ma mai deranjeaza. Scriu pe blog pentru mine :-?? Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  5. @ginutza_cristianna: cam asa ceva, cand lasi un comentariu' ai ceva de spus.:)

    @Flyerboy: Da, de acord, dar cand esti la inceput si nimeni nu te "zareste" te demoralizeaza sa stii, am observat cu celalat blog... si zau ca nici nu imi mai vine sa postez uneori... dar cum zici si tu la o adica postez pt. mine si gata. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam asa e, cum spui, desi nu sunt multi cei care o recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  7. ai mare dreptate .
    Eu de exemplu , nu am obligat NICIODATA pe nimeni sa-mi lase comm-uri pe blog .
    Eu am un blog , scriu pe el , abordez subiecte care imi plac , am vizitatori , ceea ce este bine si le multumesc celor care lasa si o parere .
    Insa asa cum ai spus si tu , exista astfel de persoane , aceste persoane sunt persoane care nu au accesari pe blog si spera sa-si faca prin a-i obliga pe altii sa intre si sa lase comm-uri .

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-un fel ai dreptate... dar depinde si despre ce scrii si cum... eu, de exemplu scriu postari destul de personale si inafara de complimentele celor care intra intamplator sau pentru prima oara nu prea am ce comentarii sa primesc... ca si ei se satura sa zica... vai ce dragut, ma regasesc, imbratisare... si eu stiu ca ma citesc dar sunt postari care nu asteapta comentarii... Si daca Stats imi spune ca 200 de oameni m-au citit si am 0 comentarii nu-i un afront ci e doar o bucatica din mine pe care ei au citit-o si-atat... poate nu era de interpretat...
    Dar da, comentariile chiar si cu doar un zambet fac bine! Nu trebuie sa imi lase un roman in comentariu (cum fac eu acuma) ca sa ma simt bine ca m-a citit... :)
    Mai sunt care si spun ceva gen daca nu ai ceva serios de comentat, nu mai comenta... dar poate vreau doar sa oftez intr-un comentariu dupa ce ti-am citit postarea, sau sa aplaud cumva... nu trebuie sa-mi dau cu parerea neaparat sau sa pornesc dezbateri... vreau doar sa zic am fost aici am citit si mi-a placut...

    RăspundețiȘtergere
  9. @tetris: exact:)

    @BandOfBrothers: :)

    @vioreld: pai nici nu am avea cum sa-i obligam:)

    Exista, exista multe tipuri de persoane:)

    RăspundețiȘtergere
  10. gresesc sau chiar nu mai sunt in lista ta?
    nu de alta, conform principiului tau, ar trebui sa fac vive-versa :))


    ...lumea aceasta, a virtualului, nu este reala. Corect este sa fim aici numai cu regulile de bun simt, politete si respect.
    In plus, timpul e pretios, nu orice gand de-al meu intereseaza pe ceilalti. N-am nicio problema sa nu fiu comentata 'inapoi'. Vreau un comentariu pentru ca celalat vrea sa o faca si o face din placere si din inima. Asta e tot ce conteaza! Blogosfera trebuie tratata cu multa relaxare. Pentru ca atunci cand te superi pe cineva, nici nu stii pe cine te superi. Blogul nu este decat un fascicul din lumina noastra. Si ar trebui sa ramana placerea noastra in primul rand.
    Sigur, ma bucur cand comenteaza la mine cineva, de regula cei ce aseamana se aduna, asa ca ramanem grupul care ne vizitam frecvent si comentam cand simtim nevoia s-o facem si chiar avem ceva de spus la subiectul din postare.
    Parerea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Este o placere mare pentru un blogger sa vada ca cei care il citesc lasa in urma lor o parere, o apreciere sau o critica, oricum ar fi ea. Conteaza! Totusi, nu este o obligatie. Eu las comentarii atunci cand simt ca am ceva de spus si tema postarii respective ma atinge intr-un fel, dar si pentru ca vreau sa imi fac simtita prezenta. Este o onoare pentru mine sa cunosc oameni noi, iar blogul imi este de mare ajutor. Cei care m-au vizitat pana acum si au intrat in vorba cu mine imi raman mereu in minte si pot spune ca s-a format o legatura, o conexiune, o intelegere. Mie imi place!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună scumpo!
    Ai mare dreptate,ești o dulcică!
    O după amiază frumoasă!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cleo: gresesti, esti, dar am vreo 160 in lista(blogroll - I) si majoritatea posteaza aproape in fiecare zi:)

    Nu e niciun principiu, e o parere:)) si poti sa faci cum vrei, mai am bloguri prin lista care nu ma au, eu pun pe cine citesc in lista si pe cei care imi cer asta prin schimbul de link-uri(doar aici am pretentii sa ma puna si ei) in rest... intelegi tu.

    Parerea ta in privinta comentariilor imi place. :)

    @Dreams*Link: Da, eu nu vorbesc de obligatie in adevaratul sens al cuvantului, de aia am si pus ghilimele, ma refeream la obligatia de a deschide blogul cuiva dupa ce isi lasa parerea pt. ca nu stii ce poti gasi pe blogul respectivului si poate fi pe placul tau.

    Sa fii sigura ca si eu pastrez legaturi cu cine ma viziteaza, si tuturor ne place:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Esti singura "pe care am vazut-o" ca raspunde tuturor celor care-i scriu, chiar si printr-un simplu smile ":)", care arata bucuria de fi avut placerea sa-ti citeasca articlolul si sa-si scrie parerea! Esti deosebita :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte bine spus ^-^ Nu-i placut sa simti ca vorbesti singur :)) si nu sti niciodata cum poti sa capeti un nou amic :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @*ELENA*: Buna:D:) Multumesc:D:) O dupa amiaza frumoasa si tie:D:) Pupici

    @Adelici: Haha!:)

    @cime: Pai daca nu le raspund, nu ma simt bine. Multumesc mult, apreciez.:)

    RăspundețiȘtergere
  17. da, ai foarte multa dreptate. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @Z.: multumessc:D:)

    @mrclaudyu: ce-mi place cand am dreptate:))

    RăspundețiȘtergere
  19. ... cand am primit primul comentariu am fost cu adevarat uimita ca cineva citeste si are ceva de spus...este placut sa vezi comunicare pe paginile postarilor..

    RăspundețiȘtergere
  20. Asaa e! Daca intri in politica te votez. :D

    RăspundețiȘtergere
  21. da, normal ca toti ne simtit bine cand primim cate un comentariu...iar eu cand primesc de la un blog pe care nu l-am vizitat inca, daca imi place ce citesc pe acolo, daca nu imi place nu las :-??

    RăspundețiȘtergere
  22. @Luiza: Foarte placut:)

    @Cristi: :)))) Asa asa:))

    @Nymphetamine: Corect!:)

    RăspundețiȘtergere
  23. cand cineva are dreptate, e cu cea mai mare placere ascultat.
    :d

    RăspundețiȘtergere
  24. ai dreptate intr-o oarecare masura! eu nu tin mortis sa mi se intoarca vizita pentru ca inteleg ca sunt persoane care nu considera f interesant ceea ce fac eu! despre comentarii si aici e de povestit....spre ex eu nu am rabdare sa citesc posturile f lungi, ma plictisesc!le citesc doar daca sunt interesante (pt mine). in concluzie comentez doar daca e ceva ce ma intereseaza, ma amuza, imi place sau ma irita!:)))seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  25. hey noua ne place "sa te ascultam" pana la capat cel putin eu ;)...permanent "vin" aici si gasesc ceva interesant pentru mine.Si comentez pentru ca vreau sa stii ca mi-a placut ceea ce ai scris dar nu ca sunt obligata )))))))

    RăspundețiȘtergere
  26. Scumpa mea ,vad ca tot faci modificari la blog,daca nu vedeam acele cuvinte scrise Sunt aici,ma intrebam ce este cu tine... In legatura cu comentariile,nu stiu daca trebuie neaparat sa intorci comentariul. Stii C.L.M. sunt unii blogeri care lasa comentarii seci...cred ca atunci cand ai ceva sa comunici celuilalt trebuie sa o faci un pic mai pe larg...nu de ex : frumos,sau un maimutoi ca ala care zambeste.

    RăspundețiȘtergere
  27. Scuze am lasat comentariul pe Beauty and Me...crede-ma si pe mine ca am multe pe cap.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cu cea mai mare placere! :d Si ai mare dreptate cu postarea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Adevar graiesti! Si mie mi s-a intamplat sa comentez foarte des pe unele bloguri, iar acele persoane sa nu-mi dea nici macar un comentariu.. Nu m-am suparat, ca la urma urmei.. daca nu-ti place sau n-ai chef, de ce sa comentezi si sa pari ca te intereseaza??

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt foarte de acord cu tine, adica eu una am avut multe momente in care am vrut sa ma las de blog pentru ca simteam ca n-are niciun rost..da am ajuns sa cred ca pana la urma, daca oamenii nu citesc nu inseamna ca nu le pasa ci doar ca sunt prea ocupati ca sa si comenteze...

    RăspundețiȘtergere
  31. Fiecare cu pretentiile lui, nu?
    Eu, spre exemplu, nu am aceasta pretentie ( daca poate fi numita asa ). Ma citeste si imi comenteaza cine doreste, cine pofteste. Nu vreau sa o faca din obligatie sau doar pentru ca i-am lasat eu un comentariu. :)
    Stai linistita, nu te judec, este "chestia" ta si o respect. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  32. Da, intr-adevarat e placut sa vezi un oarecare raspuns, sa nu ai impresia asa .. ca te bagi unde nu-ti fierbe oala!:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Aşa fac şi eu. Dacă văd că cineva mă vizitează cu regularitate, încep să-i returnez favoarea, dar nu simt nicio obligaţie, e ca un semn de mulţumire.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ai dreptate, lipsa comentariilor te face să-ţi pui semne de întrebare! Eu de exemplu pe măsură ce cresc în "audienţă", scad în număr de comentarii şi de multe ori mă întreb: "Ce ar trebui să schimb?"
    În privinţa obligativităţii returnării comentariului mie îmi pare o prostie. Dacă mi-am făcut timp să-ţi citesc articolul înseamnă că-mi face plăcere! Iar dacă simt nevoia să scriu un comentariu îl scriu!

    RăspundețiȘtergere
  35. sa stii ca ai mare dreptate. Insa eu multa vreme nu mi-am dat seama de regula asta/ abia apoi am descoperit-o cand vedeam fete serioase care mereu imi returnau comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  36. @29decembrie: Hi hi:)

    @geanina: iti marturisesc ca nici eu nu am rabdare sa citesc postarile lungi, dar daca cunosc subiectul sau e ceva ce-mi atrage atentia fac un efort si citesc:) O seara faina si tie:)

    @ella : si tocmai de asta iti/va multumesc:D:>:D< stiu stiu! Mersi:X

    @gabriella : Heeey! ce dor imi era de tine>:D< Te inteleg stai linistita!>:D<

    @iubesc alcoolul: Multumesc>:D<

    @Miuri : Mersi, da' ai dreptate, decat sa lasi un comentariu' sec, mai bine nu mai lasi.

    @Duduş: :) Asa am patit eu acum cu blogul cel nou, am impresia uneori ca nu ma baga nimeni in seama:)) dar am zis ca in final postez pentru ca vreau si ca-mi face placere, daca imi comenteaza cineva la postari bine, daca nu, problema lor:)

    @Lillee: Da' nu e chiar o pretentie, asa consider eu, ma refer la mine, daca voi ma vizitati si comentati la mine pe blog, eu una fac acelasi lucru, va vizitez si daca-mi place ceva mai si comentez:) Eu sincer nu ca ma simt obligata sa va vizitez, dar daca voi o faceti eu de ce sa n-o fac?:-??

    Stiu ca nu ma judeci tu>:D< Multumesc, pupici

    @Seninle olmak istiyorum.: :) :D Ma bucur ca imi dai dreptatE:)

    @annitu: Da, exact, in semn de multumire:)

    RăspundețiȘtergere
  37. @Miu Miu: :) Este un fel de "Regula" :)

    RăspundețiȘtergere
  38. eu nu am nici macar pretentia sa ma puna in blogroll. daca ii place blogul meu, ok. comentez si nu astept sa mi se raspunda. sunt persoane care nu raspund la comentarii si sunt altele care raspund la fiecare in parte. fiecare cu pasarica lui acum...stie cum se spune ;))

    RăspundețiȘtergere
  39. eu nu cersesc comentarii chiar daca am dat acelei persoane! mi se pare o chestie total aiurea sa primesc ceva de genul:"eu ti-am lasat comment, intra si tu la mine sa imi lasi!" :| deci nu se fac daste'!(nu cu mine ca te zbor din secunda 2)

    p.s.: daca imi lasati commenturi(voi primii) nu asteptati inapoi de la mine, se intampla rar sa dau inapoi ;)) :P

    RăspundețiȘtergere
  40. te rog frumos, ai putea sa imi inlocuiesti linkul din blogroll? am avut o problema cu contul, si a trebuit sa ma mut. mersi:*

    RăspundețiȘtergere
  41. Ai dreptate.Si in fond,cu cat interactionam si cu cat descoperim mai multe unii despre altii,cu atat ne facem o idee cat mai aproape de realitate in ceea ce priveste persoana din spatele blogului la care comentam.

    RăspundețiȘtergere
  42. Corect. Mie imi pare rau ca uneori nu am timp sa comentez la toti.

    RăspundețiȘtergere
  43. eu sunt perfect de acord cu tine..adica e foarte normal sa se intample asa .

    Bine unii sunt chiar nesimtiti.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna :d

    Probabil ai dreptate, dar sunt si exceptii :d Adica, ai dreptate, dar sunt utilizatori ai blogurilor, si cand spun asta vorbesc in numele meu :)) , care nu au nevoie de comentarii "false" ( gen : Foarte frumos , nice , dragut etc. ) , ci au nevoie de vizitatori. Pe mine personal, asta ma intereseaza, la fiecare poezie scrisa ( caci scriu numai poezii ) sa vad cati mai multi vizitatori. Eu cel putin, simt nevoia sa fiu citit, stiu ca dintre cei ce citesc, multora le place ce scriu, deoarece intra si altadata sau imi spun in particular pe mess. Deci, nu este o necesitate sa lasi comentariu ( in cazul meu :D ). Sunt foarte fericit, cand tu ma citesti, prietenii tai, ai mei , cand lumea imi citeste poeziile. Daca ele sunt comentate si apreciate intr-adevar, si cand spun asta ma refer ca se simte un comentariu cu adevarat sincer, atunci fericirea e si mai mare. Dar multe comentarii vin doar ca raspuns la un comentariu pe care il ofer eu.

    Deci, 95% ai dreptate, dar sunt 5% in care e putin altfel.

    :d

    RăspundețiȘtergere
  45. Eii, asta e altceva, draga mea. Daca iti place ce gasesti la mine, ma simt flatata. Si iti multumesc pentru faptul ca ma citesti.
    Inseamna ca nu am inteles eu bine subiectul. Ma refeream strict la chestia aia care tot circula prin blogosfera: iti las un comentariu dar imi lasi si tu. Intelegi? La aia ma refeream. :*

    P.s. eu intru pe blogul tau din placere, nicidecum din alte obligatii. :)

    RăspundețiȘtergere
  46. nu gresesti cu nimic, societatea nu ar functiona fara reciprocitate dar acest fapt trebuie tratat cu bun simt si raspundere pentru ceea ce spui/scrii.

    RăspundețiȘtergere
  47. P.s. in blogroll ma ai cu blogul vechi.

    RăspundețiȘtergere
  48. depinde mult si de continutul unui articol. Daca i se cere cititorului o parere sau daca doar se expune ceva. Eu unul citesc multe bloguri, insa las comentarii doar acolo unde consider ca am ceva de spus si trebuie spus. Nu o fac din politete sau din "asa trebuie". De exemplu, dupa comentariul asta, nu ma astept sa-mi lasi si tu unul la mine pe blog daca nu ai ceva de spus, ceva ce simti ca chiar trebuie sa spui.

    RăspundețiȘtergere
  49. exact ce spuneam....suntem pe aceeasi lungime de unda!!:)

    RăspundețiȘtergere
  50. @Giulia: Da da:)) fiecare cu pasarica lui:)) ca bine zici!:))

    @Roscovanu Flo: Zici ca rar? deci sunt mai speciala ca primesc, hahhaa:D:) nu?:D

    @Den': oki, am inteles:D pupici:) npc::)

    @fatacareaduceploaia: exact, asa daca nu vizitezi pe nimeni nu poti avea pretentia sa fii vizitat:)

    @Muc Roz: :) Multumesc ca iti faci timp sa comentezi la mine:D:)

    @piticu : Pai sunt tot felul de oameni, asa ca... :)

    @Vivi: ai dreptate, inteleg ce vrei sa zici, normal ca un comentariu' sincer face cat o mie de comentarii seci, tocmai de aia e bine sa comentezi la ceva ce iti place:)

    @Lillee: daa:) am inteles eu la ce te referi tu:)) nuuu, nuu, eu nu gandesc asa:) si stiu ca intri din placere:D de aia imi esti draga>:D< Multumesc:D:)

    Aoleuuu, scuze:D:)

    @Crisa: :) Mi se pare corect asa:)

    @Smiley_tgv: Haha, eu oricum iti las:P

    @genina: Ce-mi place!

    RăspundețiȘtergere
  51. Sincer eu nu am inteles regulile blogerilor desi sunt de ceva anisori in lumea lor .. acum cred ca depinde de fiecare, sunt unii care chiar spun eu nu las comentarii ..ok ..treaba lor .. eu mi-am dat seama ca am si cititori tacuti si ii accept asa cum sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Ai dreptate,este bine sa intorci "favorul" ...si asa poate mai descoperi blog-uri interesante..Dar toate acestea depind de persoana...Adica sunt unii care scriu sa fie scris si...atat :(

    RăspundețiȘtergere
  53. @Cris-Mary: Fiecare face cum considera:) Eu am vorbit din punctul meu de vedere:) Pe mine daca ma viziteaza cineva, il vizitez si eu la randul meu:)

    @Paul: Exact!:)

    RăspundețiȘtergere
  54. ca bine spui aici :))
    de multe ori dau comentarii pe bloguri pentru ca stiu ca o sa-mi foloseasca :)) Dar mai sunt si unele bloguri pe care le citesc in mod frecvent dar nu las nimic. Cam cum fac cu blogul tau :)) - exceptie asta, asa ca sa-mi spun si eu parerea, ca n-am ce face ;;) -

    RăspundețiȘtergere
  55. da,asa ar fi politicos dar nu e obligatoriu.Daca eu comentez undeva si apoi acea persoana comenteaza la mine pe blog doar asa de florile marului ca sa scape de "datorie" atunci prefer sa nu comenteze deloc.
    Inca ceva,am observat ca unii se abtin de la a scrie ceva la postarea ta desi de citit citesc pentru ca altfel aparea 0 in dreptul Statisticilor.De ce fac asa nu stiu dar banuiesc ca ori nu li se pare ceva suficient de interesant pentru a lasa o parere,ori le este jena cumva,nu au curaj.

    RăspundețiȘtergere
  56. @Ela: da, adevarul e ca uneori eu nu stiu ce sa scriu :D:) Vorba aia: "Daca nu ai ceva dragut de spus, nu mai spune nimic" :D:)

    RăspundețiȘtergere
  57. :p Nu neaparat dragut dar sa fie un comentariu sincer si cat mai din inima,nu sa imi scrie doar asa ca sa apara acolo un cuvant.Sunt atatea persoane care au comentarii "goale"...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)