Pagini

Fun!

Hey'all!
Ca sa ma destind, ca de obicei intru pe net, si imi mai vine asa cateodata sa fac tot felul de teste, v-am mai dat eu unul, de data asta am facut un test moama moama, intitulat: 
" Care este prima litera a sufletului tau pereche? ", of of of... sufeletele astea.
Iata ce mi-a iesit mie:
Rezultatele testului:
Litere: A, E, L, P

Sociabila si ambitioasa, iti doresti un iubit asemanator firii tale. El trebuie sa fie independent, sa stie ce isi doreste de la viata si sa lupte pentru visele si idealurile sale. Nu ai nevoie de un tip pe care sa il dadacesti si sa il inveti scoala vietii sau sa ii rezolvi problemele. El trebuie sa stie sa se descurce, sa isi urmareasca scopurile si sa nu renunte pana in momentul in care nu reuseste ce si-a propus. In relatie vrei sa fie pasional, sigur pe el, sa aiba incredere in tine si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie.

Eee? Deci sa va vad si pe voi! Acum imi ramane de cautat tipi ale caror nume sa inceapa cu literele respective si sa ii pun la proba, pai cum, altfel nu merge... la caracterizare s-a mai nimerit, deci baieti, daca nu corespundeti cerintelor de mai sus nici sa nu indrazniti, da?

Daca vreti puteti face testul aici, si daca sunteti la fel de draguti ca data trecuta sa-mi aratati si mie intr-un comentariu ce v-a iesit!
Va mai pun un test pentru ca acela este doar pentru femei, acesta este pentru amandoi, asa ca va invit cu cea mai mare placere, testul il gasiti aici.
Va pup "dulse" !

26 de comentarii:

  1. eu nu pot sa il fac ca apoi zice lumea ca sunt rasucit !

    RăspundețiȘtergere
  2. @G.W.: Da mi-am dat seama:) am sa mai pun unul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu il fac ca ar trebui sa impusc jumate din tara in cap si o sa creada lumea ca am ceva cu anumite persoane...

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca am trecut clasa, am un rezultat bun la test. Nu se potriveste deloc cu realitatea, dar e multumitor. Te pup! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ma relaxeaza testele de genu' asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai exista si alt raspuns in afara de cel postat de tine? Pentru ca mie mi-a iesit la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am facut testul "Litere: B, F, V, S. Ai nevoie de un iubit care sa te inteleaga, sa te sprijine in fiecare decizie pe care o iei, chiar daca nu este de acord cu aceasta, sa te sustina si sa iti fie alaturi tot timpul, indiferent de ora. "Cam asa suna...nici la mine nu se potriveste ptr ca eu pot spune in cazul meu ,ca eu sunt cea care este cea mai tare in unele situatii deosebite si sunt lucida chiar in momente dificile Pot sa iau foarte bine o decizie indiferent de situatie .Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. am trecut pe la tine, te gasesc in aceeasi "zona", dar parca mai bine (dispusa)

    RăspundețiȘtergere
  9. Litere: C, I, N, R
    Ai nevoie de un iubit modest, puternic si dependent de tine. Urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul ca in viata ta sa fie tot timpul cineva, sa te bucuri de aventuri si momente unice alaturi de persoana iubita.
    Pentru tine, dragostea inseamna iubire neconditionata, incredere reciproca si daruire totala. Iti place sa protejezi persoanele apropiate tie, iar iubitul tau trebuie sa iti accepte aceasta caracteristica. Vrei ca el sa iti ceara parerea cu privire la problemele pe care le are si sa vada in tine o adevarata prietena, nu doar o iubita.

    se potriveste mai mult de 50% =))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie mi-a iesti la fel cum ti-a iesit si tie.Mare lucru sa nu fie decat o singura rezolvare pt toti:))

    RăspundețiȘtergere
  11. @IRina: da:)) acum vad ca da:)

    @raul rual: dap:D:) adevarat:D:)

    @Denisa: ooo :>:> suna bine

    @Gabriella::) interesant:D si eu te imbratisez multumesc pentru raspuns:D

    @fatacareaduceploaia: :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie mi-au iesit aceleasi litere ...Dar daca m-as lua duoa acest test si sa caut baieti doar cu A, E, L, P cred ca o sa ajung fata batrana :))
    asa ca, ce-o pica pe acela pun mana :))

    :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Aceleasi si la mine A, E, L, P...interesant e ca numele barbatului pe care il iubesc incepe cu litera A!Sa vad ce-o sa se aleaga de iubirea asta, pana la urma:))O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie tot asa mi-a iesit, si ghici ce, initiala numelui prietenului meu e "E" :)) :x Sunt de acord cu ce scrie pe la noi, doar ca nu-s asa pretentioasa. Am invatat si eu in sfarsit sa fiu intelegatoare si rabdatoare, ceea ce e mare lucru pentru mine, care sunt o ametita si zapacita si mai mereu in graba:">

    RăspundețiȘtergere
  15. @Andreea C: :)))))))) Eee:)) lasa ca nu ajungi:))

    @ROxy: Vai;)) Multumesc la fel:X

    @Ver.: Si eu sunt o aeriana, sper si eu sa invat unele lucruri:))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Am facut si eu primul test. Concluzia? Trebuie sa divortez. Sotul meu nu se incadreaza la nicio litera. Insa descrierea e 100% adevarata :))

    Litere: D, G, M

    Ai nevoie de un iubit aventurier, dornic de senzatii tari, care isi doreste sa traiasca viata la intensitate maxima. Iti place sa fie dependent de tine, insa fara a iti tulbura viata personala. Vrei ca relatia ta sa fie una speciala si unica, in care fiecare clipa sa fie unica. Incerci sa eviti cat de mult poti rutina si de aceea esti in cautarea unui partener asemanator stilului tau rebel, neimblanzit si pasional.

    RăspundețiȘtergere
  17. @lillee: pai daca corespunde descrierea:)) poti sa ii schimbi doar numele :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Nr. 6 - Sunteţi dependenţi unul de celălalt, dar nu uitaţi că nu sunteţi singuri pe lume. :">

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-a iesit si mie acelasi rezultat!

    Gata,bag divort!Iubitul meu se numeste Silviu.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Ela: :)) fa testul celalalt:))

    RăspundețiȘtergere
  21. acelas rezultat ca si al tau :P si apropo scuze nu am mai trecut peaici...dar nu prea am timp >:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  22. @Casiana: Nu e problema:) Te inteleg si eu sunt la fel:):* te pup ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)