Pagini

De data asta va fi altfel!

Si iata dupa un timp in care am zis ca las sentimentele deoparte si nu ma mai implic, din nou "jonglez" cu iubirea, inca nu m-am invatat minte desi m-am jucat de-atatea ori si m-am ars de fiecare data, parca mi-e frica, dar stiu ca de ceea ce ti-e frica nu scapi, asa ca mai bine nu, sa nu-mi fie teama, dar stiu ca din nou fac aceleasi greseli, nu am cum sa le evit, confesari, convorbiri, glume, distanta si unde duc toate astea?
UNDE? La NIMIC, ca si data trecuta, nu? 
Sincer, nu stiu ce am in cap, toata lumea spune ca iubirea nu e o gluma, dar eu nu ma pot abtine, si nici nu stiu daca glumesc din iubire sau iubesc in gluma, bine hai... in cazul asta "iubire" e un cuvant mult prea mare pentru mine, sa zicem ca momentan este atasament, un atasament caruia nu ii gasesc explicatie pentru ca nici macar nu pare genu' de baiat care sa dea sperante, poate ca aici gresesc eu, imi fac singura sperante, nu?
Da, mai mult ca sigur asta e, din gluma in gluma ajung la altele, dar sper ca de data asta sa stiu cand sa ma opresc, desi nu-mi fac griji eu nu sunt genu' de fata care iubeste prea tare, pentru ca eu de fiecare data cand ma indragostesc se duce dracu' totu' , dar... mai stii!



P.S.: I don't wanna fall in love again!

24 de comentarii:

  1. Vrei, nu vrei...da ce crezi ca e dupa tine? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristi: da' de ce n-ar fi?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ar prea usor daca nu vei esua din nou, dar esti inca tanara adolescenta. eu zic ca vei mai plange din iubire...poate doar daca esti atata de puternica incat sa treci repede peste....

    RăspundețiȘtergere
  4. @O anonima oarecare: Da, chiar prea usor :)) de trecut trec si fara lacrimi, si multumesc pentru comentariu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La varsta adolescentei ne indragostim atat de usor,si avem tendinta sa facem din fiecare despartire o drama existentiala.
    Totusi,eu cred ca fiecare iubire,fiecare experienta e unica,si ca din fiecare episod sentimental intavatam ceva.
    Daca unele iubiri apar in viata noastra si dispar ca fulgerul,e pt ca atunci cand se va ivi adevaratul print,mr right(daca o fi existand asa ceva)sau mai bine zis,jumatatea imperfecta a fiecaruia dintre noi,sa stim sa apreciem si sa pretuim iubirea la adevarata valoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai unde sa te duca la umratorul...intodeauna exista un next,dar chiar de nu vrei...iti faci si tu sperante odata si odata si o sa te indragostesti,si da' o sa se duca dracu totu` asa o patesc si eu.Trebuie sa mergem inainte,asta e :P

    RăspundețiȘtergere
  7. @fatacareaduceploaia: m-ai lamurit, asa de frumos suna :) multumesc mult :) mi s-a mai spus dar parca nu asa de frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Little leisure : Pai da, si iar o iau de la capat:)) si tot asa =))))))))) eu, care ma gandeam ca sunt singura care pateste asa :-s Te pup:D Ms:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi mai spusesera altii,dar pana nu am facut greseli,n am inteles singura.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @fatacareaduceploaia: Ai dreptate:D

    RăspundețiȘtergere
  11. azi te vreau maine poate zic pas :))

    RăspundețiȘtergere
  12. pai da....de fiecare data este altfel:alt subiect,alte glume,alte neplaceri...
    dar noi avem "bunul"obicei de a calca pe urmele vechilor pasi,din frica de a nu avea surprize urmand un alt drum.consecinta:istoria,de obicei,se repeta si trebuie sa o luam de la capat.
    solutia:ne legam la ochi,ne invartim in jurul axei proprii de 12,5 ori si ne aruncam cu capul inainte;daca este cineva acolo sa ne prinda,suntem norocosi si ne indragostim de salvator;daca nu,ne mai alegem cu un cucui si ne promitem ca data viitoare sa fie altfel,nu?:-))

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragostea vine pe neasteptate. Nu poti sa te feresti. Si te simti ca si cum ai fi tras cateva frunze din header-ul tau. :))

    RăspundețiȘtergere
  14. De parca ai cum sa iei tu decizia asta:]]. Eh, lasa ca te descurci tu:>. Ca esti fata desteapta:*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. inca sunt de parerea ca nu ai simtit niciodata o iubire atat de mare incat ai putea face orice sacrificiu... sa vezi atunci durere :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @Bucur: corect!

    @tatookis: TAC!

    @shaman: da-o in colo'

    @ganduri.aruncate.pe.net.: pai da:)

    @Nymphetamine: TAC!

    RăspundețiȘtergere
  17. "a iubi" nu se poate invata. ce se poate invata e "a face diferenta intre iubire si altceva" ... si as spune ca inca mai inveti sa faci diferenta, iar "a invata" deobicei e "de bine". :)

    RăspundețiȘtergere
  18. INTJ, deci e de bine:D m-am linistit

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragostea adevarata vine odata in viata,restul sunt "jocuri",amagiri.Este foarte usor sa confundam atractia cu dragostea,afectiunea cu dragostea,mai ales daca suntem intr-o perioada in care ne simtim vulnerabili.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hy dear,
    Nice blog you have here :)

    Visit my new blog
    http://therubberdoll.com/

    Kisses from pepa:X

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, si eu zic ca nu e dupa tine :) Despre cine sa fie vorba? Huh? :)

    RăspundețiȘtergere
  22. @Ela:O data cand?:))

    @pepa: Thnks:D:) I will:)

    @Lillee: :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand avem sub 20 de ani spuneam fetelor: "iubesc iubirea"

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)