Pagini

Cum e cu relatiile...

In primul rand, un sincer "La multi ani!" pentru ganduri.aruncate.pe.net. , imi cer scuze scumpo nu am stiut ca este ziua ta, si multumesc pentru bombonica, e dulce, dar nu mai dulce ca tine!
 Scuze pentru poze dar nu am avut pe cine sa pun sa-mi faca, sper sa "mearga"!

Asa... si acum in al doilea rand vroiam sa va spun ca am vazut un film, Jack and Jill vs. the World , in care este vorba despre un tip care avea si el o relatie cu o tipa si sarise peste niste "pasi" trecand direct la mutatul impreuna, el afla ca ea este bolnava si toate planurile loc se destrama, se cearta, se despart, etc... unde vroiam eu sa ajung este la faza cand Jack isi intreaba prietenul cum e cu relatiile, iar acesta ii raspunde ceva de genu:
" Pai, relatiile merg cam asa: intalnesti o tipa, ii iei numarul de telefon, iesiti undeva de cateva ori, apoi sex, apoi o lasi daca nu iti mai place ( asta m-a amuzat) iar in cazul in care iti place continui relatia cu ea, trec lunile, apoi va hotarati sa va mutati impreuna, o ceri in casatorie, faceti nunta, faceti copiii, aveti grija de ei si gata! "
Pai bun, stiam ca asa merge treaba dar cand e vorba de teorie mi se pare asa de simplu, dar "practica" ? 
Vroiam sa va intreb ceva: 
De ce ii place omului sa-si complice viata?
De ce in scris relatiile sunt asa simple, iar in realitate lucrurile se complica?
Cum vedeti voi relatia ideala?

Cam multe intrebari, a? Din cauza filmului sa stiti, deci am o scuza!



25 de comentarii:

  1. O ma gaaaaa!!!:X:X:X:X Deci iti poti imagina ca e cel mai superb desen?:X:X:X:X:X:X E superb, mirific, magnifiiiiic!>:D<>:D<
    Multumesc enooooooorm!:*:*:*:*:*

    Si-acum, de ce ne complicam viata? Pai... noi suntem complicati[unii chiar foarte complicati!], right? Si noi traim[sau nu?]... Si daca viata e asa de simpla, si noi suntem complicati, nu ne prea potrivim!:[ Deci ca sa fim in ton, schimbam viata, ca pe noi nu ne prea putem schimba... Decat extrem de greu.

    Eh, relatiile se bazeaza pe realitate>:P. Si pentru cei care au reusit sa se schimbe pe ei insisi, realitatea nu mai are nevoie de schimbari.

    Si relatia idealaa:-? Hmm...te las pe tine ca ai experienta:>.

    Mersi din noou!:*:*:* Esti dulce ca o savarina=p~ :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Complicata treaba cu relatiile astea.
    La multi ani ganduri.aruncate.pe.net.!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dai ok. de la tine...primesti ok...relatie ok........in scris este mai simplu decat in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ganduri.aruncate.pe.net.: SSSSSSSSSSSaaaaaar'naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X:X:X:X:X:X:X Il meriti:) nu e el cine stie ce, conteaza gestul:D:)

    Pai chiar, ca tare complicati suntem, ce gandire ai:) Imi place:> Ne place:) Imi place, place place:))

    Realitatea e cam dezamagitoare uneori, dar... :( asta e:)
    Relatia ideala, nu stiu =)) Don't ask me :)) la mine bate vantul :D

    Cu placere:X bombonica mea:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Relatia perfecta: ne cunoastem, petrecem ceva timp impreuna, consideram ca suntem potriviti, ne mutam impreuna, ne casatorim, intretinem relatia constant si suntem fericiti...si apoi murim si gata.

    RăspundețiȘtergere
  6. @fatacareaduceploaia: tare complicated :) eu nu prea inteleg ce si cum :D:))

    @dmd.: ce simplu pare:) dai-primesti=relatie:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @G.W.: Suna bine! Scurt si la obiect! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e simplu cu relatiile astea! Dragostea bat-o vina! :D

    La multi ani si din partea mea sarbatoritei de astazi! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Bianca: Offfff :))

    @Cristi: :>:>:> Da-o incolo de dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti dai seama cat de simplu si plictisitor ar fi??? cateva intalniri, niste sex, ne mutam hai sa facem si nunta si 2 copii si suntem fericiti??
    Dar de fapt pe parcurs relatiile se complica...si apar provocari de care vrei sa treci sau la care vrei sa te opresti.
    Sa te muti alaturi de persoana iubita e o provocare in sine....si nu trebuie sa te muti pentru a vedea "daca 24 din 24 rezistam impreuna" ci pentru ca asta simti..ca vrei sa fii langa acea pers 24 din 24...noi deja am inceput sa ne gandim serios la asta si din vara vrem sa facem si pasul asta...pentru ca simtim nu pentru ca vrem sa ne mutam de acasa si daca tot suntem impreuna hai sa o facem amandoi...
    o relatie e frumoasa daca stii sa contribui la asta si sunteti amandoi implicati cu totul in treaba asta...:D

    P.S : mi am amintit ca m ai intrebat daca ti arat niste machiaje de ale mele, problema e ca nu prea le pozez dupa ce ma machiez, dar am cateva prin calculator de acum 3 4 ani:d cand incepusem sa mi dau seama ca mi place sa fac asta si o sa ti le arat curand, incerc chiar azi sa ti le trimit:***
    te am pupat>:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Oandi, ai dreptate:) vroiam sa ti mai spun ca din cate am vazut eu voi doi sunteti facuti unul pentru altul:) Relatie mai ideala decat a ta nu cred ca poate exista:) Imi place cand am asemenea exemple in jurul meu si iti doresc tot binele din lumeee!!! Si sa fiti impreuna pana la adanci batraneti:X:)

    De abia astept sa vad machiajele:X:) Te pup o zi frumoasa:x

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea cred ca sunt eu in stare sa descriu relatia ideala... Varsta e de vina... Dar presupun ca este relatia in care indragostitii se.... iubesc reciproc, acolo unde exista fidelitate, cand doua persoane sunt fericite impreuna, cand cel mai important si mai bun lucru pe care si l-ar dori fiecare dintre cei doi ar fi prezenta celuilalt, apoi cand sunt siguri pe dragostea lor se casatoresc, copiii, dupa aceea vine batranetea si mor fericiti.

    Am observat si eu ca atunci cand lucrurile par simple, defapt ele sunt foarte complicate. Probabil e din cauza aparentelor, sau poate pentru ca nu stim noi cum sa le usuram...

    Poate nu omului ii place sa isi complice viata. Poate unii nu stiu sa aleaga o cale mai usoara, sau altii vor sa isi faca viata mai palpitanta. Poate unii se iau dupa proverbul: "Drumul cel mai simplu nu este mereu cel mai usor" :D, sau poate pur si simplu pentru ca asa le ies lucrurile, complicandu-le.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Stefania: Presupui foarte bine, la ceva de genu' ma gandeam si eu :)

    Si sa stii ca am intalnit oameni care merg in viata dupa proverbul amintit de tine, au impresia ca atunci cand faci ceva si depui efort e mai mare satisfactia:) dar sunt si oameni care sunt invatati cu "usurica" dar depinde:) ai dreptate:)
    te pup:)

    RăspundețiȘtergere
  14. e ft frumos scris imi place cum iti expui gindurile :*
    p.s felicitari si din partea mea ,la muuulti aniwori:)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Carolina: Multumesc:X:X:X:X:X esti o scumpa:X

    @Copilul Noptii: Multumesc:D Te mai astept pe la mine:D

    RăspundețiȘtergere
  16. da...oamenii tind sa isi complice viata..
    "life is too complicated until you see it through the eyes of a child"

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu te pup pe tine :D >:D< :*:*

    RăspundețiȘtergere
  18. relatie ideala nu exista ... da' (imho) e "pe aproape" cand iti poti permite sa-i spui (ca mine): "offf ... uneori poti fi ataaat de sacaitoare!!!" ... si sa ti se raspunda: "paaaai ... ai vrea sa nu fiu? ;;) ;;) :D" ... dupa care urmeaza o portie buna de ras complice.

    in concluzie: depinde de amandoi ... degeaba vrea doar unul s-o faca (relatia) ideala. sa nu uitam nici de "unde-s doi puterea creste".

    RăspundețiȘtergere
  19. @INTJ: oooo :) Lume noua:D:) imi place raspunsul tau:)) mai ales partea cu "sacaitoarea" :))

    @Stefania: :*

    RăspundețiȘtergere
  20. @C.L.M. - pai nah, uneori chiar e. da' ideea e ca trebuie sa poti spune ce gandesti ... si la fel si partenerul trebuie sa poata spune ce gandeste ... fara teama de eventuale represalii. iar cand raspunzi, chiar daca nu esti de aceeasi parare ... nu-i musai sa dai cu paru', poti sa si gadali cu pana. :P :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Ne complicam viata pentru ca putem...Daca nu am fi prin natura noastra pacatosi,cu siguranta ca nimeni nu ar mai da-o in bara si totul ar merge struna.Oamenii sunt tentati de diverse chestii bune sau rele(mai ales rele!)every single day!Sa nu mai punem la socoteala ca au si dorinte care mai de care mai "originale",apoi mai sunt si lacomi,egoisti,superficiali,ignoranti...Pune-le pe toate laolalta si ai o viata complicata!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am uitat sa spun care este in viziunea mea relatia ideala.Sunt pretentioasa asa ca nu te astepta sa zic ca nu vreau decat fidelitate.QAM asteptari mari de la "the one":romantism,tandrete,atentie,respect,incredere,modestie,un aspect fizic ingrijit,independenta,bunatate,mila,imaginatie,deschidere,calm,caldura...Cred ca as putea sa tot adaug.
    Daaar ce pot spune este ca o relatie adevarata se bazeaza pe iubire iar de aici pleaca totul!De aici le poti avea si pe celelalte.

    RăspundețiȘtergere
  23. @INTJ: =)) la cum gadil eu=)) sigur o ia la fuga=))

    @Ela: Cam multe pretentii ai :))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)