Pagini

Da muzica mai incet te rog!

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru prostii, am avut o perioada mai urata, chiar credeam ca ceea ce fac eu nu conteaza pentru nimeni, dar unii dintre voi mi-au aratat ca nu este asa. 

De aceea am decis sa continui cu blogging-ul si cu unghiutele (cat am timp liber) ba chiar m-am apucat sa fac chestii handmade (bratari, coliere, di toati) pe care o sa pun la vanzare si o sa le postez pe un blog creat special pentru accesoriile mele: Accesorii Handmade Frumoase, iar fiindca tot am adus vorba, am organizat si un concurs pe pagina de facebook cu accesorii unde puteti sa castigati o bratarica handmade facuta de C.L.M.-ica cu numele vostru.

In al doilea rand, ca tema de discutie pentru azi am ales muzica prea tare din restaurante. De cand frecventez barurile am observat ca pe langa faptul ca nu exista locuri pentru nefumatori, muzica pusa de asa-zisii "digei" este atat de tare incat nu te intelegi cu omu', trebuie sa tipi, trebuie sa auda tot baru' daca iesi cu prietena ta cea mai buna cum te-a inselat Ghita sau mai stiu eu ce ii povestesti tu ei... 

Zau asa, am rugat odata o tipa sa dea naibii muzica aia mai incet, dar nu poate domne ca cica asa spune patronu', acu' stau eu si ma intreb, patronu' asta e surd sau care-i faza??? Chiar nu se prinde ca e deranjant sa stai cu zgomoteca la urechi? Ok, esti in club inteleg, dar ziua, ziua ce dracu', cine se destrabaleaza ziua??? 


Lumea merge ziua in baruri pentru un ceai, pentru o cafa, relaxare, nicidecum pentru muzica data la maxim si stiti de ce? Pai e simplu, se dreeeeg a doua zi, oamenii sunt mahmuri, daca le mai bagi si muzicuta le faci capul mai terci, heh, loooooogic, nuuuu??? 

No, spuneti voi daca n-am eu dreptate??? 
Seara faina. Tuc. 
Sursa foto

24 de comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate. Eu parasesc imediat orice local care procedeaza in acest fel.
    Succes pentru noul proiect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am intrat pe blog dupa o lipsa de 24 de ore si vazusem scris, atunci, cu 12 ore inainte ca renunti la blog dar cand am accesat blogul tau am vazut ca functiona si mi-am dat seama ca te-ai razgandit...si bine ai facut. Ca daca nu... o luam frumusel pe C.L.M.-ica de urechiuse... :D Pai, cum se poate asa ceva? Niciodata sa nu renunti la blog. Blogul face parte din viata ta, este un loc in care ti-ai expus gandurile, trairile si parerile personale.
    Fosta profesoara de engleza a mea spunea: "Un lucru la care am muncit si alegem sa terminam, este un lucru care pentru noi nu a existat!"
    Iti urez succes cu noul blog :*
    Iar in privinta "miuzicii", nici eu nu sunt de acord cu volumul pe care il intampinam cand stam in localuri. Eu cred ca muzica trebuie sa reprezinte fundalul... ca doar asa este frumos :)
    Imi si imaginez, la restaurantul la care ai fost, dupa ce ca muzica era data prea tare, sa mai bage si melodia "harlem shake" :)) sau o alta melodie house =))

    Sa ai o zi minunata si ai grija de tine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Auzi la el, ceva ce nu a existat! Pai in cazu' asta nu mai renunt! :D

      aaa si no harlem shake, nooo!!!!!!

      Merci la fel. :D

      Ștergere
  3. ma bucur ca ti-ai revizuit atitudinea :)
    faci lucruri minunate , nu te lasa ! asculta la tanti aici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sar'na tanti coco! :)) eu ascult! Sunt copil cuminte! :D

      Ștergere
  4. :) Ma bucur ca ai revenit in forta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, adevărat! Și eu a trebuit să mă iau la ture cu personalul din cauza muzicii. Dar ce să faci. Stai și asculți!
    Eu una mă bucur că te-ai întors.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate:)) Seara e ok, dar pe zi e aiurea...Motiv pentru care mi'am impartit localurile in 2 :)) cele de zi in care muzica este ok si cele de noapte in care se danseaza :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha, cred ca asa o sa fac si eu:)) la impartit cu ele! :))

      Ștergere
  7. din fericire nu am avut problema asta prea des :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu evit din start sa intru in locurile unde muzica distruge timpanele.
    Am crezut ca ai blocat accesul pe blogul tau doar pentru anumite persoane si ma intrebam cu ce te-am suparat, de nu ma mai lasi sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. ,,daca iesi cu prietena ta cea mai buna cum te-a inselat Ghita'' <--- mi-a facut ziua =)) Ai mare dreptate,dimineata prefer muzica mai linistitoare...nu data la maxim.Si pentru ca in fiecare restaurant sau orice alt local de petrecut timpul liber e la fel...prefer cafenelele. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ma refeream ca iesi cu ea si ii povestesti ei cum te-a inselat pe tine Ghita :))

      Ștergere
  10. Sunt de acord cu tine:d
    Nici mie nu imi place muzica tare.

    RăspundețiȘtergere
  11. am observat fenomenul asta de mult :)) stai ca prostul cateodata si vorbesti si cel cu care vorbesti intelege doar jumate din ce ai zis ca na bubuie muzica .

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa e :)) si pe mine ma enerveaza muzica data prea tare prin cafenele

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca nu ai renuntat pentru ca dupa parerea mea te descurci foarte bine la ceea ce faci si sunt sigura ca o sa te descurci si mai bine de acum in colo!Pupici scumpo!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Haha :)) mi-a placut postarea asta :) cam aiurea cu muzica data la maxim...
    Sa nu renunti niciodata la blog :* te pup si succes cu noua ta pasiune :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)