Pagini

Ca de 8 Martie

In primul rand un calduros "La multi ani!" fetelor si femeilor de pretutideni, meritati, sunteti speciale si sa nu uitati asta niciodata, iar in al doilea rand am constatat ceva: baietii/ barbatii au devenit din ce in ce mai zgarciti cand e vorba de zilele acestea speciale dedicate femeilor, ca sa nu ma intelegeti gresit nu vorbesc despre cadouri ci despre un gand bun... 

Zau asa, am stat si am urmarit cam cate urari/martisoare am primit de 1 Martie si de la cine (va dati seama ca am taiat de pe lista de Craciun pe toti care s-au facut ca ploua) iar acum de 8 Martie fac acelasi lucru, ghiciti ce??? Spre deosebire de anii de gimnaziu sau liceu (in care plecam acasa cu pung de martisoare), am primit un singur martisor de la un baiat si un martisor de la vecina mea, cat despre urari, nu ma plang, am podul plin de la fetele de pe Facebook si ici-colo cate un mascul, dar treaca... 

Acuuum de 8 Martie deja daca ma astept sa primesc o floare am pretentii prea mari, si hai nu eu, dar nici mama mea (eu i-am luat o cioco, hi hi) in fine, in schimb am primit tot pe Facebook minunate complimente de la fete bineinteles, aaa... si 2, 3 urari de la baieti, dar totusi e ceva ce nu inteleg: mi se intampla doar mie sau si voua??? Adica nu stiu, poate sunt eu prea acra si nu merit, da' sincer va spun ca mi se pare nepotrivit ca doar fetele sa se felicite intre ele, de-aia sunt baieti, nu? Rolul lor care mai este??? Da' nu-i bai ca vine ziua barbatului acus', eheeeeeee, era o vorba: "Ce dai, aia primesti."

Pentru ca eu nu sunt chitroasa, vreau sa va servesc cu ceva dulce, asa ca voiiiiiiii, asta in semn de multumire ca v-ati gandit la mine in aceste zile speciale, hi hi. Pofta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Daca e cineva la slabit sa nu ma injure!!!




Deci, merci baieti. Zi faina. 
Sursa foto

40 de comentarii:

  1. La multi ani si tie! :* eu nu am observat zgarcenia masculilor la urari, cel putin nu anul asta :))
    ce bine arata prajiturile alea =p~

    RăspundețiȘtergere
  2. LA multi ani! Barbatii cred ca is gelosi ca nu au si ei o zi a lor consacrata:D

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani ! Un gand senin ca primavara !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, tie si tuturor vizitatoarelor blogului tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Spun sincer ca baietii in ziua de astazi au devenit prea mototoi... Daca spun unuia sa-i ureze unei fete LA MULTI ANI de 8 martie, se uita la mine si intreaba: "Euuuu?" :| Pai...cine altcineva?
    Cat despre cadouri... cred ca deja ne gandim la lucruri sfinte. In perioada cand eu eram la liceu, in fiecare an, cred ca eu si inca 2-3 baieti ofeream cadouri si martisoare la fete si profesoare, unii dintre ei absentand in zilele de 1 si 8 martie.
    Nici mie nu-mi vine sa cred cat s-a degradat statutul baietilor in ultimii ani.
    Mamei mele i-am luat un buchet de flori, o pereche de cercei si un martisor simbolic :D Fetelor pe care le cunosc le-am oferit cate o floare, un martisor si un ingerash.
    Eu iti urez din tot sufletul un calduros LA MULTI ANI! si sa ai o primavara minunata :* Dupa ce m-am servit de-aici cu cateva dulciuri, cred ca pupicul meu este prea dulce, si tot te pup :*

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani și ție! Iar prăjiturelele alea arată așaaa de biiine :x

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulți ani scumpo!
    O primăvară frumoasă ca tine să ai!
    Cu mult drag!
    Mulțumesc pentru dulciuri..!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mamă ce de prăjituri! Sper că le-ai mâncat pe toate ! :)
    Un gând bun de la mine şi la mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor care te citesc!
    Primăvara frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  9. La mulți ani!
    Păi la noi e mai simplu de ziua bărbaților. Noi ne adunăm și mergem să ne îmbătăm la streaptease :)).
    Nu cred că de zgârcenie e vorba, mai degrabă e bagatelizat evenimentul. Adică mulți se gândesc ''lasă mă, că poate și fără drăcovenia aia în piept''. Dar referitor la urări, nu prea au scuze. Adică frate, nu îți cade limba/degetele să spui un ''La mulți ani'' sau ceva.
    Oricum, consideră că am spălat onoarea masculilor, că am postat eu pe blog urări pentru voi. Așa că o fac pe-a martirul, iertați-i pe toți, că le spăl eu onoarea (solidaritatea masculină își spune cuvântul).

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ne-ai indulcit cu imaginile astea! :)

    Eu am un sot minunat, nu pierde nici o ocazie sa ma felicite si sa-mi faca surprize. Am fost sunata si de un fost coleg de serviciu, iar de dimineata tatal unui baietel mi-a facut o urare frumoasa si l-a invatat pe cel mic cum se ofera un buchet de flori. Cred ca mai exista si barbati atenti. Putini, e adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani C.C.M...o primavara frumoasa cu multa sanatate si realizari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu numai tie ti se intimpla,baetii chiar au uitat sa felicite fetele.Iti urez si tie sanatate,succese in toate si sa ai mereu primavara in suflet)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai mare dreptate, unii baieti s-au cam zgarcit :))

    RăspundețiȘtergere
  14. cred ca trebuie sa-mi sterg balele de pe barbie :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai maaai,ma termini cu prajiturile astea...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)