Pagini

Haine de primavara

Stiti ca mie imi place sa ma dischisesc, iar daca nu stiati aflati acum, eu sunt genul ala de fata care atunci cand pleaca in oras sta cu orele in oglinda, cat despre tinuta, deschid fain frumos usa dulapului si sunt ceva gen: "Sa vedem in ce ne imbracam azi C.L.M.-ico!!!" 

Toate bune si frumoase, ma hotarasc sa iau ceva din dulap, imbrac, ma uit in oglinda, parca ma si vad cum fac: "nea, asta am mai purtat", "parca ar merge alta bluza", "da' cred ca-mi schimb si blugii", "da' stai ca vreau sacoul ala", "offff, dar cerceii nu se asorteaza" si tooooooot asa pana in final raman imbracata in ceva si ma supar ca striga mami la mine sa ma grabesc (va dati seama atunci care-i gandul meu: "Doamneee, n-are si mami rabdare, ma fandosesc doar de o ora!", hi hi). 

Daaaaar sa stiti ca nu am fost asa intotdeauna, v-am mai povestit eu ca atunci cand eram micuta eram baietoasa, acum m-am schimbat si inca sunt in schimbare, parul, machiajul, stilul vestimentar, totul s-a schimbat la mine si odata cu primavara dupa ce am vazut ce se poarta anul asta am dat fuga pe net sa ma uit de hainute fiindca am vazut o gramada de chestii faine pe la fete care isi fac cumparaturi online.

Am gasit un magazin de haine online, Style 24/7, unde am dat peste haine de dama super, mai bine zis mi-au facut din prima cu ochiul cateva rochite, sa va arat si poze:
Ce ma amuza poza, femeia fara cap, hehe. Revenind la lucruri serioase, dupa cum spuneam rochita este mega-superba, pe langa faptul ca este rooooz, este si dintr-un material vaporos perfecta pentru sezonul cald ce urmeaza sa vinaaaaa, am dreptate???

Siiii a doua rochita pe care vreau sa o vedeti este aceastaaa, leopard print, m-am indragostit de eaaa, mi-ar fi placut sa aiba maneci mai trei sfert asa, dar e frumoasa oricum, in caz de ma hotarasc si o cumpar o s-o asortez cu o geaca de piele sau vesta, cred ca merge si o gecuta de blugi, ce parere aveti???

Deciiiii? V-am convins sa aruncati o privire pe site? Daca da, astept sa-mi spuneti ce va place de acolo, nu de alta dar ma sititi ca-s curioasa.
Duminica faina si spor la cumparaturi.

35 de comentarii:

  1. Foarte frumoasa prima, a doua as purta o cu o camasa denim subtirica cu manecile suflecate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu totii trebuie sa ne pregatim pentru primavara, nu-i asa? O data cu venirea primaverii apar si hainute noi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, aia roz este perfecta la vara! :)
    Si da, aia merge cu geaca de piele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alintato:* imi plac rochitele si m-ai convins sa intru pe site :D :)).

    RăspundețiȘtergere
  5. prima rochita e super.Culoarea e foarte frumoasa si e inca high low him line dress,trend in aceasta primavara)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ştii că dacă nu văd faţa nu pot să-mi dau cu părerea! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Awww, ce dragute sunt rochitele :X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place prima rochiță ! Rozul acesta e preferatul meu și modelul e drăguț .

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte frumoase rochitele:x
    M-am uitat de 10 ori cand la una cand la alta si intr-un final am decis ca imi place mai mult a doua;))

    RăspundețiȘtergere
  10. parca te vad foarte bine in rochita roz :)

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt haine dragute...imi place sa mai trag cu ochiul pe site-rile acestea;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca ar trebui sa ma barbieresc... din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  13. supeeeeeeeeeeer frumoaseeee :x :x :x :x :x

    RăspundețiȘtergere
  14. Of si eu sunt ca tine.. sunt atat de pisaloaga cu hainele.. si nu am nu stiu ce haine greu de asortat, outfituri complicate sau haine multe.. insa mi-e tare greu, desi incerc, sa ies undeva fara sa incep sa ma pregatesc cu o ora inainte de timpul fixat pentru iesire. De aia urasc sa ma sune cineva cand sunt acasa si sa-mi zica "Ceau, hai sa ne vedem in 30 de min in locul x". Say what?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, nu-i bine sa fii asa sa stii:)) acum deh:D Asa suntem noi :D cine ne iubeste, ne iubeste si asa!:D Aaa, si eu desi incep cu o ora inainte pregatirea in marea majoritate a cazurilor se intampla sa fiu cea care intarzie :))

      Ștergere
  15. Pt a te feri de ispita cheltuirii nesabuite a unor bani pe produse de calitate dubioasa on-line (chiar daca arata asa mai fotoshopat misto din cand in cand) te-am invitat la o noua leapsa care sa iti ocupe timpul cu lucruri mai utile din punct de vedere educativ moral !!

    RăspundețiȘtergere
  16. moda din ziua de azi e o bataie de joc. schnitt-uri de pe vremea strabunicii, materiale tip carpa cu care poti sterge podeaua, croieli aiurea...si lista poate continua. chiar si hainele de marca sunt adesea facute in batjocura. daca azi mai gasesti ceva cu gust...e mare minune.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acuma fiecare vede ce vrea intr-o poza,dar adevarat este ca o prezentare buna poate sa aduca si vanzari bune.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)