Pagini

Cum sa scapi de celulita?

Am vorbit intr-o postare despre cum sa slabesti sanatos, bineinteles cu metodele folosite de mine, acum sa nu credeti ca sunt experta, insa altii sunt. Ce vreau sa va spun astazi este ca foarte multe persoane m-au intrebat cum sa faca sa scape de celulita, ce produse le recomand sa foloseasca, etc. etc. In legatura cu acest subiect nu am ce sa va spun concret, eu folosesc metodele clasice pentru a scapa de celulita, adica miscare (30 de minute pe zi), dulciuri mai rarurut ca-i mai dragut si bineinteles vointa. 
Probabil va intrebati daca voi obtine rezultate, ei bine, asta ramane de vazut, rezultatele apar in timp si oricum eu sunt optimista, mai ales pentru ca de cand am inceput sa fac sport se simte. Am observat ca daca iau o pauza mai indelungata, sa zic o saptamana, deja incep sa ma simt imbacsita asa.

Lasand la o parte metodele folosite de mine, am facut cautari, m-am documentat si dupa ce am aflat fel si fel de "metode babesti" prin care sa dai jos celulita, ca de exemplu: metoda cu zatul de cafea sau masajul anticelulitic cu miere facut acasa, am gasit si un site care pune la dispozitie programe pentru slabit si produse Herbalife la preturi avantajoase.

Acum din propria experienta nu va pot spune daca sunt bune sau nu, dar am vorbit cu o fata si mi-a spus ca ea a incercat un program de acolo pentru eliminarea celulitei si a obtinut rezultatele dorite, iar pe langa asta mi-a mai zis ca o alta prietena i-a recomandat programul, care si ea la randul ei a obtinut ce si-a dorit, si tot asa.
Deci, dupa cum spuneam, nu le-am incercat (programele sau produsele), insa din spusele fetelor par ok, asa ca daca ma intrebati pe mine, eu le-as da o sansa, dar sa stiti ca am impresia ca isi fac treaba diferit, adica, ca si in cazul pastilelor de exemplu, actioneaza diferit in functie de organism (zic si eu).

Asadar, alegerea va apartine, totusi as vrea sa stiu si ce metode folositi sau ati folosit voi ca sa scapati de celulita, asa ca nu ezitati sa folositi casuta de comentarii.
Zi faina.

19 comentarii:

  1. Ca sa scapi de celulita e nevoie de miscare(asa cum faci tu;) ),alimentatie corecta,si daca astea doua sunt respectate,ajuta si cremele:D Eu asa stiu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa stiu si eu. :D si mai stiu si ca se scapa foarte greu. :(

      Ștergere
  2. E o lupta continua, renunti infloreste, te zbati-o tii sub control s nimic nu iti garanteaza nimic. Dar yeey pentru vointa :* :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai important lucru este vointa si dorinta de a reusi:) Sii...sportul :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Miscare draga mea ...miscare ... fiatenta...cum am slabit eu la antrenamente dupa vacante ...mai ales aia de craciun si de paste:)) ....deci am ajuns la teren ..mi-am pus pe mine staniol ...mai ales la abdomen....tricou , bluza cu maneca lunga si fas ...pantaloni lungi subtiri ( uneori si colantii lu mama :"> :)) ) si pantaloni de fas pe deasupra + jampieri ..si antrenament ( 10-15 ture de teren + sprinturi ...+ cu mignea ) ..si uite asa in 2-3 zile scapi !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10-15 ture?:)) Doamneee=)) nici chiar, nu pot sa alerg atat:))

      Ștergere
    2. 10-15 ture la mine de incalzire:))dupa incepe "macelul" la antrenament. ..apropo ." DE UNDE LE SCOT ?" ..

      =>

      o sa iti spun mai tarziu=))

      Ștergere
    3. :))))) Aoleu:)) da' lasa ca stiu ca tu esti sportiv :P eu am inceput asa usurel:D ca na:P
      Astept sa-mi spui :P

      Ștergere
    4. o sa iti spun ....daca stai intinsa in pat dai drumu la muzica ta favorita si "incerci sa zbori" si privesti ce ai pe langa tine stanga,dreapta,pe tavan ..o sa iti dai seama :))

      Ștergere
  5. m-a ferit D-zeu de celulita pana acum...si daca tot am trecut cu bine de 50, zic ca m-o feri si de-acum incolo, desi nu-mi mai pasa atat de mult. dar sigur spun "nu-mi pasa" pentru ca nu am celulita, caci de-as avea, sigur mi-ar pasa :))
    nu stiu, dar in tineretile mele, celulita era ceva foarte rar. acum, din cate am vazut in jur, odata aparuta, cu greu se scapa de ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca celulita asta apare din cauza alimentatiei proaste, probabil pe vremea cand erai tanara mancarea nu avea in ea tot felul de substante... + ca atunci lumea nu statea toata ziua pe Facebook ca acum...
      Oricum, esti o norocoasa. :D

      Ștergere
  6. alimentatia din copilarie este cheia ...
    nu scapi :(

    RăspundețiȘtergere
  7. CLM CLM CLM CLM CLM CLM CLM :)))) vreua si eu codul de facebook care il ai bagat sub fiecare post pentru comentarii :D:D te rog frumusel :X iti dau o floare:))promit ! cand vi in bucuresti :P

    RăspundețiȘtergere
  8. nu prea reusesc cu ..ala :| poti sa imi dai tu codul html direct si unde il bag si eu doar modific pagina de facebook..te rog frumos ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pt site-uri. Chiar am o probleme cu celulita:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este, celulita apare in urma alimentatiei proaste si a lipsei de exercitii fizice.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)