Pagini

Prietenia dintre un El si o EA.

Nea' Rudolph Aspirant mi-a dat stralucita idee de a initia un fel de campanie sau rubrica in scopul educatiei pt. sanatate sau chiar sexualitate. 

Precizez ce voi scrie va fi doar parerea mea (nu-s "pisolog") si nu incerc sa va bag pe gat ideile mele si m-am gandit sa incep cu simpla relatie de prietenie dintre un baiat si o fata. Stiu ca multa lume spune ca nu e posibila, uneori si eu am ajuns sa cred asta, de ce? Pai e foarte simplu, Cupidon isi baga coada si se strica totul...

Daar (pentru ca mereu este un dar) aceste relatii sunt posibile in cateva cazuri (asta din punctul meu de vedere):
1. unul din ei e pe invers (hahahaha).
2. au fost impreuna si acum au ramas prieteni foarte buni;
3. unul din ei nu are ceea ce isi doreste celalalt de la un posibil partener si astfel nu apare atractia, deci nici "indragosteala" (cred ca ati prins voi ideea).

Va marturisesc ca va vorbesc din experienta in cazurile 2 si 3, iar daca cineva ma poate contrazice n-are decat!

Deci prietenia dintre un baiat si o fata este posibila (nu exista invidie, competitie, etc...), eu am prieteni baieti, dintre care unul chiar foarte bun la care nu m-am gandit niciodata ca la un posibil iubit. Insa mai sunt si cazuri fericite in care "prietenii" devin iubiti, ambii se indragostesc si cad de comun acord sa treaca de pragul amicitiei, dragut, nuuu? 

Acum, sunt curioasa sa aud si parerea voastra despre prieteniile astea, aveti prieteni foarte buni de sex opus? 

65 de comentarii:

  1. Sunt de acord cu tine .
    Eu am prieteni de sex opus.Exista doar amicitie , dar in general acest taram , dupa o perioada de timp, este incalcat !

    Sa ai o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da!!! Am prieteni foarte buni de sex opus! :))
    De obicei ne vorbim cu "coaie", ne vedem "la o bere" şi mergem "să vedem un meci". Şi nu, nu glumesc. Vorbesc cât se poate de pe bune. Şi cred în prietenia asta dintre un băiat şi o fată foarte mult sau cel puţin vreau să cred. Băieţii nu-s invidioşi pe ultimele tale achiziţii, sunt curioşi, se bucură cu tine pentru un succes şi-ţi dau una peste cap şi zic "trece" când e greu. Fetele dau tot felul de sfaturi despre relaţii deşi nu au habar despre ce vorbesc şi devin prea sentimentale şi sensibiloase pentru gusturile mele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, la asta nu ma asteptam :) si da, baietii nu-s invidiosi, nu te copiaza, nu fac multe chestii pe care unele fete le faaaaaaaaaaaaac!! cat despre problemele sentimentale, eh, acum depinde de persoana care-ti da sfatu' :D:)

      Ștergere
  3. Da...eu am un prieten foarte bun si suntem ca fratii...nu se gandeste niciunul la mai mult...cand avem probleme legate de iubit/a ne sfatuim unul pe altul fara gelozii sau alte chestii din astea..si in orice...ne intelegem super bine:d

    RăspundețiȘtergere
  4. ehe...:)))
    am prieteni barbati, prieteni chiar foarte buni!
    a existat si ganduri de mai mult, la un moment dat dar prietenia a fost mai imp. si nu am cazut in ispita :P.
    au fost si sit cand am trecut de pargul prieteniei dar in momentul in care ne-am despartit s-a terminat si cu prietenia. acum ce sa zic, depinde de fiecare. zi faina....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da' chiar e urat cand treci de pragul ala, deveniti iubiti si apoi se duce totul :(

      eh, dar noi sa fim sanatosi!:D zi faina si tie:X

      Ștergere
  5. Am un singur prieten bun baiat, dar de multe ori am simtit altceva pentru el o luuunga perioada de timp. Acum suntem doar prieteni buni si e ok :D. Mi se pare foarte dragut cand ambii se indragostesc si decid sa fie impreuna <3. Doar ca mi se pare ca asta se intampla destuld e rar :-/. Eu zic ca, de pe lista ta doar punctul 1 e valabil :)). De ce? Pai, in cazul 2, de obicei raman prieteni pentru ca unul din ei doreste sa revina la relatia de dinainte, iar in cazul 3, daca x nu are ce vrea y inseamna ca y nu-l vrea pe x... dar daca x il vrea totusi pe y? Poate nu am inteles eu in mod corect ce ai vrut sa zici, dar am zis sa-mi dau si eu cu parerea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm, in cazul 3, x daca vede ca y nu il vrea il accepta si ca prieten doar ca sa pastreze o relatie (pt.ca dupa o perioada o sa-i treaca) daca nu se poate, prietenia se rupe.

      Ștergere
  6. Am ramas in relatii bune, prietenie e mult spus, cu foste colege de facultate sau foste colege de serviciu. Ne ajutam cand este nevoie. Asta-i cel mai important, la greu sa fii de ajutor cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot sa spun decat ...ai dreptate ! iti zice cineva care are cel mai bun prieten ..un barbat ! nu zic ca nu s-a uitat multa lume chioras la noi...dar dupa ceva ani...ne-au lasat in plata domnului :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am strâns din dinţi şi m-am strâmbat puţin când am văzut titlul acestui articol pentru că, sincer, îmi este frică.
    Acum să-ţi răspund la întrebare. Da, am o cea mai bună prietenă. Peste pragul amiciţiei strict nu vreau să trec. Ăsta este un principiu la mine şi sper din toată inima să-l respect ^:)^
    Spec ca, Cupidon ăsta să intre în viaţa mea la momentul potrivit, nu în prietenia mea! :-<

    RăspundețiȘtergere
  9. am doi prieteni baieti chiar foarte buni si niciodata nu m.am gandit la ei ca la niste iubiti. relatia de prietenie dintre un baiat si o fata este posibila.

    RăspundețiȘtergere
  10. am unul :D daar suntem la cazul asta""prietenii" devin iubiti, ambii se indragostesc si cad de comun acord sa treaca de pragul amicitiei" deci cred ca nu se pune :D :))
    frumos post!

    RăspundețiȘtergere
  11. Era un fel de status : "O fata si un baiat pot ramane prieteni dupa o relatie doar daca : inca se mai iubesc sau nu s-au iubit niciodata.:)" Si am spus asta pentru ca am citit punctul 2. Eu nu am prieten buni care sa fie baieti, doar amici, asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da:D stiu statusul:) pai eu tocmai de aia am ramas prietena cu unii pt. ca nu i-am iubit:) si nici ei pe mine, normal:)

      Ștergere
  12. Cred ca se poate o prietenie din aceasta. Nu pot sa zic ca am vreun prieten baiat foarte bun, dar stiu cazuri. Bine, s-ar putea ca totusi unul dintre ei sa simta nitica atractie, dar poate ca de dragul relatiei o reprima ca sa le fie bine, in conditiile in care amicitia este singura optiune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, așa e..
    Hei, articolele tale sunt super și succes în continuare :*
    Îți dau un sfat, dacă vrei îi poți lua acestei fete (vloggerițe)un interviu : http://www.youtube.com/user/tequila1428
    E genială și ar fi frumos să știe mai multă lume de ea <3 !
    Dacă nu vrei, no problem. Măcar dacă ai timp să te uiți peste video.urile ei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi fain:D:)Succes si tie!:) O stiu pe fata, i-am mai vazut clipurile :) imi place despre ea:) Mersi pt. idee!:D:)

      Ștergere
  14. Eu pot spune ca ma integrez in a 2-a categorie; aprietenul meu cel mai bun e fostul meu oiubit. Da este posibila o asemenea prietenie deoarece acea persoana stie mai multe lucruri despre tine decat ceilalti insa atata timp cat exista sentimente... totul se poate transforma intr-un FIASCO.
    Parerea mea e ca prieteniile dintre o fata si un baiat sunt cele mai sanatoase deoarece opusii se atrag; intre ei existand mereu idei asemanatoare sau poate contradictorii dar nu in totalitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Prieteni de sex opus am multi,dar am avut un singur''cel mai bun prieten'' si s-a ajuns dupa 18 ani cat am crescut impreuna sa fim mai mult de atat,si ghici ce?S-a terminat in maxim 2 saptamani.Deci,din pct.meu de vedere,nu prea exista,e greu,pentru ca ori eu m-as indragostii de un prieten ori el de mine(ceea ce nici asa nu`i ok).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce urat:( sa pierzi 18 ani pt. 2 saptamani :( pare rau :(

      Ștergere
    2. Da stiu,e foarte urat,si mai si doare pe langa asta.Dar deh`,life goes on!

      Ștergere
    3. asa prosti is unii baieti:-j

      Ștergere
  16. De multe ori da.. isi baga Cupidon coada, e adevarat.... cred totusi ca un baiat si o fata pot fi prieteni foarte buni. Cu toate ca.... majoritatea baietilor din ziua de azi nu apreciaza prietenia fetelor... ci doar a baietilor (nu am inteles niciodata treaba asta... dar in fine).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii :-? am observat si eu :-? eh, baietii is baieti:-j

      Ștergere
  17. Este posibil, am mai multi prieteni de sex opus. Chiar ma inteleg mult mai bine cu ei. Si nu exista atractie fizica - garantez! Cu totii suntem casatoriti si cu copii. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Un caz in care relatia e imposibila.Partenerul nu iti da nici o sansa:d
    Stiu din propria experienta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu sunt de parere la intr-un final unul din cei doi se va indragosti ...e inevitabil.. P.S: place tema :D Si imi place noua rubrica:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa se intampla de obicei:) unu se indragosteste:-j

      ma bucur ca place:D

      Ștergere
  20. si eu am o prietena foarte aproape. Nu pot fi cu ea. De inteles ma inteleg super. Imi este aproape ii sunt aproape. Ne ajutam reciproc cu sfaturi si ne sustinem unu pe altul. Dar nu e genul meu. Nu pot fi cu ea pentru ca nu ma atrage...

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am avut un prieten foarte bun de sex opus,si nu m-am gandit vreodata ca o sa se strice totul =/.
    Si la fel si la punctul 2.La mine nu a mers,dar nu inseamna ca la altii nu merge ;).Who knows?:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai dreptate.poti sa fi prieten cu un baiat mai bine decat cu o fata.

    RăspundețiȘtergere
  23. Exista oameni care au o relatie de amici chiar daca sunt de sex opus, insa cineva mi-a spus ca e imposibil ca unul din cei 2 sa nu se gandesca la mai mult decat simpla amicie, incept sa-i dau dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu cred că nu poate exista o simplă prietenie între un baiat si o fata...pentru că la un moment dat unul va ceda emotional...eu am păţit....dar între noi a fost o combinaţie de mixed signs...care ea ulterior nu a recunoscut-o când s-a pus problema de next level.......poate exista doar prietenie până la un moment dat...dar dacă va si sarutati mai apar si îmbrăţişari pasionale...mangaieri...apoi ea zice că voi sunteţi doar prietenii...e imposibil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm, depinde de persoane;D:)

      Ștergere
    2. Fii mai explicita:)

      Ștergere
    3. prietenia intre un baiat si o fata este posibila, depinde de gusturile fetei/baiatului, depinde de oameni:) poate tipu' e gay :) si astfel are prietene multe :-?? ce stiu eu :)) e doar un exemplu :)

      Ștergere
  25. O tema grea , parerea mea, am avut un prieten foarte bun, ne-am inteles minunat , ne ajutam ,povesteam ,a fost o relatie extraordinara de faina. Ne mai scapa cate un pupic, de imbratisat , ne imbratisam de cate ori ne revedeam. Tind sa cred, ca desi niciodata nici unul dintre noi nu a pus problema altfel NU inseamna ca nu a fost:) cred ca pur si simplu nu vroiam sa stricam ce avem, nici nu vorbeam despre asta, iar pupicurile ramaneau niste amintiri frumoase.....la mn a aparut cineva, care a "mirosit" ceva si evident ca relatia noastra de prietenie a luat sfarsit. Acum nu suntem nici cum.....in rest no commt

    Foarte bun subiect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau:( niciodata nu mi-a placut cand o prietenie s-a terminat asa :*

      Ștergere
  26. Am avut un prieten forte bun, baiat, dar problema e ca...s-a indrgostit de mine(sau era si de aia s-a apropiat de mine..)A vrut sa fim impreuna, dar l-am refuzatpentru ca nu ma vad impreuna cu el. Mi-a spus vorbe dureroase si nu mai vorbeste cu mine. Se simte ranit ca l-am refuzat. Recunosc ca si eu mai facem glume cu el si il mai alintam, dar nu pot sa il privec ca pe un iubit. Ce sa fac?
    P.S. Nu e foarte aratos, e plinut, dar tin la elca la un prieten, am ajuns sa ii vad sufletul, dar daca am avea o relatie, ma tem de reactia colegilor si a familiei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 1 rand daca tii la el, iti place si iti doresti o relatie cu el ar trebui sa incerci sa vezi cum ar fi ca iubit si nu baga in seama reactiile colegilor; Cat despre membrii familiei tale, in caz ca relatia o sa fie una serioasa o sa-l accepte pentru tine (si pe langa asta baiatul poate sa slabeasca, daca asta e chiar o problema...)

      In al 2-lea rand daca nu iti place absolut deloc, nu te simti atrasa de el, si il vezi dooooar ca pe un prieten (gandeste-te bine la asta) explica-i inca o data ca nu poate fi nimic intre voi, stiu ca e indragostit si nu o sa inteleaga dar dragoste cu sila nu se poate.

      Am patit si eu o chestie de genu', un prieten din copilarie mi-a spus timp de 3 ani ca ma iubeste si ca ma vrea... l-am refuzat pt. ca nu il puteam vedea ca pe un iubit, acum s-a casatorit si are si copil... concluzia? Ii trece!

      Decizia iti apartine.

      Ștergere
  27. I'm really inspired together with your writing talents and also with the layout for your blog. Is this a paid topic or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is uncommon to see a nice weblog like this one nowadays..
    Review my site ; how to make your computer faster

    RăspundețiȘtergere
  28. I'm curious to find out what blog system you are utilizing? I'm
    having some minor security problems with my latest site and
    I would like to find something more safe. Do
    you have any suggestions?
    Check out my website ; how to talk to girls

    RăspundețiȘtergere
  29. Your style is very unique in comparison to other folks I've read stuff from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just book mark this web site.
    Take a look at my page free iphone 5

    RăspundețiȘtergere
  30. Keep on working, great job!
    Also visit my webpage - Amphora Tobacco

    RăspundețiȘtergere
  31. You could certainly see your expertise within the article you write.

    The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren't afraid to say how they believe. Always follow your heart.
    Visit my blog : acne overnight

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)