Pagini

"Becalisme" - Partea I

Acum nu mi-o luati in nume de rau, dar din lipsa de ocupatie am dat pe aici de niste chestii numite "becalisme", unele sunt chiar funny, altele sunt ciudate, dar ceea ce mi se pare mie surprinzator e importanta care i se da acestui personaj... ma "lesi"? Exista "becalisme"? Wtf?


Cica "becalisme":
- Gigi Becali nu face flotari, le cumpara gata facute. (Ca sa vezi... )
- Daca tu ai 1 leu si Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai multi bani decat tine. (Looogic, doar el e Becali, dhaa
)
- Gigi Becali nu o sa ajunga in Rai pentru ca a fost deja acolo si nu i-a placut. (iaaa....)
- Daca ai o prietena, inseamna ca Gigi Becali nu a mai avut chef de ea. (Buna astaaaaa 
 )
- Unele persoane poarta pijamale cu SuperMan. SuperMan poarta pijamale cu Gigi Becali.
- Gigi Becali nu se spala pe dinti. Dintii lui spala periuta de dinti. (Pfooooai, extraordinar, aia is dinti destepti, haha..
 )
- Gigi Becali poate sa imparta la 0. (nu... ca poate asa!)
- Gigi Becali doneaza mereu singe la Crucea Rosie. Dar nu e niciodata al lui. (ma abtin!)
- Timpul nu asteapta pe nimeni, decit daca e Gigi Becali. ( da' claaaar, altfel nici ca se poate! ca doar nu se pune timpul cu nea' Becali
  )
- Dumnezeu plateste drepturi de autor lui Gigi Becali pentru Biblie. (haa?)
- Gigi Becali nu poarta ceas. El decide ce ora sa fie. (eeei, ba poarta ca am vazut eu!)
- Doar punctele de la “i” au voie sa stea deasupra lui Gigi Becali. (asta e geniala, deci ati auzit? sa va scoateti punctele, da? )
- Gigi Becali a luat examenele inainte sa le dea. (asa zicam si eu.)
- Ca euro-parlamentar, Gigi Becali va anula Legea Gravitatiei. (daa... 
 )
- Gigi Becali a invins soarele intr-un concurs de stralucire.
- Gigi Becali are puterea financiara necesara pentru a-l plati pe Chuck Norris sa-si dea o palma. (va dati seama cata putere?
- Gigi Becali a fost primul om care a elaborat teoria relativitatii, dar ca sa nu para tocilar a vindut-o lui Einstein. (hai ca deja o dam in altele...)
to be continued...

75 de comentarii:

  1. The fuck?! (Scuza-mi expresia :">) De cand a ajuns Becali egal cu Chuck Norris?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot mai tari sunt alea cu Chuck . :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Macar sa doneze si altii cati bani a dat el la bolnavi si nevoiasi. Ca sa nu mai zic de copiii orfani de la case de copii pe care-i inmormanteaza crestineste de 20 ani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia da, e bine ca ajuta oamenii :) pt. asta tot respectu'

      Ștergere
  4. Ultimele 4 sunt prea tari :))

    Sincer...m-ai lasat fara cuvinte , dar in acelasi timp mi-ai inveselit seara .

    Sa ai o seara minunata !

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare...Nimeni nu se pune cu Gigi Becali :D

    RăspundețiȘtergere
  6. chuck norris schimbate:|

    RăspundețiȘtergere
  7. sa le citesti pe alea cu hrusca:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept si urmatoarea serie inainte sa ma pronunt :)

    RăspundețiȘtergere
  9. vaiii, nu cred! :))) dar nu stiu de ce, nu ma mai mira nimic
    oricum, bestiali..iepurasii aia :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. =)) Awww ce l-as baga cu capu' in acid sulfuric sa-l las vreo 2 ore sa arda de tot !! Cosmarul vietii mele! Nu deschid si eu tv-ul ca buuf Gigica la orizon! O.o

    RăspundețiȘtergere
  11. 1. Imi place noul design al blogului tau.
    2. Ce de becalisme, nu mai vorbesc de poza sexy ! Nu stiam ca Gigi Becali a ajuns asa de popular, mai tare ca Bula, in Romania, parca, zilele astea.
    3. Off topic: este posibil sa iei in consideratie sa incepi un fel de serial sau o campanie de Educatie pt sanatate, inclusiv sexuala (serioasa, care sa includa, eventual, si educatie pt relatii dintre oameni si dragoste, nu numai tehnici sexuale sau de protectia muncii) pt tineretul care vorbeste lb romana pe blogul tau ? Zau, mie mi se pare sincer ca mass media oficiala, ba chiat si site-urile on-line mai cunoscute despre Sanatate in lb romana parca nu prea adreseaza subiectul in mod ff modern ultimul racnet.

    De ex stiati ca acum metoda de contraceptie preferata pt tineri este Condomul pt ca s-a observat (pe bune) mai recent ca persoanele care iau pilula hormonala anticonceptionala pot face chiar alegerea GRESITA de a se casatori cu o persoana nepotrivita datorita a alterarii perceptiilor fata de ce e util si placut ca posibil partener de viata ? Acum, din cauza asta se recomanda oprirea pastilelor anticonceptionale cel putin cu 3 luni inainte de casatorie ca sa se verifice sigur-sigur daca ramane sa dai banii de nunta, dar, in general, e preferabil a se prefera Condomul/Prezervativul, care protejeaza si impotriva BTS.

    (NU stiu daca am reusit sa explic corect, articolul din care am citit aceste informatii e aici, http://thechart.blogs.cnn.com/2012/04/05/birth-control-may-affect-long-term-relationships/ )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. mersi
      2. :) buna asta.
      3. interesanta idee, o sa ma documentez si o sa vad ce si cum!:) Multumesc fain.:)

      Ștergere
  12. P.S. Sa stii ca faptul ca te-am rugat pe tine sa iei in consideratie acest curs NU e cumva vreo discriminare in sens de a da unei persoane de sex feminin trebuirile mai grele sau mai neplacute, sau, mai rau, in sens de a arata ca contraceptia ar fi cumva raspunderea persoanei de sex feminin mai mult decat cea a persoanei de sex masculin.

    E pur si simplu pt ca eu nu ma pricep la scris asa prea corect, sau concis si usor inteligibil, si in general nu am blog veleitar jurnalist de probleme de Societate sau Politice, asa ca nu se prea potriveste sa scriu despre subiecte din astea la mine pe blog, plus ca blogul meu nu are audienta.

    Ma gandesc ca eventual, asa cum se fac lepse, s-ar putea poate distribui si Teme de facut re cate un subiect de educatie pt sanatate in lb romana diversilor bloggeri voluntari, adica, de ex,

    a) lui X poti sa-i dai tema sa scrie un articol investigativ urmare a articolului de acum vreo 6 luni din ziarul Adevarul in care a scris ca romanii utilizeaza in medie numai 1 (un) prezervativ pe an, si acum, observ ca scrie in mass-media ca in Romania metoda contraceptiva preferata ramane cea destul de costisitoare si neplacuta a avortului, asta in caz ca nu se efectueaza casatorii de urgenta a la Pepe + Raluca, care au cam aceeasi sansa de supravietuire cu cea a lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony, (care e mai mare decat cea a lui Kim Kardashian cu ala pe care nu stie nimeni cum il cheama, insa din pacate mai mica decat a lui Bruce Willis cu Demi Moore), sau

    b) lui Y ii dau tema sa scrie despre pericolul folosirii ecstasy si ca e preferabil sa te indragostesti de un soul-mate decat sa utilizezi ecstasy deoareece resimti acelasi sentiment pe gratis, si fara consecinte nocive social, (desi, ma rog, depresia personala care urmeaza in cazul opririi acelei indragostiri e la fel de tare si in cazul indragostirii soul-mate ca in cazul indragostirii ecstasy, ba doare chiar si in acelasi loc, si NU e de obicei recomandabil a se utiliza ketamina pt disparitia ei, decat daca acest lucru se efectueaza in mod experimental, in SUA sau in RP Chineza, sub supravegherea unor cercetatori seriosi, cei din aceste tari fiind mai interesati de cercetatul diverselor addictii si depresii, ailalti fiind ocupati cu alte subiecte de cercetare psihologica,

    c) aceste subiecte de cercetare psihologica de ultima ora fiind distribuibil lui Z, ca de ex descrierea ca, spre deosebire de americani si chinezi, scandinavii se ocupa mai mult in ultima vreme cu cercetarea bolii bipolare, iar francezii si spaniolii cu datul vina in mod oarecum ilogic atat pe parintii proprii cat si pe S Freud, desi de fapt de vina e unul Bruno Bettelheim, si de fapt nu e nici el de vina, ca am impresia ca o facea in mod total inconstient, de vina e de fapt administratia corupta a primarului Richard J Daley a orasului Chicago, cat si a Universitatii Chicago din SUA pe vremea carora dl Bettelheim a primit dreptul si autorizatia de a ocupa niste posturi pt care nu avea nici o calificare, acest oras Chicago, Illinois fiind recunoscut istoric ca un oras oarecum corupt, desi in realitate de cand s-a incheiat Prohibitia in SUA, locul 1 la coruptie e statul New Jersey, numai ca ala nu apare asa de des in filme ca orasele Chicago, New York City, sau Dallas...

    d) eventual mie poti sa-mi dai tema sa fac recomandari d ediverse filme, de ex a fost un film misto de dragoste acolo, in New Jersey, de fapt 2, Garden State, (care e si porecla statului New Jersey, din SUA), si Riding in Cars with Boys, (care se petrecea in New Jersey).

    http://www.youtube.com/watch?v=u82n0e1mgmQ

    http://www.youtube.com/watch?v=4ZtIe3fzL8s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit nici nu m-am gandit la discriminare sau chestii de genu' :) e okei, si accept provocarea sa zic asa:) mersi fain pt. idee!:D:)

      Ștergere
  13. P.P.S. Sorry, a nu se interpreta aceste indicatii pretioase decat excat a ceea ce sunt, niste indicatii pretioase, facute mai mult din cauza ca eu cand inca mai sunt un pic suparat din diverse motive personale (in momentul asta cam 12 % pt ca nu am in clipa asta tigari in casa si nici nu am de unde sa ma duc sa-mi cumpar la ora asta), eu tind sa dau treburi si indicatii la altii.

    RăspundețiȘtergere
  14. mie mi se pare simpatic Gigi. tari chestiile, desi pe unele le mai stiam :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) nici eu n-am nimic cu el dar chestiile astea is funny!

      Ștergere
  15. Emoticoanele sunt GENIALE =)) M-au facut sa rad.

    RăspundețiȘtergere
  16. nu mai pot cu becali...unde te uiti tot pe el in vezi :)))
    zi faina iti doresc....

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt maxime si astea la fel ca cele cu Chuck Norris, dar parca mai tari sunt "comentariile" tale:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand Gigi Becali se duce la culcare, se uita sub pat daca nu este acolo Chuck Norris :)) Pentru ca i-a furat ''puterile''.

    Cateva din ele le stiam dar si restul inca isi mai au farmecul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ciudate personaje. Cine sunt Gigi Becali si Chuck Norris?

    RăspundețiȘtergere
  20. :D tare astea asteptam pana data viitoare(parerile tale fac totu :)) )
    Am o propunere, ca sa afli mai multe intra aici: http://apyblog.blogspot.com/2012/04/do-it-yourself-1.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Chestiutele alea, emoticoane, animatii ce-or fi fac toata postarea!=)) Si replicile tale sarcastice!:))

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  22. daca te intereseaza da add apy_blog@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu, nu e nici o problema numai sa imi spui, te rog, mersi :*

      Ștergere
  23. aia cu nu poarta ceas e epic :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Gigi Becali e un cioban... il respect pentru simplul fapt.. pardon. singurul fapt ca nu ii e rusine sa recunoasca :)) Dar mai iesi si tu afara din casa... uita de oile lu' Gigi :))... Esti tanara :))

    RăspundețiȘtergere
  25. unele, putine, sunt simpatice, dar restul mi se par niste copii nereusite dupa bancurile cu chuck norris.

    RăspundețiȘtergere
  26. Gigi Becali a invins soarele intr-un concurs de stralucire... geez :))

    RăspundețiȘtergere
  27. hahhaaaaaaa=)))
    Sweeeeeetyyy, m-ai facut sa rad cu lacrimi!
    Geniale unele!:))

    Foarte tare!
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  28. Place place place tema!
    Si... Becalisme?

    Ooook urmeaza o... Adaisma epica: Cand nu stii ce cuvant sa pui la spanuratoare, incearca „sexosenie”. Daca sa uita careva ciudat la tine da vina pe Voltaj!

    In alta oridne de idei, chestiutele de mai sus sunt ciudatele si amuzante. Astept continuarea!

    RăspundețiȘtergere
  29. Oooo, da. O sa vezi ca daca o sa se mai faca ceva sondaj in tari straine cu privire la numele unui pod, nu vor mai vota Chuck Norris, ci GIGI BECALI!! Si... Behhheeecali o sa fie simbolul nostru national. Poate o sa ajunga si pe stema, cine stie? :D
    Asa ca, DA avem nevoie de cineva care sa ne reprezinte. GIGI PRESEDINTE! (glumeeesc!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) ahahahaha =))) nu spune asta nici in gluma =)) cine stie care imi citeste blogu' si o ia de buna =))))

      Ștergere
    2. Bine, bine, dar nu tu ai zis, ca Ami! :D

      Ștergere
  30. funny jiji! :))
    asta ne-a ramas, rasu'-plansu'...

    RăspundețiȘtergere
  31. cauta pe google Glume Chuck Norris si o sa le vezi :))ca sunt aceleeasi doar ca e becali :Pin locul lui

    RăspundețiȘtergere
  32. Chuck Noris e de fapt Gigi Becali, undercover in SUA!

    RăspundețiȘtergere
  33. ce tari sunt =)) partea a doua cand o vei pune ?:))

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt geniale, dar asta: Ca euro-parlamentar, Gigi Becali va anula Legea Gravitatiei. pe eclipseaza de departe pe toate! :)))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)