Pagini

Ce inseamna sa fii rocker?

Iar m-au apucat nebuniile, eiii, ghiciti ce mi-a trecut prin cap de data asta? Sa ma fac "roacherita", bine nu din aia nebuna (rau) , o rockerita mai mica, hihi! Asa ca am inceput eu p'aici prin lista de mess sa intreb amicii ce inseamna sa fii rocker, si am primit raspunsuri la care nu ma asteptam cum ar fi: "trebuie sa asculti muzica rock si sa intelegi mesajul transmis.", "sa iti traiesti viata asa cum vrei.", "sa fii libera!", "sa asculti cu suflet niste chestii"... 
Dar am aflat ca sunt si persoane care asculta rock, dar nu se considera rockeri adevarati, deci nu prea inteleg, asculti rock dar nu esti rocker? Dar ce esti?

Eu aveam impresia ca rockerii sunt oameni care nu se pot adapta si care isi creeaza o lume a lor... acum vad ca nu prea e asa... impresie total gresitaaaaa, asa ca va intreb si pe voi, poate din auzite stiti: 
Ce inseamna sa fii rocker?


PS: Noul meu blog aici: Beauty and Me
Daca vrei sa ni te alaturi in Blogotecă pe Facebook click aici.

73 de comentarii:

  1. Eu am trecut prin perioada asta..si pot sa-ti spun ce faceam, eu si grupul cu care ieseam, adica "rocarii". Ascultam metal si alte ramuri ale rockului, o dadeam si pe grunge, uneori alternativ, heavy...eram adepta hainelor negre, gri...culori inchise oricum, si alegeam hainele astea pentru ca imi placea cum imi statea. De cand ma stiu nu mi-au placut culorile vii la imbracaminte.Bocancii erau nelipsiti, si daca aveau platforme,era si mai bine. Muzica pe care o ascultam ma calma,in ea ma regaseam..dar treptat am renuntat la acest gen,am inceput sa ascult muzica "dansabila". Mai mereu aveam unghiile facute cu un violet inchis, si la blugi aveam un lant ( al meu era mai finut) . Vara purtam skateri Osiris(ador firma asta) si tricouri ( nu-mi placeau maieurile..mi se parea ca ies dezbracata). Cand ieseam afara faceam cheta si luam bere, unii isi luau si tigari ( eu nu fumam/nu fumez). Si cam asta faceam...bineinteles unele persoane cand aud cuvantul "rocker" se gandesc la nespalati pletosi. Nu e asa, adica mosii pletosi urat mirositori din autobuz sunt rockeri? Nu... E pur si simplu muzica ce o asculti si care te defineste. Eram perfect normala, poate putin mai emotiva pe atunci, si indragostita de HIM, stiam toate albumele, melodiile...era trupa mea de suflet. Mai ascultam si Metallica, Iron Maiden, Sonata arctica, nightwish ,finntroll...trupe care inca stau prin playlist-ul meu. M-am schimbat mult, nu mai arat a "rocker-ita", sunt mai girlie now..cred ca a fost doar o faza pe care mi-o voi aminti cu drag. Sper ca lalaiala mea te-a ajutat cumva. Parerea mea e ca muzica pune etichetele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omg
      Credeam ca s singura care asculta sonata arcticaaaa

      Ștergere
    2. Cum draga mea sa fi singura care ascultă, având în vedere că pe planetă sunt peste 7 miliarde de oameni?

      Ștergere
    3. Cum draga mea să fi singura, având în vedere că pe planetă sunt peste 7 miliarde de oameni? No shit Sherlock

      Ștergere
  2. Sincera ...aveam o colega in liceu care era "roacherita" ... sa sti ca era o tipa tare ciudata , cu idei pe care le intelegea numai ea ...dar de imbracamintea ei ce sa-ti mai zic :O:O:O...iti venea sa o iei la fuga knd o vedeai :)) ..imi aduc aminte o imbracaminte de-a ei :))...niste colanti mov cu stelutze, o bluza rosie bineinteles cu cap de mort pe ea si o cordelutza tot cu cap de mort, aa si sa nu uit de incaltaminte :O:O:O ... niste bocanci foarte urati ...yakk ...
    Nu am vrut sa fiu rautacioasa, dar am zis adevarul :) . Aaa si sa nu uit sa exemplific ca nu am nimic cu oamenii de genu (roacheri, manelisti, emo sau mai stiu eu care) atata timp cat sunt OAMENI !!!
    Te pup .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul tau nu trebuie postat aici..n am nimic personal dar ....nu cred ca o ajuti daca iti spui parerea ta contra rockerilor.Oricum incearca sa nu o mai "incurajezi" cu parerile tale nasoale.lasa i pe altii cu experienta sa o faca.

      Ștergere
  3. cred ca trebuie sa fii un spirit liber...sa ai curajul sa simti orice...

    RăspundețiȘtergere
  4. "Dar am aflat ca sunt si persoane care asculta rock, dar nu se considera rockeri adevarati, deci nu prea inteleg, asculti rock dar nu esti rocker? Dar ce esti?" Eu ascult rock, dar daca ma intreaba lumea daca sunt rockerita zic "doar ascult rock" pentru ca ascult mai multe genuri de rock si vorba ta nu acela nebun, si pentru ca nu ma imbrac in negru cu tricouri lalai:)) si lumea tinde sa te catalogheze desi nu prea imi pasa mie dar na:D:-j

    RăspundețiȘtergere
  5. sa asculti manele da sa te imbraci in negru :))

    serios, eu n-o sa ii inteleg pe aia care se chinuie sa fie rockeri, esti "rocker" daca asculti rock, asa cum esti depechist daca asculti depeche mode si tot asa:d asa ca daca vrei sa fii rockerita, baga niste rockereli in playlist si dupa vezi ce iti transmit. daca iti vine sa te porti/imbraci/ altfel, perfect. daca nu, nu esti cu nimic mai putin rockerita :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rocku-l inseamna rebeliune . Intelegi muzica rock , te REGASESTI in ea , ai o viziune mai larga asupra a ceea ce se intampla in lume , religie , etc . nu vorbesc sa fii anti-religie sau ceva , ci doar sa accepti si parerea altora si apoi sa crezi ce vrei . Nu trebuie sa te imbraci intru-un anumit fel , sa ai o anumita atitudine . Esti doar tu insati si felul in care vrei tu sa arati , fara sa iti pese de parerea altora .

      Ștergere
  6. Hmm..
    Am sa scriu cam mult, te avertizez ;))
    A fi rocker inseamna a'ti face viata sa ritmeze odata cu chitara electrica si bassul nebun.
    Sunt mai multe tipuri de rock, dupa cum stii, si mai sus am vazut ca anumiti amici ti'au zis ca trebuie sa intelegi mesajul transmis. Ca sa intelegi mai bine, iti spun ca se referea in particular la a fi metallar :) U know, sa asculti muzica putin satanista, sa zicem. Pentru ca sunt si aici doua subcategorii de muzica metal: Black metal si White metal.
    Black metal este acela blasfemiator si nebun, cu voci care tipa si.. nu stiu cum sa explic, stii, dar daca vrei sa iti faci o idee unele trupe de black metal ti le scriu : Behemoth, Slipknot (desi au doar 2 melodii de white metal si restul black)sunt fel de fel, crede'ma.. si le poti gasi in multe forme, chiar si ca ceva gen "Depressive suicidal Black metal", deci da'ti seama.
    White metallul in schimb este ceva mult mai lejer si fara blasfemii, si e chiar foarte placut de ascultat, daca nu dai peste cateva variante screamo :-J
    Iti pot da mai multe exemple acum, pentru ca eu ascult mult tipul asta de muzica si chiar imi place : Nightwish, Epica, Three Doors Down, Elysion, Sonata Arctica, Within Temptation, Sirenia, Tarja Turnen, Dead By Sunrise, Dead By April, etc.
    Mai multe nu stiu sa'ti spun, dar cred ca cei care nu se considera rockeri desi il asculta, se refera ca nu sunt satanisti, ca de regula cei ce asculta rock (care e interzis de religia ortodoxa) sunt impotriva lui Dumnezeu.
    Eu nu stiu cat de corect procedez acum, dar merg si la biserica si ma rog, si ascult si rock (nu Black Metal). Consider ca daca se asculta muzica fara blasfemii si jigniri ale Bisericii, nu e nimic gresit.
    Acum ramane de vazuut ;))
    Sper sa'ti fiu de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Woooow! Slipknot nu e in niciun caz black...

      Ștergere
    2. Nu te pricepi, mai bine taceai.

      Ștergere
    3. Draga Little Thoughts, tot, dar absolut TOT ce ai scris tu acolo este o PROSTIE!!!! In primul rand White Metalul este exact acelasi lucru ca si Black Metalul din punct de vedere instrumental si vocal, diferenta fiind mesajul!! Exemplele tale de trupe de White Metal sunt de tot CACATUL!! Nightwish sunt symphonic metal, defapt, niciuna din trupele pe care le-ai enumerat acolo nu au absolut nicio legatura cu White Metalul. Slipknot, in niciun caz nu sunt Black, si nici White. Ei sunt NU-Metal/Alternative Metal, da, au unele piese mai depresive, dar asta nu inseamna ca sunt "Depressive suicidal Black metal".Si iti garantez ca nu toti cei care asculta Black sau Depressive Suicidal sunt satanisti sau sinucigasi... Tu esti ceea ce uram noi Rockeri, o persoana care nu se pricepe, dar care da din gura, ca sti tu mai bine. Te rog, din respect pentru Rockeri de pretutindeni sa nu mai indraznesti sa vorbesti in nestire de cauza. Iti multumesc pentru intelegere.

      Ștergere
  7. si eu ascult din cand in cand cate o melodie rock,nu cred ca este un mod anume de a fi cumva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Habar n-am. Eu ascult muzica rock cu placere, dar imi plac la fel de mult si alte genuri de muzica. Deci nu sunt rocker, n-am cum sa te ajut la tema de azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. A fi rocker in totalitate, inseamna a asculta muzica rock, si de a te imbraca la fel ca ei. Geci de piele, tzinte, etc... dar conteaza cum te simti tu mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. total gresit . nu trebuie sa te imbraci cum zic ei , trebuie sa fii tu si sa te regasesti in muzica rock . plus : REBELIUNE impotriva cacat****** din lumea asta : politica corupta , exploatarea mediului , etichete , razboi , ura intre natiuni , batjocura , etc

      Ștergere
  10. Eu zic ca inseamna sa te imbraci intr-un anume fel, cum zice si "iubesc alcoolul", cu geci de piele, mult negru (dar totusi, rockerii "veritabili" se imbraca destul de simplu-ex. un pulover negru si blugi-, doar cei care vor neaparat sa le demonstreze celorlalti ca si ei sunt rockeri poarta tot felul de ciudatenii..sau goticii am vazut ca se imbraca mai dubios); la comportament, nu stiu exact cum sa explic, cred ca trebuie un comportament mai rebel, sa mergi la multe concerte, prin baruri, prin vama, sa nu te intereseze de reguli etc. Majoritatea rockerilor fumeaza si au incercat macar o data si altele..:-??

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu ascult muzica rock,chiar cu placere...dar cu felul cum se imbraca nu prea sunt de acord...bine...asta este parerea mea sau gustul meu. In general respect pe toti oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Muc Roz: acum sunt normala :))

    @Blonde Kitten: Waaa, am inteles ceva ceva! Cam greu sa mi te imaginez rockerita:D:) Interesant, probabil si la mine e vreo faza trecatoare :D:) sau cine stie :D Multumesc mult de raspuns! >:D<
    Si da, muzica chiar eticheteaza!!!

    @Doda: Da, si eu am exemple de genu' tocmai de aia aveam impresia ca rockerii sunt niste persoane care nu se pot adapta in societate si isi fac o lume a lor, dar na... poate ca asa e, chiar traiesc intr-o lume a lor :D:) parerea mea :)

    @strawberryblonde: Pai ce-ti pasa de lume ?:)) Asculta ce vrei :)):D:)

    @iri: bun sfatul! chiar am sa incerc, sunt curioasa. :D Mersi:D

    @Little Thoughts: Owww, da nu-i problema de lungimeee! Da, da, da... in sfarsit chiar am inteles, nici mie nu-mi place sa ascult Black metal, e prea zgomotos(si chiar nu inteleg nimic) In schimb ma atrage ceea ce ai spus tu ca se numeste White metal, si am inceput sa ascult Nightwish! Imi place la nebunie! :D
    M-ai lamurit bine de tottt! Multumesc mult:D:)

    @Trandafir Monica: :D:) da, se poate :)

    @Cristi: Multumesc oricum >:D<

    @iubesc alcoolul: Corect! Important e cum te simti cel mai bine:D thanks>:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu ascult destul de mult rock dar nu ma consider Rocker..Nu imi place genul acela de imbracaminte,nu sunt ca cei emo (sa stau trsita,izolat ,etc -dar nu am nimic cu ei)..nu sunt genul acela..Eu doar ascult rock,nu ma comport ca nu rocker :D..

    RăspundețiȘtergere
  14. mie-mi plac baladele rock si atat. Chiar daca de cele mai multe ori ma imbrac inchis ( se spune ca paleta de culori pe care o folosesti in imbracaminte , ti-ar arata starea de spirit ) si unghiile mele nu sunt vesele , nu inseamna ca sunt rockerita sau emo ( din pacate unii nu fac aceasta diferenta la prima vedere ). Stilul de viata rock inseamna multe lucruri , depinde si ce fel de muzica asculti pentru ca sunt atatea ramuri cum ar fi si baladele. Pe mine una ma linistesc , ma duc intr-o stare de visare si implicit ma pune pe ganduri. Muzica veche rock este foarte frumoasa , inseamna iubire si liniste. Nu te-as vedea rockarita pentru ca nu esti asa ca e la moda sau pentru ca asa vrei ci pentru ca muzica aceea face o furtuna de sentimente in tine. Si in plus tu esti mereu o persoana radianta, vesela , colorata , cu zambetul ( coplesitor de ) larg. Nu spun ca si rockarii nu pot fi la fel. Eu nu stiu ce sunt daca nu sunt rockarita dar ascult baladele rock asa ca nu iti raspund! :D:D
    Esti foarte ok asa cum esti >:D<!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Melissa: Deci, imbracaminte neagra sau de piele, muzica rock si comportament rebel = rock:D:) thanks

    @gabriella: oww:) nu stiam ca asculti rock:D:)

    @Paul: Dar nu cred ca rocker inseamna sa fii emo... :-? zic eu:-?

    @Mademoiselle: Incepi sa ma convingi sa raman asa cum sunt, cred ca am sa mai adaug doar cateva melodii rock in lista mea de favorite, caci restul "conditiilor" nu prea le indeplinesc sa zic asa :) Sar'na>:D< that's why I love you :>

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai . Voi incepe prin a spune ca sunt rockerita , iar ceea ce ai scris tu mai sus despre faptul ca trb sa asculti rock si sa intelegi mesajul transmis ... Ei bine , cam asta e tot esentialul la rock . Treaba cu imbracatul in negru, bratari ,lantisoare ... ehhh, astea vin de la sine .
    Acum ca sa dau un exemplu , am prietene rockerite care nu se prea imbraca in negru ... dar totusi sunt rockerite . La extrema cealalta sunt eu , care ma imbrac mai mereu in negru si sunt mai "nebuna " . Insa ideea e ca nu stilu vestimentar conteaza ci modul in care intelegi muzica rock . Si daca nu prinzi nici un mesaj din rock , nu prea te poti considera rockerita . [ Acum ca sa o zic sincer , si la mine a inceput dintr-o idee nebuna de a vrea sa fiu ceilalti rockeri , dar cu timpu mi-am dat seama ca a fi rocker se reduce doar la muzica ] . :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu ascutlt rock. La inceputul anului o colega mi-a pus eticheta de rockerita dupa haine, pentru ca erau mai largi, in ele ma simt eu ma bine, dar nu erau exagerate. Acum nu stiu, ma consider si nuprea rockerita desi toti imi zic ca sunt una.
    Cred ca depinde si de stilul de rock pe care il asculti. Eu nu ma impac prea bine cu Hard Rock-ul.

    Rockeri pot fi si cei retrasi care nu se pot adapta, cum ai zis tu, dar si cei care isi gasesc locul foarte repede, sociabili gen "ca la ei acasa peste tot".
    Cred ca ar trebui sa iti zic si ca profa mea de religie in tinerete a fost o rockerita rebela, dusa cu pluta, se certa cu mama ei si facea numai ce vroia, asculta numai formatii gen Rammstein iar acum e cea mai dulce si cuminte persoana pe care o stiu.
    Poti fi o rockerita cuminte, sau una rebela care o tine din betie in betie.
    Eu consider ca depinde de fiecare persoana, de caracterul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu mai ascult cateodata muzica rock, dar nu am consider un rocker.Nu cred ca daca asculti muzica rock, automat devii rocker sau trebuie sa te comporti ca unul. parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  19. :)))si eu am fost la viata mea in tineretea mea rocker , imi placea parul inchis la culoare muzica trista fara rost , inchis la minte cu haine ciudate si bratari si mai ciudate cu tepi , asta in adolescenta mea , acum m-am cumintit , a fost o perioada dar am trecut peste :) acum imi place clasicul , seriozitatea capul pe umeri ridicat spre cer si cu haine mult mai fashion si clasice , ma uit la pozele din adolescenta si rad cu lacrimi , dar repet era o perioadaz din adolescenta

    RăspundețiȘtergere
  20. Hehe..şi eu ascult ŞI rock,dar nu sunt rockeriţă:))
    Hmm..ca să fii rocker tre' să te simţi rocker :-??.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu sunt de acord cu faptul ca stilul muzical pe care cineva il asculta trebuie sa lasa urme adanci asupra personalitatii si stilului fiecaruia.
    De exemplu, daca azi sa ziceam ca imi place rock-ul si ma apuc sa ma imbrac in negru si sa ma machiez numai cu nuante inchise,si daca maine sa zic ca ma dau pe punk si imi vopsesc parul in culori stridente si-mi fac creasta,cei din jurul meu s-ar putea sa faca abstractie de adevarata mea fire,si sa ma eticheteze gresit.
    Muzica e hrana sufletului,e o stare de spirit.

    RăspundețiȘtergere
  22. Stii care e faza? Unii oameni se lasa influentati de muzica, altii nu. Depinde de tine in ce masura lasi aceasta influenta sa te domine. Eu niciodata n-am catalogat astfel muzica. Ascult rock de cand ma stiu dar daca ma vezi pe strada nu-ti dai seama de acest lucru. Imi place rock-ul, il ridic la rang de arta, mai ales symphonic rockul.
    Nu cred ca trebuie sa faci ceva pentru a deveni rocker. Nu tine de niste standarde. Trebuie sa simti muzica, sa-ti placa, sa-ti transmita o stare. Nu tine de haine, de aspect sau de atitudine. Este o stare sufleteasca. Atata tot. Si de ce trebuie sa fii rocker pana la urma? Eu nu ma consider nici rockerita, nici altceva. Ascult pentru ca-mi place si atat.

    RăspundețiȘtergere
  23. sunt de acord cu strawberry blonde.. cel mai inspirat raspuns de pana acum

    RăspundețiȘtergere
  24. Uhm...nu stiu cum e acum in zilele astea..dar cand eram eu mica..parintii mei ascultau rock-ul clasic din anii 70, 80 si chiar anii 90..ca tot ce e nou acum considerat "new generation" se accepta destul de bine...si revenind: ...eu am crescut intr-un mediu cu muzica rock..si influenta o am de la parinti..in scoala si liceu deja eram formata...Nu e o decizie pe care o iei instantaneu...e o stare de spirit...te regasesti in muzica respectiva daca poti si stii sa o simti..believe me!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. @ C.L.M Sigur ca nu inseamna..Ziceam de cai care asculta doar rock,un fel de enumeratie :)...

    RăspundețiȘtergere
  26. @The essence of rock : Pfff, ce dragut! Deci a fi rocker consta in intelegerea mesajului pe care il transmite muzica rock! Am retinut! :D Mersi frumos:X
    Rockerita draguta:D

    @Stefania: owwww, inteleg, deci nu e cum am citit undeva, ca rockerii trebuie sa fie tristi, haha!:) Daca e asa, cred ca pot asculta rock si sa fiu si eu, fara sa schimb prea multe la mine :D:) Sar'na:D


    @MrClaudyu: bine zis, te consideri doar daca vrei:D:)

    @Rafael Secret: nu cred ca mi te pot imagina rocker =)))))))))))

    @fatacareaduceploaia: ce frumos ai zis, muzica e hrana sufletului!!!!! Owww! :D

    @Lillee: chiar asteptam raspunsul tau!!!! Eram sigura ca asa vei zice!!!

    @Nymphetamine: :)

    @NightShadow: Usor usor, incep sa ma regasesc in tot felul de melodii de genu' :D:) Si imi place!Mersi frumos:X

    RăspundețiȘtergere
  27. @annitu: pana sa ma simt eu rockerita mai e :)) Cred :))

    RăspundețiȘtergere
  28. eu sunt de parere ca a fi rocker inseamna sa vezi partea pozitiva a lucrurilor pana si in cele mai negre situatii. sa privesti viata cu ochii larg deschisi si cu capul sus. uite, de exemplu eu vad partea buna a ispasirii pacatelor in versurile domnului dinu borgir:

    Welcome to the abandoned land
    Come on in, child; take my hand
    Here there's no work or play
    Only one bill to pay
    There's just five words to say
    As you go down, down, down

    You're gonna burn in hell
    Oh, burn in hell

    RăspundețiȘtergere
  29. @Paul: Aaa!:D:))

    @Ostap Bender: Ow, ce viziune. :) Bine punctat:)

    RăspundețiȘtergere
  30. E ceva ce simţi, nu ce se explică! Şi eu am trecut prin faza asta, dar aveam vreo 10 ani!=)) mult noroc, o să fie o experienţă tare!:*:*:*


    Te kissează Rebe, mamiii rockerită:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  31. @Rebe: hahaha! Eu am 20 =)) probabil o simt dublu =)):D:D:X sunt sigura:X thanks:X Kisseeeeeeeeeeez :X

    RăspundețiȘtergere
  32. Mai stie satana cel inflacarat ce inseamna rocker. acum orice manelist care ajunge intr-o comunitate care nu asculta manele si este luat putin la misto, de a doua zi este rocker. asculta la maxim o melodie rock, astfel incat sa il auda concetatenii de pe langa el si le spune ; vedeti bai ca eu nu sunt manelist. cand te alaturi unei comunitati, trebuie sa intelegi rostul acelei comunitati, pentru ce militeaza, care ii sunt aspiratiile si ce te leaga de ei, punctele comune. Nu terbuie sa faci concesii sau sa iti treci peste principii. eu ascult rock, imi place, dar nu ma consider rocker, fie doar si pentru ca nu m-am tavalit niciodata pe jos pe la concerte si nici nu m-am imbatat pulbere.
    In rocker nu te transformi, ci devii(DEVENIREA) in timp. Trebuie sa cunosti cultul muzical, sa intelegi mesajul si cel mai important, daca tu esti o posibila tinta a mesajului respectiv.
    Gata ca am scris mult prea mult.
    Te invit sa te alaturi provocarii "Life in Picture", de pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  33. Exista rar rockeri adevarati...trebuie sa traiesti cu ei si printre ei pentru a sti ce inseamna...Pentru mine inseamna...nopti tarzii ori pe malul dunarii ori intr-un loc sinistru cu o gasca, bere, tigari, muzica sau intrun pub unde sa dansezi pe muzica asta...ahhhh...am trait asta in timpul liceului meu...si acum abia astept sa ajung acasa sa traiesc macar 1-2 zile...Rocker nu inseamna doar sa asculti muzica,sa te imbraci in negru, ci cum s-a mai spus mai sus..sa fi liber, sa faci ce ai chef..anyway..e foarte greu de descris atmosfera daca nu traiesti asta...

    RăspundețiȘtergere
  34. Asculta muzica ce-ti place si comporta-te asa cum simti, cei din jurul tau te vor cataloga !

    RăspundețiȘtergere
  35. @Costin Comba: Interesant :) Multumesc de raspuns:D:)

    @Alexandra: Da, chiar exista rar, majoritatea sunt tentative de rockeri... :D:) Mersi de raspuns.

    @Grig: ca bine zici.

    RăspundețiȘtergere
  36. multe idei mai ai !

    nu cred ca exista o definitie clara a roackerilor.
    fiecare e cum vrea si cum se simte mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Scuze pt off topic, raspuns la comentariul tau pe blogul meu legat de "Life in Picture" : da exista o perioada anume, incepe duminica la ora 00:00:00 si se inchide luni la ora 23:59:59, si se reia un alt episod duminica urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  38. @Costin Comba: Multumesc:D Acum stiu! :D o sa particip si eu:D

    RăspundețiȘtergere
  39. Super articol.. esti ff interesanta. imi dai un id de mess?

    RăspundețiȘtergere
  40. Sa ma bag si eu in seama?Desi sunt cam noua pe aici?Ma,eu ascult rock,sau cum zicea un prieten de-al tau,"White metal",dar cu toate astea,nu port un cimitir pe mine,nu ma omor dupa lanturi,bratari cu tinte,etc.Si sincera sa fiu,bucuria parintilor mei e ca nu fac geamurile sa sara cand ascult muzica.Desi unii,cand le spui ca asculti rock se gandesc ca nu intri in biserica,bei,te droghezi,ai un comportament urat,etc.Daca iti place acest gen de muzica,atunci welcome printre noi.:).

    RăspundețiȘtergere
  41. @Rob: ti l-am lasat la tine pe site.

    @sophie: Da:)

    @Christina: :D Ei nu conteaza ca esti noua pe aici, parerea ta conteaza :D Imi place muzica rock :D:) Multumesc:>:D<

    RăspundețiȘtergere
  42. niciodata nu am fost si nu o sa fiu .

    RăspundețiȘtergere
  43. Sunt două categorii... de fapt trei.
    Sunt rockerii adevărați care probabil că ascultă doar rock. Îi vezi prin rockoteci, bagă-n venă, se distrează pe muzica asta, nu concep alt stil de muzică. Eu nu îi înțeleg deși și mie îmi place rockul... dar nu pot vizualiza un majorat sau o petrecere doar cu muzică rock.
    Mai e categoria a doua care ascultă rock pentru că au bun gust, și pentru că pot să accepte și stiluri diferite. Aici intru și eu. Sunt formații rock pe care le iubesc, le ador, pe altele nu le suport, de altele nici n-am auzit...

    A treia categorie probabil sunt maneliștii inhibați care ascultă rock la boxe și manele-n căști. ^__^ De impresie, așa. :))

    RăspundețiȘtergere
  44. Si eu am inceput sa ascult rock. Unele melodii sunt superbe. Si dupa cum bine zice Christina..un White Metal. E foarte bine ca ai inceput sa asculti. Orice schimbare e binevenita

    RăspundețiȘtergere
  45. @piticu: :D:)

    @.miss bee: :)) Ce tare, eu intru in a doua cateogorie cu siguranta:D:))

    @FLyerboy: :D hihi:D

    RăspundețiȘtergere
  46. :))) mi-am adus aminte de mine, am avut si eu o perioada dinasta rock. Ascultam Whitesnake, Hammerfall, Iron Maden, Nightwish...aveam tricouri si hanorace cu Nightwish...si Avril Lavigne...

    RăspundețiȘtergere
  47. In primul rand tre sa te regasesti in muzica asta:D

    RăspundețiȘtergere
  48. Cam penibila toata faza asta. De ce? Pentru ca ia te uita, sunt metalara (sau nah, rockerita, cum vrei). Si totusi, ma imbrac normal si simplu. Intr'adevar, predomina culorile inchise dar asta nu tine de muzica pe care o ascult. Ma machiez normal, de obicei nude cu o dunga subtire de tus. Daca uneori mai port bocanci, ii port pentru ca imi plac mie, nu pentru ca vezi doamne trebe ca daca nu nu mai sunt true. De "incercat alte chestii" (drugs and stuff), nu am incercat si nici nu ma tenteaza. De fumat, fumez, dar stiu mai multi manelisti fumatori decat rockeri fumatori. De baut, ca toata lumea, la un party ceva, dar cu limita. De comportat? Ma comport absolut normal. Si acum zi'mi, unde e partea rea in ceea ce sunt? Muzica pe care o ascult? Faptul ca eu sunt destul de descuiata la minte incat sa pot discuta cu cineva fara sa ma uit urat pentru ca nu e ca mine? Faptul ca eu imi permit sa`mi iau o geaca de piele pe mine, si pot in timpul ala sa vorbesc cu cea mai penibila manelista?

    p.s. Metalul nu are treaba cu satanismul. Sunt pana si trupe de grindcore si goregrind (nu ca ati stii voi ce sunt alea) ale caror membri sunt mai crestini ca voi toti la un loc. ;)

    P.p.s. Rock`ul e o arta. De ce? E usor sa mixezi pe un platan si sa zici e 2-3 ori "what the fuck" sau ceva de genu, dar e greu sa sincronizezi 4-5 oameni (sau chiar mai multi) care canta la 4-5 instrumente diferite. Asa ca da, ascultati house si de'alea, aia is tare inteligenti ca or invatat 2-3 cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  49. @Anonim: Nu stiu daca o sa ma mai vizitezi, dar ma rog, iti raspund pentru ca apreciez parerea ta.
    Eu mi-am facut o idee despre ce inseamna sa fii rocker, dar inca nu stiu daca am dreptul sa ma numesc "rockerita" pentru ca s-ar putea ca cei ca tine (rockerii pe bune) sa ma judece sau mai stiu eu ce.
    Nu stiu cum se dobandeste aceast "statut" de "rocker" pentru ca dupa mintea mea (aia a naroada) nu te poti numi rocker daca asculti 2-3 melodii rock, nu?

    Si sunt de acord, rock-ul este o arta, pe care la fel ca si cu pictura, nu toata lumea o intelege(nu toti se pot numi pictori chiar daca stiu sa deseneze). :D
    Mersi mult.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu e vorba de rockeri pe bune sau nu. Nu se pune problema asa, iar cei care o pun sunt rockeri numai de ochii lumii. Sa fi rocker inseamna sa simti muzica din adancul sufletului. Si rockerii "adevarati" nu vor judeca niciodata. Iti place, asculti. Nu iti place, nu asculti, that's it. Pun pariu ca o mare parte dintre prietenii tai rockeri s'ar oferi sa iti arate mai multe formatii care s'ar putea sa iti placa, fara nici cea mai mica etichetare. Am avut manelisti in clasa despre care am aflat ca asculta unele dintre formatiile mele preferate... Asta nu ii face rockeri, dar au tot dreptul sa asculte, fara etichetari, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  51. @Anonim: Da :)) pai cativa prieteni ma "indemnau" sa zic asa sa ascult muzica rock si eu ma gandeam: eh, nu sunt eu rockerita, nu pot sa ascult muzica lor... dar pana la urma am incercat, si unele melodii sincer imi ajung la suflet, sunt atat de faine, nu ma mai satur de ele :D:) insa nu cred ca ma pot numi rockerita:) nu stiu, poate pentru mine sunt rockerita, dar nu si pentru altii(sincer nu-mi pasa ce cred altii).
    Mersi din nou:D

    RăspundețiȘtergere
  52. Asta chiar nu conteaza. E vorba de cum te simti tu. Si pana la urma urmelor, poti asculta pana si cele mai brutale chestii si sa nu te consideri rockerita. Nu e nevoie de o etichetare. Asa cum pot sa ma afisez eu in bocanci de 15 tone si imbracata toata in piele, si pot spune cu mana pe suflet ca sunt aceasi persoana care sunt si imbracata intr`o rochita roz si cu tocuri... :) E cam aceasi chestie. :)

    *Nu prea inteleg de ce imi tot multumesti :)

    RăspundețiȘtergere
  53. @Anonim: Pai iti multumesc pentru vizite:D

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu sunt rockerita si iti spun ca nu trebuie neaparat sa te etichetezi..trebuie doar sa simti asta..Nu esti rocker doar pentru ca stii cate ceva despre o formatie sau despre rock .. Sa fii rocker inseamna sa fii liber , sa nu asculti de nimeni si nimic . Nu te lasa dusa de val ! [-( Sunt doar cateva lucruri pe care trebuie sa le sti : 1. Trebuie sa ai grija la stil pentru ca poti fi confundata cu o fata Emo si isi vor bate joc ceilalti de tine .. 2. Ai grija la stil .. pentru ca si pe ala trebuie sa`l retusezi un pic .. 3. Asculta muzica rock .. asta e simpla :)) si 4. Fii libera
    Sper ca ti`am fost de folos >:D<

    RăspundețiȘtergere
  55. @x Mary: dap:D Multumesc>:D< Atentie la stil si muzica rock!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. eh acuma săti spun şi eu cum e viata mea de rockerita ascult rock imi place foarte mult mă simt bine dupa ce ascult o melodie poate nu tot timpul mă inbrac ca o rockerita si sunt o multime de oameni care asculta rock de când se ştiu şi nau stilul acela dar nah români ce zic uiteo şi pe aia asculta rock e nebuna! Nici gând pentru noi muzica este pe primul loc apoi restu mai vedem dar nu suntem nebuni ne place muzica şi libertatea!!! Doar aşa nea lăsat d-zeu liberi hihi

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)