Pagini

Fara cuvinte? Nu prea cred...

Cred ca ati vazut cu totii noua melodie a celor de la B.U.G. Mafia, Fara cuvinte, ce parere aveti despre ea?
Eu am incercat sa ma uit aseara la videoclip si nu am putut... m-a speriat, m-am uitat azi la el, am citit si cateva comentarii referitoare la el cum ca "asta e realitatea", "asta e adevarul, asta e Romania!", " oare ce impact va aceasta piesa asupra Romaniei? ", " ne va deschide ochii sau nu?".... hahahahahahahahaha, ma fac sa rad, e amuzant toti vedem realitatea si comentam, dar nu facem nimic sa o schimbam... Si atunci stau eu si ma intreb pentru ce mai canta despre toate astea? Chiar au impresia ca lumea nu vede realitatea? Si? Stiti ce vad eu? Eu vad o viata grea in care cand pierzi ceva nu poti sa fii zambitor sau nepasator,  in care ne batem joc unii de altii si in care nimeni atunci cand primeste o palma nu mai intoarce si celalalt obraz... 

In final pentru toate astea A CUI E VINA? A cui e vina ca viata e grea, a cui e vina ca noi suntem rai, a cui e vina ca Romania e asa cum e?

Credeti ca prin alte tari e mai bine? Ce credeti ca prin America nu e saracie, nu sunt asa zisele razboaie intre oameni, fratilor aia se omoara pe strada... bine ca nici noi nu mai avem mult... dar totusi... credeti ca aia daca au alte mentalitati sunt mai buni? mai civilizati? Eu nu cred... 

Si, sa va mai zic o chestie, uite ca mine poate gandesc majoritatea... de ce sa fiu eu aia buna? de ce atunci cand altii te lovesc sa ii rasplatesti cu bine? Pentru?  Cum se zice: " Dupa fapta, si rasplata!"

Deja traim intr-o jungla, si se aplica legea aceea "Ucide ca sa nu fii ucis!", eu una imi doresc o schimbare, as putea sa ma schimb... si oricum nu sunt eu asa rea, dar mi-e teama sa nu fiu luata de fraiera... pentru ca stiti cum e la noi, daca taci esti luat de fraier, daca vorbesti, iti spui punctul de vedere o sa-ti auzi vorbe de genu': "da' asta cine se crede?", si atunci? Cine sa porneasca schimbarea? NIMENI!
 Nu-ti convine Romania, pleaca! ]
N-ai sanse sa schimbi o lume intreaga, dar ai sanse sa iti schimbi lumea ta.
P.S.: scuzati postarea kilometrica dar trebuia sa spun ce simt!

40 de comentarii:

  1. Bineinteles ca trebuie sa te descarci si sa zici ce simti!

    E faina piesa, prea adevarata...:|

    Mie imi place sa-mi fac lumea mea,
    dar nu sa ma izolez in ea.:D
    Ci sa ma urmareasca peste tot
    si sa patrunda in sufletul tuturor celor
    cu care vorbesc:x
    Pentru ca asta sunt eu...
    Nu vreau sa schimb lumea,
    vreau s-o fac pe a mea,
    asa cum vreau sa fie!:X

    :*:*:*
    Luv yaaa!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. @ganduri.aruncate.pe.net.: ma bucur ca ai inteles mesajul:X

    Luv ya too:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit peste tot faza cu : Nu`ti convine in Romania,pleaca.
    Nu sunt de acord,de ce sa plec eu si sa nu plece aia care conduc cu dosul.
    Ar fi multe de spus pe subiectul asta,cat despre melodie mie imi place,dar n`am avut starea sa urmaresc tot clipu.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Christina: pai un motiv pentru care sa pleci tu ar fi acela ca tu nu ai puterea pe care o au conducatorii astia prosti... nu te poti lupta de unul singur cu morile de vant... :)

    Si mie imi place, e faina:)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca esti bun, esti luat de prost. Mie mi s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  6. cata dreptate ai...apropo de piesa lor si de ei, poate sti piesa aia "bag pl-n lume si v-o fac cadou" ei bine melodia aia te trezeste cu totul...eu cand o ascult ma trec fiori pe spate, dar cum ai spus si tu: daca ei nu lupta eu de ce sa lupt? ca sa fiu mancata de vie? plus ca asa suntem noi...ne lasam calcati in picioare de toate javrele din parlamentu asta...care nu fac altceva decat sa caute vacante de vis in Dubai si sa se uite la filme porno....in loc sa discute de salarii, pensii si restul....dar ce sa faci asa a ajuns ROMANIA...dupa 21 de ani in care s-a furat non-stop la ce sa te mai astepti? Cine e de vina? NOI...pt ca daca am avea curaj am protesta asa cum trebuie...nu doac 2, 3 persoane...pe care sa le calce statu in picioare! ci toti cu mic cu mare. Dar pana atunci cred ca vor mai trece cel putin 50 de ani!

    Mersi si eu de vizita >:D< si mi-a placut subiectul ales azi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Casiana: O stiu :)) Geniala :))
    Pai aia zic si eu, revolutie frate:) ca nu facem nimic cu melodiile, o melodie, ramane melodie si peste ceva timp va fi uitata :-j

    Dar asta e:)

    Pupici:D si ma bucur ca ti-a placut>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as pleca si in urmatoare secunda din tara,daca as avea o mica ocazie!Apoi mi-as lua familia si ne-am stabili acolo frumusel si chiar daca ar fi mai greu la inceput tot nu ar fi la fel de mizerabil ca aici!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Cristi: si mie:)

    @Ela: Asa si eu!

    @Poison: Ce anume? Mai explicit se poate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii cum se zice "nemultumitului i se ia darul" si daca pana la urma noi,oamenii, nu facem nimic prin a schimba mentalitatea asta, altcineva n-o sa o faca in locul nostru.Nu stim altceva decat sa batem din gura si sa ne resemnam, mai bine am tacea ca pana la urma faptele conteaza si alea lipsesc sau sunt prezente pentru a ne trage in jos.

    RăspundețiȘtergere
  11. vezi a piesa rupe dabi astept albumu ..si sincer vina este a noastra sau a lor ca iau ales ..DE CE? pai s-au uitat pt 10 min la o punga de zahar,faina , o galeata ...si multe alimente..insa au suferit 5 ani :-??,,,,,trist dar adevarat..hai sa schimbam rolurile...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Florea: Da, rupe! :) E geniala:D:) Da, o mare parte din vina e a celor care i-au ales... asta e :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Seninle olmak istiyorum.: Exact, vorba mai putina si fapte mai multe... doar noi suntem stapani pe propriile vieti, noi decidem daca luptam sau plecam:D:)

    RăspundețiȘtergere
  14. pai si eu ce am spus :))vina lor ca sau uitat la o punga de zahar si una de faina ..sau uitat la ea 10 secunde au luato iau votat au regretat 5 ani ...pt 10 secunde..

    RăspundețiȘtergere
  15. Aseară m-a băgat un prieten în seamă pe mess şi mi-a spus, entuziasmat "au mai rămas 30 de minuteeeeeeeeeeeeeeee". 30 de minute până la ce? Până apare videoclipul celor de la B.U.G, nu ştiai?! Deci, da, ca întotdeauna, rămân în urmă cu ştirile... :))
    O să aflu ultima că a venit apocalipsa, îţi spun eu. O să mă prindă nepregătită. :(
    Nu mi-a plăcut foarte tare melodia, videoclipului îi dau un 8 din 10... mă rog, nici nu ascult eu B.U.G... :P

    RăspundețiȘtergere
  16. ma rog:))si culmea alea au culoarea celor care le dau rosu , galben , portocaliu :))siclam ..lol astea-s date de cocalri :))

    RăspundețiȘtergere
  17. "Credeti ca prin alte tari e mai bine? Ce credeti ca prin America nu e saracie, nu sunt asa zisele razboaie intre oameni, fratilor aia se omoara pe strada... bine ca nici noi nu mai avem mult... dar totusi... credeti ca aia daca au alte mentalitati sunt mai buni? mai civilizati? Eu nu cred... "

    Aici sunt de acord in totalitate cu tine.
    Si la partea cu ucisul ca sa nu fii ucis... Lumea de azi se cam transforma intr-o jungla. Si din pacate nu mai prea merge cu bunatatea, politetea, modestia.. Dar sunt virtuti si e mai bine sa nu cadem in plasa cu ceilalti, si sa nu trecem la pacate.

    RăspundețiȘtergere
  18. piesa e ok insa nu cred ca e un videoclip prea reusit, asta e parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  19. @Pumpik pie: :)) ce nebuna esti :))

    @Florea: :)) o daa :))

    @Alle.: Da, ai dreptate, dar cand ceilalti te trateaza rau, e cam greu sa-ti pastrezi toate aceste virtuti:) Insa iti respect parerea:D Pupici:)

    @G.W.: Videoclipul ma sperie :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Hmm... O singură "chestie" strică piesa: Loredana :-j E ca şi când Guţă ar cânta cu Adrian Ţuţu (nu că ar fi prea mare diferenţa dintre ei) :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Deci, piesa transmite un mesaj adevărat (într-adevar hiperbolizat până la cer şi înapoi, dar nah...).

    Şi în privinţa schimbării, în loc să tot stăm cu fundul pe scaun şi să criticăm guvernul, mai bine punem mână şi facem puţină curăţenie în faţa casei, nu să aşteptăm să vină aia care se ocupă cu asta. Să învăţăm să zicem "Buna ziua" şi "mulţumesc". Să preţuim ce avem şi să avem pretenţii de mai mult când vom merita cu adevărat! Pe moment, asta merităm!

    Oricum... Dumnezeu e sus şi vede.

    Şiii... pe mine mă enervează Loredana.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ceee?? Nu mă puteam abţine! [-(


    >:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  23. @Bia.: Pai da, fiecare face cum crede el si cum ii convine, tocmai de asta am zis, cui nu ii convine in Romania sa se care de aici... cui ii convine sta si incearca sa-si faca viata cat de cat frumoasa :) cam asa ceva :) acum degeaba vorbim noi, caci restul nu ne ia in seama... :)

    Cum ai zis si tu, Dumnezeu e sus si vede...

    RăspundețiȘtergere
  24. hmmmmmm dragut ce ai scris tu si`n primul rand nu pot sa ascult BUG Mafia indiferent de melodie si videoclip, la fel se intampla si in cazul lui Grasu XXl care ma irita:)))deci nu, n o sa ascult melodia, dar in tot ce ai scris ai mare dreptate, MARE zic:) aia e oricum, trebuie sa inchidem ochii si sa fim pentru noi, dk aici invatam sa fim egoisti asa ramanem, dk aici invatam sa fim cu gura mare asa suntem, ne adaptam in functie de situatie! Si sincer iti zic, nu cred k o sa ajungem sa ne omoram intre noi din cauza saraciei, nu avem chiar atata curaj, dar avem (au) curaj sa ne (se) sinucidem din cauza saraciei, deja s au intamplat prea multe si multi nu mai au forta, macar noi sa rezistam....

    RăspundețiȘtergere
  25. @Oandi: asa e, ai dreptate, macar noi sa aratam ca putem :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  26. uite, hai sa-ti spun cum vad eu problema asta: in 89 am auzit pe strada-n TM cateva voci care strigau "jos ceausescu!" ... si, ca orice autentic roman, m-am uitat pe geam. am vazut 4 tipi in mijlocul strazii care strigau de zor ... moment in care am inteles ca nu sunt singurul satul pana peste cap de situatia respectiva si a trebuit sa aleg: risc totul si ma alatur lor ... sau fac cum au facut ceilalti (au inchis geamu', ca sa dea impresia ca ei nu stiu ce-i afara). well, eu am fost al 5-lea nebun pe acel bulevard ... si spre norocul meu, n-am fost singurii nebuni.

    acum, privind la ce se intampla de atunci incoace in tara asta ... "dezamagire cumplita" nici macar nu-i pe aproape ... da' daca ar mai fi sa traiesc acele momente (de data asta stiind ce va urma), totusi as fi iar acel nr.5

    altfel spus: fiecare stie pentru sine unde-i limita propriului egoism si ce conteaza cel mai mult din propriul punct de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  27. puti blog que feo cirralo ya parece una payasada por favor a quien le importa el mio es más popular que el tuyo!!!!!!!!!!!!!!!1
    jota MAMONA

    RăspundețiȘtergere
  28. postarea nu este una kilometrica e chiar dragu si foarte reala!!!! ai mare dreaptate si te sustin !!!(ms pt com:">)

    RăspundețiȘtergere
  29. @Nymphetamine: pe mine ma sperie :D

    @INTJ: Ai fost curajos nu nebun! :)

    @Anonim: El unico payaso que anda por aqui es tu...

    @Zodrac: hihihi:D

    @Carolina: :D

    @L-Steph: Multumesc:D

    @vorbă: Multumesc mult:D cu placere:D ms si eu:D

    RăspundețiȘtergere
  30. poate o sa crezi ca sunt vreo sadica da ador videoclipul :)) imi plac astea mai darc si melodia imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  31. @Un suflet inocent....: :)) inteleg, nu esti chiar asa sadica, in final e realitatea, pe mine ma cam sperie:D hihihi

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai si eu sa zic ceva...:piesa,versurile in sine sunt OK,dar vorba ta,nu schimba cu nimic realitatea din zilele noastre.Nici aici nici in alt loc din lume;acu nu stau sa enumerez motivatia mea pentru ca v-as plictisi.Mentalitate,respect,bun simt...etc,daca vor inceta sa mai fie cu siguranta la noi toti si nu le-am mai avea am ajunge sa ne calcam si sa ne batem joc si de cei de langa noi,fie cunoscut sau necunoscut(nu ca acum nu am continua inca sa o facem).Sentimentele ne sunt calcate in picioare la vedere,traim o lupta continua de supravietuire in jungla,vorba cuiva de mai sus...dap,de fapt sa stii C.L.M ca realitatea pe mine nu ma mai sperie deloc:Dhahaha.Poop si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  33. @FRENCH.KISS: Esti un curajos! :X te pup!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)