Pagini

Film, destin, alea alea...

Mai intai sa stiti ca m-ati convins, hai ca-mi place cum ii sta cu freza asta, dar ma maţai eu asa, ca nah. (Multumesc, oricum imi placea, dar bretonul totusi e prea scurt, dar merge, m-am linistit cand toata lumea mi-a zis ca, creste repede, si mami saraca cata munca de lamurire a dus cu mine, hehe !)
Apoi vreau sa va recomand un film " Vagabondul milionar " l-am vazut aseara pe PRO TV, super film, lasand la o parte ca e indian ( Ador filmele indiene) mi-a placut foarte mult povestea de viata a acelui baiat ce provenea din mahala care a devenit milionar castigand la un concurs gen " Vrei sa fi miliardar?" mai mult decat toti "educatii" care au participat, si de precizat este faptul ca nu pentru bani a participat, ci pentru iubire (cu gandul ca iubita sa il va vedea la tv si poate va avea curajul sa vina la el) , tema filmului as zice eu este "iubirea, destinul", si nu stiu daca v-am mai intrebat sau nu, dar ce parere aveti destinul si-l face omul cu mana lui, sau nu?
V-as povesti filmul pe indelete insa cel mai bine ar fi sa il vedeti si sa-mi spuneti daca va place!

P.S.: Imi cer scuze pentru incoerenta dar iar sunt in unul din acele momente in care sar de la una la alta.

25 de comentarii:

  1. si-l mai face si omul cu mana lui , dar tot de Dumnezeu e dat pana la urma ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iris Tiron: Da, cam asa ceva zic si eu:D:)

    @ganduri.aruncate.pe.net. : :*:*:* Este:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Muncesti, faci, dregi, te zbati, dar cu destinul nu poti sa te pui. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma intelegi tu chestri trestii alea alea distractie alea alea :))=))

    RăspundețiȘtergere
  5. destinul şi-l face omul cu mâna lui.hmmm...abstract...hmm se pare ca Tudy (gajiul lu Oana Zăvoranu) şi-a făcut f*t*t destinu politic tot cu mâna lui :))=))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) sa nu vorbim de din' astea:)) astea's fenomene:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul l-am vazut acum mult timp si mi-a placut. Ca si morala: si scoala vietii este importanta daca stii sa iei din ea ce e bun. :)
    Cu bretonul inceteaza. De ce e scurt? Eu vad ca vine tuns asa pe diagonala si este foarte normal sa fie scurt. Asa e trendul. Plus ca la o tunoare asa scurta nu-ti putea lasa bretonul pana la sprancene... s-ar fi vazut aiurea. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca destinul ni-l mai facem si noi pe langa ce ne este scris, iar referitor la film te sustin: a fost intr-adevar SUPERB! :x

    RăspundețiȘtergere
  9. inchipuie-ti ca esti in mijlocul oceanului. ai doua variante (de baza, ca restu' se pot reduce la astea doua) din care poti alege: inoti sau nu. acuma' "destinul" imediat ti-l "faci" cu mana ta (ok, si picioarele) ... da' avem o problema "mica-mica": ce dreq' cauti in mijlocu' oceanului in loc sa fii on solid ground?

    altfel spus: in conditiile date, destinul si-l face omul cu mana sa ... da' acele conditii apriori limiteaza decisiv numarul "destinelor" din care poti alege. "liberul arbitru" e doar inca un concept "nascut" de mintea/ratiunea umana ... adica-i ceva artificial (creat de om), nu ceva natural (care exista independent de om).

    RăspundețiȘtergere
  10. asta chiar imi place, asa incurcata cum e :d

    RăspundețiȘtergere
  11. fac ce vreau nu ce-mi "zice" un destin aiurit :))

    RăspundețiȘtergere
  12. heii ai primit o leapsa din partea mea ! intra pe blogul meu sa aflii despre ce este vorba ! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. @Lillee: bine bine!

    @Vise CoLoRaTe: Multumescccccccccc>:D<

    @INTJ: Offff, Deci destinul e ceva creat de om?

    @Maia: hehe:D thnks>:D<

    @Mademoiselle: E bine si asa:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai da ,ca numai sa stam sa ne croim destinul ne arde noua acum!Daca e scris in stele sa ne prajim cu una-alta sau sa ne chioram ca o cartita la lumina lunii,ce rost are sa ne batem capul cu solutii de curatat soarta de pete?Mai bine cum zicea o piesa veche:"Las-o ba,ca merge asa!"

    RăspundețiȘtergere
  15. @C.L.M. - in final, d.p.d.v. subiectiv, da ... mai ales ca habar n-am cum ai ajuns in mijlocu' oceanului, reusind sa si postezi pe blog. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @INTJ: Eu nu sunt in mijlocul oceanului, eu explorez, sunt pe deasupra :)) sa stii, sunt la varsta in care trebuie sa trec prin anumite schimbari sa-mi dau seama care e decizia corecta :P

    RăspundețiȘtergere
  17. @Tatookis: :)) O lasai!

    @Mademoiselle: Imediat:D thnks:X

    RăspundețiȘtergere
  18. Destinul...si daca intradevar traim ce ne-a fost scris in destin atunci ce vina avem pentru pacatele comise...putem avea destin si liber albitru in acelasi timp? Eu zic ca nu ... Nu cred intr-un destin hotarat de o fiinta superioara.Noi suntem creatorii propriului nostru destin.

    RăspundețiȘtergere
  19. am vazut filmul, si da, ai dreptate, chiar e impresionant :)

    RăspundețiȘtergere
  20. @gabriella: Frumos spus. :)

    @Nyphetamine: Daaa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vazut filmul atunci cand a aparut. A fost putin controversat, pentru ca nu a meritat toate Oscarurile pe care le-a castigat. Este un film cu un subiect bun, poate si nou pentru Hollywood, dar nu pot spune ca este "impresionant".

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred ca da. Destinu e asa cum ti-l faci tu, in pare parte. Si poate ca in mica parte tine si de dumnezeu.. asta pentru cei care cred in EL. Pentru cei care nu cred, viata e asa "cum vreau eu" :)

    RăspundețiȘtergere
  23. @Irina: Mie mi s-a parut superb:) Acum fiecare cu parerea lui, poate sunt si filme mult mai bune:D:)

    @Kitt'Kidd': :*:*:* Si tu ai dreptate sa stii:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)