Pagini

Lectieee!

Daaa, o lectie de viata, am primit-o dintr-un film, un film genial, "Beastly", gen "Frumoasa si bestia", probabil stiti despre ce este vorba, despre frumusetea interioara, frumusete pe care nu o mai vedem si care la unii poate ca nu mai exista, vi-l recomand, e superb... pe mine una m-a facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a cataloga o persoana, acum inteleg de ce se spune sa "nu judeci o carte dupa coperta".

Voi va luati dupa aparente?

Uneori ma mai iau si eu, dar se mai intampla sa mai si gresesc... asa ca mai bine incerc sa cunosc cat de cat persoana si apoi sa imi formez o parere despre ea. Mai bine, nu?
Aici este trailer-ul filmului:




Aaa... si vroiam sa va spun ca deja dupa ce am citit comentariile voastre la postarea trecuta, am mai vorbit si cu ai mei si am vazut si filmul aseara, chiar am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ma mai framant pentru modul cum arat, bine nu sa fiu delasatoare, insa sa nu ma mai simt prost cand altii comenteaza pentru ca parerile lor chiar nu ar trebui sa conteze. M-am convins ca trebuie sa fiu asa cum imi place mie, si daca eu vreau sa port cravata portocalie(kissez Ela) sau sa ma rad in cap si ma simt bine, asta e frate, ASTA-S EU!

Va multumesc mult!
In semn de multumire va invit la o clatita ( ador clatitele).
Poate vrei sa vezi si:

57 de comentarii:

  1. :)) Filmul - m-ai facut curioasa si o sa ma uit, iar referitor la clatite, mama n-o sa te ierte pt. ca mi-ai facut pofta! ;) :-* Cat despre intrebarea ta, pot sa spun ca nu sunt genul de persoana care se ia dupa aparente pt. ca , stii cum se spune, "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!". Dar, uneori, intalnim persoane care au atat de multe masti incat nu mai stii ce sa crezi despre ele si atunci...c'est la vie... te iei dupa ce ti se arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clatitele sunt minunate. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vise CoLoRaTe: Hi hi hi:D vizionare placuta:D
    Pai pai pai, nu intentionam sa-ti fac pofta :)) desi nu stiu cine rezista! mwahaha:D Da, cred ca din cauza asta mai gresesc si eu si ma iau dupa aparente :)

    Te pup si pofta mare:D

    RăspundețiȘtergere
  4. mama ce pofta mi-ai facut .........pfoaaaaaaaaaaaaaaa.......salivez la birou...of,of best of

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristi: Cu placere:D

    @G.W.: hi hi hi!! nu ma injura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelentă lecția!
    Clătitele sunt îndrăgite și de mine,poate e puțin spus „îndrăgite”!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de acest film, dar m-ao facut curioasa. Cat despre intrebarea ta - eu mereu incerc sa nu judec la prima vedere, dar pentru ca sunt om mi se mai intampla. In principiu astept sa cunosc persoaan respectiva pentru a-mi putea face o parere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa asa!
    Mami ne tine lectii!=]]
    Foarte tare filmul... siiii
    clar! cum sa nu se ia ei de aspectul fiziiic? Esti sunt bazati ce stim noi?

    Te ubeeeeeee!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. ;;) Kiss you back,copila!

    Asa este!Din pacate ne cam luam dupa aparente si uneori(la majoritatea as spune eu)este o greseala pentru ca se intampla ca ceea ce vedem noi sa nu fie exact asa.Chiar si cand facem cunostinta cu cineva,nu trebuie sa ne lasam pacaliti de prima impresie.Exista circumstante,exista diverse lucruri micute care pot face in asa fel incat sa ne prezentam altfel de cum suntem noi de fapt si atunci cel din fata noastra ne va lua acel comportament drept regula generala.Recunosc ca atunci cand vad o persoana tind sa ii pun o eticheta doar ca la mine persoana poate sa se scalde in lata lumina in functie de ce va urma dupa acea prima intalnire.Nu raman la ceea ce am presupus eu ca ar fi.Oricum,din fericire,de cele mai multe ori am intuit bine...

    RăspundețiȘtergere
  10. o clatita cu inghetata sau cu dulceata? :); nu am vazut filmul, dar multumesc de pont :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci omul în gândirea lui monocromă a reuşit să stabilească standarde pentru frumuseţea fizică pe care noi ăştia mai coloraţi la minte le contestăm, considerându-le nesemnificative în construirea imaginii celor din jur. Dar când vine vorba de frumuseţea interioară nu mai contestăm standardele create tot de om. Nu zic că e un lucru rău, dar se pare că diferenţa dintre noi care judecăm omul după interior şi cei care îl judecă după exterior se rezumă la faptul că noi punem mai mare preţ pe chestii teoretice şi de multe ori relative iar ei pe lucruri practice, concrete. Makes you wonder..

    Şi.. sunt făcute de tine clătitele alea? Care-i umplutura preferată?

    P.S. Am şi eu o poză cu clătite făcute de mine pe blog. Rămăsese că dau la cineva, dar n-a fost nimeni demn de ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc de recomandare. O să savurez niște clătite deosebite preparate de soție în timp ce vizionăm fimul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Abia dupa postarea ta de ieri am realizat de ce se uita lumea stamb la mine in Motru.:)) Acolo tot ce are peste 13 ani e tuns maxim bob!! :)) Cata originalitate pe capu` meeeeu...

    RăspundețiȘtergere
  14. @Se-cret: Multumesc:D Clatitele sunt favoritele mele! :D asa ca va inteleg:D

    @Irina: Vizionare placuta:D

    @ganduri.aruncate.pe.net. : Clar!!! Ei "e fitosi" :)) >:D< Love ya too! :D

    @Ela: Omg:D cate kiss-uri:D:D:D:D:D Sa stii ca si eu intuiesc uneori cat de cat bine :D Daca nu-mi place o persoana de la inceput nu prea imi place nici apoi... :D Dar am zis se intampla sa mai si gresesc:D

    @Sophie : Dulceata! Sau finetti! :X Yummmmmmmmmmmmmmmi:X:X:X Cu placere:D

    @Grim: Okay, mi-ai dat de gandit, oare noi suntem cei care gresim sau ei? Parerea mea e ca este tocmai invers, ei sunt cu teoria si noi cu practica, ei sunt cu teoria pentru ca ei fac presupuneri dupa aspectul fizic cam cum ar putea fi un om, insa noi analizam, supunem la "teste", intram in contact cu persoana respectiva, nu tragem concluzii pripite.

    Nu, nu-s facute de mine. Umplutura? Hmm, dulceataaaaa!

    @Zodrac: cu placere:D POfta mare si vizionare placuta! :D

    @Lucianna: Hi hi hi:D mai bine original decat copie =)) ( ok asta a sunat "cocalareste" )

    RăspundețiȘtergere
  15. Tema filmului e foarte buna,dar nu prea m-a impresionat pe cat ma asteptam.
    Spor in continuare,>:d<!

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, dar astea cu "bunătatea", "onestitatea", "altruismul" sunt valori inventate de om nu sunt chestii palpabile şi demonstrabile, sunt relative pentru că ele pot însemna un lucru diferit pentru fiecare şi de aia le-am catalogat drept teoretice. Celelalte sunt practice pentru că sunt palpabile le percepem cu simţurile şi pana una alta trăim într-o lume în care ne bazăm foarte mult pe simţuri.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Christina: >:D< este este:)

    @Grim: Da, inteleg unde bati dar si chestiile astea teoretice sa stii ca sunt puse si ele in practica :D:) Adevarat ca ne bazam pe simturi, dar depinde de oameni, unii mai mult, atii mai putin :)

    RăspundețiȘtergere
  18. imi place tipu din video cred ca l-am mai vazut la conducerea tarii :-?.....

    RăspundețiȘtergere
  19. multam de clatita! mi-a lasat gura apaaaaaaa!
    Fiecare postare de a ta e o lectie! Filmul spre rusinea mea nu l-am vazut, dar o sa ma uit!

    kisses deaaar:*:**:

    RăspundețiȘtergere
  20. @Grim - frumusetea e in ochii privitorului ... de exemplu mie nu-mi place deloc A. Jolie desi conform standardelor (alea stabilite de majoritate) cica ar trebui. simturile ... in majoritatea cazurile e vorba de informatie "interpretata" (wich makes you wonder exactly how much, if any, of the original info remains in the end), care astfel nu-i cu nimic diferita de creatia proprie (gandul care-ti trece prin cap).

    @C.L.M. - filmul e (foarte) slabut ... deoarece sugereaza indirect ca poti "cumpara" iubirea (facand ce stii ca i-ar place celuilalt). in plus, tipa e de la bun inceput indragostita de tip ... nu de imaginea initiala (aia frumoasa) ci de om ... om care-n film cica ramane acelasi (aka esenta/sufletul lui e acelasi, doar manifestarea se modifica).

    RăspundețiȘtergere
  21. Am mai scris un comentariu dar nu stiu daca s-a postat... m-a redirectionat pe nu stiu ce pagina...
    Spuneam ca voi lua si u filmul, ca m-ai facut curioasa. :) Daca judec dupa aparente? Inainte probabil ca o faceam fara sa vreau dar acum cu siguranta ca nu. Ma bucur ca te-ai convins, asa si trebuie. Tu esti tu, ai farmecul tau. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu ador clatitele atunci cand mi-e foame le mananc cu branza ,iar cand am pofta de un desert dulceata de capsuni cu clatite sunt minunate.Am pofta de clatite cu dulceata de capsuni sau cu ciocolata.Cat despre par ,asa e ,atata timp cat te simti bine esti frumoasa,totusi sa nu te razi in cap :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi place cum sună filmul, o să mă uit şi eu la el. :D
    Ah, şi mi-ai făcut o poftăăăă de clăăăătiteee. :))
    Cât despre întrebarea "Voi va luati dupa aparente?", ce să spun, mie îmi place să cred că nu. Judec omul mai mult după cum vorbeşte şi se manifestă, nu după cum se îmbracă sau cum arată, deşi o persoană care nu are grijă de ea (în sensul că tre' să fie în relaţii bune cu săpunul şi apa + dacă nu se cere prea mult, un deodorant, ceva) nu poate să mă impresioneze prea uşor şi, recunosc, în cazul ăsta, nu mai am răbdarea necesară şi judec.
    Dar, per total, sunt o persoană foarte deschisă la minte şi foarte tolerantă şi nu las aproape niciodată aparenţele să mă înşele. Dacă se întâmplă, o spun: "Ştii, acum ceva timp nu te suportam, dar mă bucur că am reuşit să mă apropii de tine ceva mai mult şi să descopăr că eşti aşa drăguţ/ă.".
    Când mi se întâmplă, regret enorm. Mi s-a întâmplat deja cu două colege şi... m-am simţit nasol rău de tot când am descoperit cum sunt ele de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ah, m-am luat cu cârnatul ăla lung de comentariu şi am uitat să spun că ai greşit acoloşa numele meu, ai scris "Pumpik Pie", dar nu mă deranjează. Aşa mă alinţi tu? ;;) :*

    RăspundețiȘtergere
  25. @Copilul diminetii: care tara ?: ))

    @Rebeca C.: Sa cresti mare>:D< Este frumos:D Vizionare placuta:D
    Kissez Back>:D<

    @INTJ: De acord, dar pe langa toate chestiile enumerate de tine pot spune ca se afla si aceea ca sufletul omului nu se schimba odata cu infatisarea :) si cine te iubeste pentru ceea ce esti te iubeste indiferent de infatisare:)

    @Lillee: Nu s-a postat:D Pai vizionare placuta:D si multumesc:D te pup:D

    @ღAzucenaღ:Bine nu am sa ma rad:D hehehe:D Multumesc:D Hmm clatite cu dulceata de capsuni, delicios!!!

    @Pumpkin Pie: Vizionare placuta :D Sa stii ca am patit si eu chestii de genu' si la fel am ajuns sa le spun " stii la inceput imi erai cam antipatica, acum mi-am schimbat parerea " dar prea apropiata cu persoanele respective nu sunt:D

    Cat despre nume, imi cer scuze, m-am grabit:D Dar suna bine si ca alint ;)) pumpik ;)) hihihi ;)) KisseZ si thnks 4 comm

    RăspundețiȘtergere
  26. Mie mi-au cam devenit prietene foarte bune, dacă nu cele mai bune prietene. :P
    Şi da, sună bine ca alint. :D
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  27. @Pumpik pie: Frumos!!! :D Hi hi hi:D pupici:D

    RăspundețiȘtergere
  28. bine spus care tara....app vezi ca am uitat sa adaug ceva in postare am adaugat acum :))

    RăspundețiȘtergere
  29. @Copilul diminetii: ehe, ma uit acu' :P

    RăspundețiȘtergere
  30. @C.L.M. - "cine te iubeste pentru ceea ce esti" ... pe cat de frumos suna, pe atat de fals e! nu cunosti 100% pe cineva (aka "ceea ce esti") nici dupa multi ani impreuna ... chiar si atunci mai poti avea surprize (placute sau nu). so, "cine te iubeste" ... nu te iubeste pentru "ceea ce esti" ... ci pentru "ceea ce (cel/cea care iubeste) este". think about it ...

    RăspundețiȘtergere
  31. @INTJ: Da... pentru ceea ce e cand e cu tine sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  32. De fapt suntem cu toţii nişte ipocriţi. Da, da.. ştiu, când vine vorba de interacţiune amicală reuşim oarecum să trecem peste aspectul fizic şi să săpăm mai adânc după un motiv care ne face să ne legăm de o anumită persoană. Băi dar când vine vorba de sex, pentru că... spunea odată un om înţelept: "totul se rezumă la sex", bă.. atunci ne pişăm pe ele de principii şi morală şi toate clişeele cu "frumuseţea e în ochii privitorului" şi "nu judeca o carte după coperta ei" se duc dracu... dar bine, până acolo suntem cu toţii nişte moralişi şi "vaai şi pă dincolo". Să fim serioşi. Când oi vedea eu o femeie pusă în faţa a doi bărbaţi că îl alege pe ăl pricăjit cu sufletu mare în defavoarea bărbatului clişeu o să bat cruci. Ştiu.. după ce se convinge că ăla nu e decât o bucată de carne fără suflet se reorientează către cel cu calităţi. Dar vezi tu... nenorocitu' ăla mic nu are calităţile alea pentru că aşa l-a născut măsa.. NU! El şi le-a însuşit ca să compenseze latura fizică mai puţin atractivă. Teoria e valabilă şi invers bărbat - femeie.

    Îmi menţin părerea că atât standardele fizice cât şi cele sufleteşti.. morale sau ce dracu or fi alea de le spunem noi frumuseţe interoară sunt absolut identice. Ambele nu fac decât să catalogheze să ne încadreze în tipare.

    Îmi pare rău pentru reductio ad absurdum ăsta şi maniera "din topor" în care am scris asta, dar e prea târziu să mai formulez propoziţii elegante.


    Concluzia la acest roman în 3 volume e că: Hai să nu mai fim ipocriţi. Contează şi unele şi altele; un echilibru între cele două ar mulţumi pe toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  33. pfuai ce pofta mi-ai facuuuuuuut,azi o sa fac clatite:))

    RăspundețiȘtergere
  34. Știi ce se zice? Că aparențele sunt înșelătoare...dar de multe ori ceea ce vezi aia primești.
    Aș minți dacă aș spune că nu m-am luat după aparențe niciodată, dar au fost situații în care am cunoscut anumite persoane și mi-au displăcut din prima...apoi am ajuns să le cunosc mai bine..și să le plac.
    Oricum ideea e..să fi tu însăți.
    Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

    RăspundețiȘtergere
  35. @Grim: :)) normal ca suntem ipocriti, dar eu nu ma refeream la ceea ce spui tu acolooo, si in postare eu vroiam sa scot in evidenta faptul ca nu trebuie pus atat de mult accentul pe exterior, e prea exagerat.

    Si, bineinteles ca o persoana care arata bine atrage atentia dar pe langa asta incearca sa vezi si dincolo de aparente, cam asa ceva suna ce vreau eu sa zic :))

    Depinde de fiecare om in parte! Fiecare vede ce vrea la persoana de langa el :)

    PS: ma sperii :))

    @Somniorum domuS: thnks:D i will follow you too :D

    @Cupcake: hihihihih:D pofta mare:D

    RăspundețiȘtergere
  36. @Poison: Adevarat:) Multumesc apreciez sinceritatea:D

    RăspundețiȘtergere
  37. numai bine tuturor si spor la clatite :)) pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  38. "Când oi vedea eu o femeie pusă în faţa a doi bărbaţi că îl alege pe ăl pricăjit cu sufletu mare în defavoarea bărbatului clişeu o să bat cruci." ... cica asta, conform unui studiu facut mai demult de englezi, depinde de perioada din luna: cand e la ciclu femeia instinctiv cauta masculi pentru procreere (criteriul principal fiind aspectul fizic ca indicator al starii de sanatate) ... in rest ele cautand masculi care sa fie "familisti". in cazuri ideale (ergo foarte rare), unele femei reusesc sa combine cele doua extreme ... primind pensie alimentara de la masculul cliseu si avand si familistu' acasa.

    acuma' io nu-s cercetator britanic, da' din umilele mele observatii tind sa le dau dreptate: femeile-s mai rationale cand nu stau la semafor. :))

    RăspundețiȘtergere
  39. "Când oi vedea eu o femeie pusă în faţa a doi bărbaţi că îl alege pe ăl pricăjit cu sufletu mare în defavoarea bărbatului clişeu o să bat cruci." ... cica asta, conform unui studiu facut mai demult de englezi, depinde de perioada din luna: cand e la ciclu femeia instinctiv cauta masculi pentru procreere (criteriul principal fiind aspectul fizic ca indicator al starii de sanatate) ... in rest ele cautand masculi care sa fie "familisti". in cazuri ideale (ergo foarte rare), unele femei reusesc sa combine cele doua extreme ... primind pensie alimentara de la masculul cliseu si avand si familistu' acasa.

    acuma' io nu-s cercetator britanic, da' din umilele mele observatii tind sa le dau dreptate: femeile-s mai rationale cand nu stau la semafor. :))

    RăspundețiȘtergere
  40. "Când oi vedea eu o femeie pusă în faţa a doi bărbaţi că îl alege pe ăl pricăjit cu sufletu mare în defavoarea bărbatului clişeu o să bat cruci." ... cica asta, conform unui studiu facut mai demult de englezi, depinde de perioada din luna: cand e la ciclu femeia instinctiv cauta masculi pentru procreere (criteriul principal fiind aspectul fizic ca indicator al starii de sanatate) ... in rest ele cautand masculi care sa fie "familisti". in cazuri ideale (ergo foarte rare), unele femei reusesc sa combine cele doua extreme ... primind pensie alimentara de la masculul cliseu si avand si familistu' acasa.

    acuma' io nu-s cercetator britanic, da' din umilele mele observatii tind sa le dau dreptate: femeile-s mai rationale cand nu stau la semafor. :))

    RăspundețiȘtergere
  41. Cineva si-a schimbat aspectul bloguluuui:>
    Vai ce-mi place prima imagine!:X

    RăspundețiȘtergere
  42. @C.L.M. - sorry, se pare c-a luat-o razna blogspot-ul sau browser-ul meu ... sterge, te rog, dublurile.

    RăspundețiȘtergere
  43. @INTJ: HAHAHA! Ce amuzant=))

    @ganduri.aruncate.pe.net. :D hi hi hi:D

    RăspundețiȘtergere
  44. Pot spune ca filmul este mai bun decat cartea. In legatura cu intrebarea ta, as raspunde ca da. Ma iau dupa aparante. Si de multe ori m-am inselat in legatura cu o persoana. :D

    RăspundețiȘtergere
  45. @Micul Artist: :D Ei, toata lumea o pateste:D:)

    RăspundețiȘtergere
  46. deciii eu nu iti puteam lasa coment ieri nu stiu din ce cauza :-??
    imi place noul aspect :) si filmul e superb l-am vazut si eu :) iar la o clatita vin cu placere :))>:D<

    RăspundețiȘtergere
  47. @Casiana: nu e problema:X ma bucur ca ai trecut pe la mine :> :D>:D< TE astept la o clatita :D>:D<

    Te pup:D

    RăspundețiȘtergere
  48. Filmul chiar aseara l-am luat...pare promitator. Cat despre clatite....fan declarat :X
    Chiar o sa rog pe mama sa imi faca =p~.
    Stiu un banc bun cu clatite :)))
    Doua clatite mergeau prin desert...
    Una se impiedica si ii sare gemul :)))))

    RăspundețiȘtergere
  49. Am auzit de filmul asta si in mod clar e in lista mea de vacanta. Si pe mine m-a tentat povestea filmului si cred ca voi invata ceva din el. Mai mult as invata sa am mai multa incredere in mine si sa nu ma mai intereseze asa mult ce cred si ce barfesc altii despre cum arat eu. Si bine ar fi sa-l vada cat mai multa lumea si sa preia morala din el.
    Mmm, clatite :X:X Desi imi plac pancake-urile americane tot clatitele noastre europene sunt preferatele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  50. @Flyerboy: Bun bancul :)))))))))))))))

    @Alle.:Sa stii ca iti ofera un pic de incredere:) Te invata multe:) Vizionare placuta:D toata lumea iubeste clatiteleeee:D Te pup:D

    RăspundețiȘtergere
  51. Asa este!Din pacate ne cam luam dupa aparente si uneori(la majoritatea as spune eu)este o greseala pentru ca se intampla ca ceea ce vedem noi sa nu fie exact asa.Chiar si cand facem cunostinta cu cineva,nu trebuie sa ne lasam pacaliti de prima impresie...de acord varamea cu tine..:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  52. @Fetitzata: pai normal varamea:x

    RăspundețiȘtergere
  53. Varamea iar clatitele sunt minunate....:X

    RăspundețiȘtergere
  54. Da,dar filmele sunt filme.
    Dacă eşti grasă şi urâtă,nu-i forţa pe alţii să te placă,rămâi grasă şi urâtă.
    Iar cu o cravată portocalie şi chelioasă ai semăna cu Băsescu,ceea ce nu e tocmai bine...

    RăspundețiȘtergere
  55. @vert: n-am zis ca fortez pe nimeni, cine te place sa te placa si gras si urat si cum ai fi :-j

    Si lasa ca si pe Basescu il plac altii =))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)