Pagini

Prejudecati...

Ce mai faceti? Pe la voi cum e vremea? Presupun ca e cald, foarte caaaald!

Am si eu o nedumerire, de ce mama naibii ii doare pe altii undeva ca am eu parul scurt, nu zic de prietenii mei, dar de altii, de alti baieti mai bine zis, ia tine-ti frate parerea ta pentru TINE, ca nici mie nu imi plac feţele unora dintre voi dar nu vin sa v-o spun in fata, da? Nu stiu care e treaba dar nu inteleg de ce atatea comentarii pentru un par, ca-i scurt, ca-i lung,  nu-i tot aia? Tot par e frate! PAR din ala, stii de care? chestia aia care iti creste pe cap si prin alte parti? 
  Va spun sincer, nu credeam ca am sa ma "lovesc" de atatia cretini, cum sa spui ca nu-ti place un om pentru ca are parul scurt? Stiu ca insist pe chestia asta, dar o fac pentru ca am iesit prin oras si ma simt singura fata din tot orasul tunsa asa... WTF??? Eiii, lasa, ca sunt frumoase latoasele alea nespalate, care umbla cu pantaloni din aia cu "flocicele" ce le atarna in cur, pai daaa! Asa va place voua, beţe cu laţe, ăştia-s sexi băăă, bune nană!
Vorba mamei mele: "Eheeee, ce stie ţăranu' ce e ciocolata, mănâncă hârtia şi-aruncă bucata! "

Ok, nu zic ca aspectul fizic nu e important, pentru ca asa am facut noi sa fie, insa daca esti mai "frumusel" nu trebuie sa fii mai fitos, sau mai stiu eu cum, fiecare este cum este, nimeni nu perfect, sa va intre bine in cap, nimeni, nici chiar tu care te crezi, fiecare om e frumos in felul lui, si daca unii sunt chiori si nu vad asta, n-au decat sa-si bage capul in pamant ca strutul ca poate da de vreo "rama" ceva si baga o combinatie.
Eee, deja chestia asta cu "piţiponceala" depaseste limitele bunului simt, dar de fapt de ce ma mir? 

PS.: Gata m-am descarcat!!! 

51 de comentarii:

  1. E bine și cald afară, dar apropo de ce ziceai, la bunica în sat era o vorbă, dacă nu te povestește nimeni înseamnă c-ai murit, așa că...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Zodrac: Offf :)) La noi se zice ca daca esti barfit esti important :)) asa ca =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa asa! Cu tupeu! Si eu sunt revoltata ca am ajuns sa judecam o persoana dupa chestii banale legate de aspectul fizic!:| Nu e corect!

    Nimeni nu e perfect... ai dreptate! Dar, avem prea multe defecte in fata alora care se cred perfectee! E plin de pitipoance peste tot care sunt "wow! supeer!" :|. De ce tre' sa fim noi ca restu' populatiei?!:|

    Le bag o petarda in gura daca mai comenteaza ceva! :]] Da?;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ganduri.aruncate.pe.net.: Revolutieeee! :))

    Apoi trebuie sa fim cica "in rand cu lumea", nu conteaza daca lumea e proasta, dar nuuuuuuuuuu!!!
    Mai bine a nu suntem, sincer! :> Trust me!:X

    See, that's why I love you! :X Si fac BOOM! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaa! Noi trebuie mereu sa fim "in trend" ca de nu suntem diferitee!

    Ii sinucid pe astia daca mai au pretentii sa fim toti la fel! M-am intoxicat de la atatea barfe!

    Eh, nu trebuie sa ne comparam cu restu:]].

    Ubeeee!!>:D<:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-a fost lene sa le public si pe celelante 50000000 ...o sa le public data AVIIATOARE

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie îmi place foarte mult cum îţi stă... :) Şi o spun foarte serios.
    Poate e mai bine să ai părul lung şi să-l laşi desfăcut să se joace prin ciorbă, sau să-l laşi să atârne pe alţi oameni din autobuz, sau să-l laşi slinos, aşa. :x Adică, pe bune, cine nu s-ar bucura la un fir de păr în mâncare?
    Fiecare are gusturile lui. Când omul este de căcat, însă, nu te poţi aştepta să aibă gusturi mai bune. :-j

    RăspundețiȘtergere
  8. @ganduri: Asa! asa:X nici nu ne comparam, doar ne exprimam nemultumirea:D:)

    Luv:X

    @Lavinia: oki:X

    @Copilul diminetii: eram sigura =))

    Pumpkin Pie: Sar'na! Doamne Ajuta! Mai exista si oameni!!! Te pup:D Si multumesc>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici nu trebuie sa te intereseze ce zic necunoscutii. Sunt importante parerile celor apropiati din familie. Restul e can-can! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Pumpkin Pie: >:d<

    @Voe: Thanks :X I will have a look:D kissez

    RăspundețiȘtergere
  11. Începutul meu de chelie e de acord cu tine. Părul mult cred că e un paravan pentru creierele firave.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii care e faza? Oamenii care pun etichete si judeca in functie de ele sunt limitati, foarte limitati si nu merita sa-ti bati capul cu ei. Cum este posibil sa afirmi ca nu-ti plac oamenii cu parul scurt, e ca si cum ai spune "nu-mi plac oamenii cu ochii caprui sau albastri". E total aiurea. Fiecare are farmecul lui si poti spune despre un om ca nu-ti place abia dupa ce il cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lasă-i să judece după aparenţe! Eu una, sunt tunsă, tot cam ca tine, dar mai Bieber aşa, şi îl vreau mai scurt! Tot aşa, cu bretonel. Lumea habar n-are ce şi cum! Ba că fetele tunse scurt sunt băieţoase, ba că feminine. Eu mă simt mai femeie ca oricât tunsă! Mă simt mai EU! Şi asta e tot ce contează! Atâta timp cât tu te simţi fata cu părul scurt, fii fata cu părul scurt! Nu trăiesc alţii viaţa ta! Nu dau examene pentru tine, nu te hrănesc! Aşa că: un mare "SICTIR!!!" pentru băgăcioşii care se uită patrat la tine!

    RăspundețiȘtergere
  14. p.s. uita-te la Pink, de exemplu. Parul scurt o caracterizeaza atat de bine... Care-i faza pana la urma? Tie iti sta foarte bine tunsa scurt. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Da'i dracu' ! Mie'mi place tunsoarea ta, iti sta chiar bine :* ! Si pe mine ma judeca unii dupa aspectul fizic, dar fac in asa fel incat sa ma doara undeva si nici acolo ;;) ! Pot sa jur ca baietii care s'au luat de tunsoarea ta, au mutra de pupincuristi ! Tu esti frumoasa, Monicuts >:D<!
    Love u !

    RăspundețiȘtergere
  16. @Grim: hahahahhaa!!!!!

    @Lillee: Stiu ca nu are rost, insa e deranjant, azi iti zice unul, maine altul, pana la urma te afecteaza putin, dar incerc sa nu bag in seama si sa ma simt eu bine cu mine :D Multumesc >:D<

    @Lucianna: DAAAAAAAAA! Adevarul e ca tie iti sta super cu parul scurt :D Imi place:D Imi plac fetele cu parul scurt, au ceva special si nu inteleg cum altii nu vad asta, ehm, ai dreptate cel mai bine e sa fiu eu, sa stii ca si eu ma simt mai feminina cu parul scurt:) nu stiu de ce:D:) Pupici si thnks>:D<

    @Mimi: :))))))))))))) Pupincuristi!!!!!!!! :)) hahahahha:D nebunici:X Sar'na mimishor:X tu esti o frumoasa da-i in pana mea pe aia care nu stiu ce inseamna o fata frumoasa:X

    Love u too >:D<

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai un premiu de la mine aici

    Şi recent am scris şi eu un post despre prejudecăţi :))
    te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
  18. asa sunt marea majoritate a oamenilor...toti trebuie sa critice ca sa fie ei mai cocosi. Plus ca aparentele chiar insala si persoana care chiar v-a vrea sa te cunoasca asa cum esti v-a descoperii asta.
    Deciii dai incolo de cretini ca nu merita sa te enervezi pe unii care n-au nici pic de creier in cap :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  19. @C.L.M. - adica, altfel spus, ti-a scazut rating-ul si de aia te-ai enervat? las' ca creste ... parul ... si rating-ul odata cu el. :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  20. @Bia.: Multumesc mult :X:) Esti o draguta:D pupici:D

    @Casiana: Acum mi-am dat si eu seama, dar parca exagereaza :)
    Pupici:D

    @INTJ: :)) Nu mi-a scazut nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Thanks for Follow my blog!

    I follow you!

    Besos Chipless by Dave
    Chiplessfashion.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  22. si???daca te judeca ce???ar trebui sa te razi in cap sa le arati ca prea putin te intereseaza parerea lor:)))))eu cred ca trebuie mult curaj sa ti tai atata par, am vazut poze vechi cat de lung si des era...si pentru asa ceva trebuie destul curaj..si la tine asta arata destul:D

    RăspundețiȘtergere
  23. Valeu muica da' nervoasa mai fusasi.Bine ca te descarcasi dupa slalomul printre cretini si sper ca ai revenit la sentimente mai bune;de parca ar trebui sa-ti pese de parerile lui x si y,exprimate aliterat si balbait;da ei "e" frumosi si tre' sa-i admiram(impaiati la muzeul celor pe cale de disparitie).kiss u

    RăspundețiȘtergere
  24. stai linistita, se gasesc tot felul de oameni idioti care nu au ce face decat sa comenteze..doar ignorai:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie imi place foarte mult cum iti sta cu parul scurt ,dar imi dai impresia ca esti complexata de faptul asta,iar cel care te va placea o va face chiar daca ai parul lung sau scurt ,pana la urma creste ,iar daca e prea mare se taie ,nu e chiar chestiune de viata si de moarte .Vreau si eu sa ma tund mai scurt,e mult prea cald ca sa-l tin lung vara :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Am uitat sa adaug ceva ,toti suntem perfecti prin defectiunile noastre ,un triunghi echilateral e perfect desi are colturi ,asa suntem si noi sau cel putin asa imi place mie sa zic ca suntem perfecti prin defectele si calitatile pe care le avem ,prin aceasta combinatie.

    RăspundețiȘtergere
  27. @Dave Vuitton: yvw:D thnks:D

    @Oandi: m-am gandit, dar nici chiar asa :)) Ehm mai bine zis nebunie :)) si un pic de curaj :):)) daaa:D

    @tatookis: =)) pai ma descarcai ca deh :)) ma enerveaza dar asta e trece!!! Kissez:D

    @Pauza de Tigara: Offf, incerc >:D< multumesc>:D<

    @ღAzucenaღ: Multumesc:D Adevarul e ca devin complexata, dar incerc sa ma pastrez pe linia de plutire sa zic asa:D multumesc >:D<

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu iti face probleme...esti frumoasa cu parul scurt...lasa-i sa vorbeasca ca alta treaba nu au.

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamne cat de mare dreptate ai:XMi-a placut cum ai scris si ai dreptate 100%.Mai nou fitoasele astea se cred ca conduc lumea:)) pitipoance ce sa mai:))

    RăspundețiȘtergere
  30. Ps: Mama ta are mare dreptateeeeeeee:)

    RăspundețiȘtergere
  31. @gabriella: Multumesc>:D< Sa stii:D

    @Gya: Multumesc:D:>:D<

    RăspundețiȘtergere
  32. Am mancarici sa comentez, dar mai bine ma abtin. Tot ce pot sa spun e ca imi plac fetele cu parul scurt:)) Oare ma crede?

    RăspundețiȘtergere
  33. Am citit postarea si ce au comentat ceilalti si dupa cum poti vedea,sunt atatia care sunt "langa tine" iar asta sper sa iti ridice un pic moralul.
    Vreau sa iti dau un exemplu:in liceu,eram in clasa a XI-a si urma sa ma duc la un bal al celor care erau boboci la vremea respectiva.Dupa amiaza pana sa plec de la scoala,aveam parul lung,seara cand am intrat in club aveam parul pana la maxilare :)) Si nu doar atat dar mi-am pus niste pantaloni trei sferturi kaki,o bluza neagra,cravata portocalie,m-am machiat cu mult negreu la ochi,mi-am dat cu gel pe par si mi-am facut aparitia.Toti au ramas cu gurile cascate! :)) A fost dementiala treaba!Apoi dupa bal,prin liceu toti ma opreau si ma intrebau cand m-am tuns si ma felicitau pentru schimbare.
    So...what i`m trying to say is that...nu conteaza ce cred altii,ci ceea ce iti doresti tu de la si pentru TINE!Atat!
    Unii vor fi de acord si te vor aplauda,altii te vor critica si te vor scuipa.Da,stiu ca pe moment nu poti sa nu te oftici si ca te roade si te afecteaza dar draga mea,oamenii in general sunt un fel de MIZERIE iar mizeria trebuie curatata si pusa unde ii este locul,adica la gunoi,departe de noi si de sufletul nostru curat!
    Nu te lasa doborata de niste persoane fara Dumnezeu!Nu le arata ca iti pasa!Fa si tu misto de tine,de ei,de orice!Iar daca prostia si nesimtirea continua,arunca-le niste vorbe extrem de decente dar foarte usturatoare.Insa spune-le civilizat si calm.Apoi ignora-i la maxim!Asta cu siguranta ca ii va enerva la culme!
    Oricum eu ma bucr ca te-ai descarcat,asa este bine sa facem,sa ne exprimam sentimentele,trairile si mai ales ca astfel putem sa primim feedback, care uneori ajuta...
    Sper ca te-ai mai linistit si nu uita:cei care vorbesc asa nu au ce sa caute in preajma ta!Sub nici o forma!Nici macar ca niste simpli cunoscuti!
    Te-am pupat si te rog sa ramai asa cum esti tu!Cu parul lung,cu parul scurt,cu parul mediu,whatever,eu te apreciez si pe langa trasaturile superbe si dulci,in primul rand iti vad sufletul frumos.

    RăspundețiȘtergere
  34. ia mai dai in p....a masiiii ignorai si treci peste , viata nu sta in loc sa raspunzi la toate trucurile inutile, esti o fata frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce oameni..:)) Dar esti f frumoasa asa!:* Oricum asta e o chestie minora care se poate spune, spre deosebire de alte barfe inventate de unii care n-au o viata... concluzie: mereu se poate mai rau:)) si o zic din experienta pe asta cu barfele :-s

    RăspundețiȘtergere
  36. Apropo, drăguţo, dacă tot m-ai adăugat la blogroll de ce nu mi-ai lăsat acoloşa un comentariu să te adaug şi eu? :P
    Acum nu mai e nevoie, că te-am adăugat deja. :P :*
    Take care >:D<

    RăspundețiȘtergere
  37. =)) Ma bucur ca te-ai descarcat! Si pe buna dreptate erai nervoasa! >:D< In ziua de azi daca te uiti pe strada arata toti la fel, e bine ca uneori cineva mai are curajul sa iasa din anonimat! :-*

    RăspundețiȘtergere
  38. @Ela: Hmmm, da ai dreptate prietenii atat cei virtuali cat si cei de langa mine, si mama mea ma incurajeaza :D cred ca parerile voastre trebuie sa conteaza nu a celor care nu merita :)

    Foarte draguta povestioara ta, tare curajoasa ai fost, cravata portocalie? Hahahaaa! Incep sa-mi dau seama ce imi spuneti toti, sa fiu asa cum imi place mie :) Si asa am sa incerc !!! Multumesc mult! Esti o scumpa:D:X

    @Rafael: Sa stii ca sunt chestii inutile, multumesc >:D<

    @Vér.:Multumesc:D Deci si tu esti barfita :)) deci suntem importante:)) hahaha

    @G.W.: multumesc la fel:D

    @Pumpik Pie: Ei, pai daca mie imi e drag sa te am acolo ce are?:) Nu-i obligatoriu sa ma bagi si tu:D Dar multumesc:D:>:D< Kissex:D

    @Vise CoLoRaTe: Si eu ma bucur :D multumesc:D sa stii ca toti sunt la fel, chiar ma uitam sunt asa nu stiu... ciudati... :d

    RăspundețiȘtergere
  39. C.L.M. sunt de acord cu tine.
    Prejudecățile sunt un lucru groaznic,mai ales că este atât de adevărat că nimeni nu-i perfect!

    RăspundețiȘtergere
  40. @Se-cret: Multumesc :) chiar sunt, mai ales cand esti cel care "sufera" din pricina lor:D

    RăspundețiȘtergere
  41. Am fost indrazeneata si as mai face-o din nou numai ca de data asta cu mai multa incredere.La vremea aceea era mai timida si mai inchisa in mine cu majoritatea...

    Da,cravata in degrade cu alb spre portocaliu.Era a tatalui meu si am imprumutat-o (a se citi luat-o de tot pentru ca o mai am si in ziua de azi!).

    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  42. pentru ca e mult mai usor sa critici si sa judeci, decat sa apreciezi. apoi, unii doar asta stiu sa faca.

    RăspundețiȘtergere
  43. Salutari cu bine. Unde e cald? Eu vin dupa niste ploi de la munte, asa ca vreau soare:)))
    Aici e o vorba: "Daca lumea te vorbeste de rau, e doar invidioasa" asa ca voie buna sa ai si zambet pe masura sa poti fi Tu in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  44. @tu26dor: La mine e callllllllld! E foarte cald. :)) Multumesc de vorba! O zi buna:D:>

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)