Pagini

In gradina mea e o floareee

Azi, am avut o zi asa plina, am umblat prin oras cam toata ziua cu treaba, ei si cand m-am intors acasa, m-am linistit un pic si am iesit in curte pentru ca a inceput o tentativa de ninsoare, mai bine zis a inceput sa fulguiasca, si ce credeti voi ca am observat eu in gradina? 

Un trandafiiiiiiir inflorit, parca zambea la mine, este frumos de mama focului si va spun ca nu este singurul, mai am cativa, insa mai putin curajosi, hi hi, caci inca nu sunt infloriti. Mi-a transmis asa o stare de bine si m-a trimis cu gandul la o gradina frumoasa pe care am vazut-o intr-un film.

Nu cred ca v-am mai sus, dar ador gradinile, mereu ma opresc pe strada sa admir cand vad una mai deosebita, am si eu una in curte insa nu este atat de mare pe cat as vrea. O data, m-am apucat si eu de gradinarit si am cumparat niste seminte romanesti, mi se pare ca erau semminte de tomate si le-am plantat, hi hi. Ce-i drept, n-am obtinut rosiute cat sa hranesc toata curtea, dar m-am pricopsit cu cateva, iar faptul ca am muncit la ele cu manuta mea, parca le-a facut si mai gustoase. 

M-am gandit bine la treaba asta cu gradinile care fura ochii si cred ca in primavara o sa cumpar niste seminte de flori profesionale si o sa le plantez sa vedem ce iese.

Am auzit ca unii oameni le canta florilor, este adevarat ca ajuta la cresterea lor sau o fac de drag si asa au ei impresia? Bineinteles, chiar daca treaba asta ar fi pe bune, sa stiti ca eu nu m-as incumeta sa le cant florilor mele, cred ca s-ar ofili mai tare saracutele, hi hi hi, dar in schimb, daca as stii ca muzica le ajuta, le-as pune o melodie, doua, trei la boxe si gata.

Mno, voi ce parere aveti de gradini? Va plac sau nu va dati in vant dupa natura? Zi faina!!!

4 comentarii:

  1. Sa stii draga mea Lavinia ca faza cu muzica si cantatul nu sunt povesti de adormit copiii.....plantelor chiar le face bine muzica....acuma depinde si de muzica...poate niste muzica clasica suava sau mai vesela de Bach,Vivaldi sau Haendel le va face bine.....presupun.In nici un caz Rock greu :D :D :D.....iar daca tu nu poti sa le canti mai poti face ceva.....sa le vorbesti cu dragoste ca unor fiinte atunci cand le uzi si le ingrijesti....de parca ar fi prietenele tale cele mai bune.....am inteles ca le face bine si asta :).pupici Neta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos! Nu stiam! Ma bucur sa aud ca este adevarat, daca am ocazia sa fac gradinuta pe care mi-o doresc o sa incerc! <3 va pup dulce!

      Ștergere
  2. Ma insel sau astepti primavara?
    Si mie mi-ar placea sa am o gradina plina de trandafiri (si nu numai!) in viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Adelina sa stii ca o astept, mi-e dor de caldura si de soare! Vremea asta posmorata nu-mi prinde bine! Ei, sper sa ai gradina pe care ti-o doresti! :*

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)