Pagini

Cand gandesti prea mult...

Vi s-a intamplat vreodata sa va aflati intr-o perioada din aia in viata voastra in care orice incercare de a face ceva pentru voi sau pentru altii, practic esueaza? Am stat asa si mi-am analizat deciziile, si nu stiu ce sa zic, cineva mi-a zis candva ca daca nimic nu se schimba, inseamna ca nu incerc destul... Oare chiar asa sa fie? Eu stiu ca atunci cand insisti, exista doua posibilitati: sa fii ignorat sau sa fii rasplatit. 

Ei bine, in cazul de fata, in cazul meu, eu pot spune ca ma incadrez in prima categorie, sunt ignorata. Poate nu insist cum trebuie, poate nu insist la cine trebuie, poate trebuie sa fii facut pentru asta, nu am nicio idee... Cunoasteti si sentimentul ala in care simtiti ca stati pe loc in timp ce restul oamenilor isi urmeaza fericiti destinul? Si din nou am stat si m-am gandit, m-am intrebat: ei cum reusesc? Ei isi fac propriul destin sau asa le este lor scris sa li se intample? Evident, n-am gasit un raspuns, am o gramada de intrebari de genu' la care nu primesc raspunsuri multumitoare, poate eu gandesc prea mult si poate asta este problema de fapt...

Ce te faci atunci cand nu stii incotro sa o apuci? Desigur, daca stai iar si te gandesti bine, oportunitati sunt la tot pasul, cel putin pentru un om ca mine, dar daca nu ai cu ce (si aici ma refer la bani) atunci cum o scoti la capat? Decizii peste decizii, ma intreb: se pricepe oare cineva sa le ia pe cele bune?

sursafoto: www.tumblr.com

12 comentarii:

  1. :) Cineva spunea odată că succesul este o călătorie, nu o destinaţie!
    Spor în toate şi La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimba linia orizontului. Soarele va rasarit in acelasi punct cardinal, insa provocarile vor fi diferite. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar la asta ma gandeam si inca ma gandesc de ceva timp incoace :) .
    Decizile le iei cu inima , cel putin asa fac eu.
    Uneori ma gandesc prea mult la o persoana,obiect etc. si am tendinta de a pierde fara macar sa apuc sa "castig" acel lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, pai nu e gresit sa iei deciziile asa, macar stii ca le-ai luat tu si ca erau corecte la momentul respectiv:) zic si eu

      Ștergere
  4. Succes in viata ai atunci cand tu si constiinta ta sunteti impacate cu tot ceea ce ati facut. Si asta se va vedea in fata lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, Monica !
    Catalin a pus punctul pe "i ".

    RăspundețiȘtergere
  6. Practic,mi-ai descris existenta...:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)