Pagini

Cica "sfat"...in relatii.

Aseara "navigam" si eu ca omu' pe aci pe google-ul nostru iubit si am dat de un articol (nu mai gasesc link-ul) in care cineva(nu mai retin daca era de sex masculin sau feminin) spunea ceva de genu' (dar cred ca sigur era vreun maimutoi): 

"Daca o tipa care nu mai este virgina nu face sex cu tine intr-o luna de cand sunteti impreuna, nu vrea o relatie si tu ca barbat bun trebuie s-o parasesti ca aia isi bate joc de tine, iti pierzi timpu' cu ea."

WTF? Cum poti sa spui asa ceva? 
Da' ma intreb cu ce cap o fi gandit cand a facut articolul asta? 

Voua vi se pare ok?Mie sincer NU! Adica mai sunt si persoane care pot sa ia de bun articolul respectiv si nu cred ca e ceva normal pt. ca fiecare decide intr-o relatie cand e momentu' sa mearga mai departe, dar vad ca mai sunt si persoane care din lipsa de ocupatie dau "sfaturi bune".

Ahhh, ca am uitat sa intreb ce face in caz ca fata e virgina? Hi hi.
Huuuh, gata, m-am descarcat.

43 de comentarii:

  1. @Muc Roz: cum sa iei de bun asa ceva?:)) c'mon!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. numai cineva cu o minte absurda ar putea gandi asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. usor frustrat autorul "sfatului" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii gandesc doar cu capul gresit! Daca fata nu mai e virgina si are cateva zeci la activ, atunci poti sa spui asta! Dar daca ea vine dupa o deceptie, e clar ca nu vrea sa fie re deceprionata! :D

    Fiecare are creier sa gandeasca, si nimic de nicaieri nu trebuie luat de bun, nici macar daca zice popa...

    RăspundețiȘtergere
  5. e dus ala care a facut articolul da cica poate lui nu ii convine (adic el ca barbat bun vrea el sa isi bata joc de tine cum poti sa nu il lasi pe el? :| )

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ... de ce s-o parasesti cand, daca ea nu vrea, poti face sex cu alta ... eventual prietena ei cea mai buna? :P :))

    RăspundețiȘtergere
  7. sa stii c-am auzit multi barbati care au conceptia asta, din pacate. acum depinde foarte mult si de varsta, cred. adica am senzatia ca pe la 30 de ani nu prea mai ai timp de pierdut :))

    RăspundețiȘtergere
  8. ma apuca rasul cand vad copilarii din astea. daca tipa nu vrea sa faca dragoste cu tine timp de o luna inseamna ca nu te vrea si cu asta basta. exceptand cazul in care e virgina sau aproape...

    RăspundețiȘtergere
  9. cum ce face daca e fata virgina?:))sta o luna jumate si daca nu vrea inseamna ca nu l iubeste si ii da papucii...dar intrebharea este...daca este decat baiatul virgin?:))

    RăspundețiȘtergere
  10. acum, dacă e să mă întrebi pe mine, cînd e vorba de aşa ceva nu dai "sfaturi", pentru că nu există un tipar după care trebuie să funcţioneze o relaţie, depinde doar de cei implicaţi în acea relaţie ce, cum, cînd. cine dă astfel de sfaturi prosteşti ori găseşte reţete miraculoase, fie e bătut în cap, fie e bătut în cap. una din două ;) .

    RăspundețiȘtergere
  11. O fi fost vreun frustrat uitat de viata;).

    RăspundețiȘtergere
  12. Tipul este un cretin dar el saracul in ignoranta lui habar nu are de asta.Ar trebui sa il instiinteze cineva ca sa ia masuri.

    Apropos de ce a debitat creierasul sau aflat in coma,hmmmm... Sunt de acord ca nu trebie sa iti bati joc de un baiat in nici un fel (asta daca nu cumva chiar si-o merita!)dar de la asta pana la a spune ca daca nu faci sex cu el e bataie de joc...e cale luuuuung!
    Numai oamneii obsedati de sex,cei care vor doar aventuri,cei care habar nu au ce e aia serioztatea si nici nu o vor descoperi ever,numai cei care sunt limitati,gandesc asa.Un om intreg la cap,cu morala,cu valori,cu bun simt,cu SENTIMENTE (mama lor ca se pare ca le refuzam categoric!),cu demnitate, niciodata nu va gandi sau simti ca sexul este obligatoriu.Ba mai mult va astepta cat va fi necesar iar daca persoana de langa el nu va vrea relatii intime deloc,intr-o perioada maaaaaaare de timp,atunci va comunica cu ea,va incerca sa fale cauza,o va duce la un psiholog,la un sexolog,o va face sa se simta bine ca sa fie impliniti atat spiritual cat si trupeste.
    Sexul nu e cel mai important pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  13. o fi scris si el asa ca sa se afle in treaba:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Uhhhm din pacate mai exista si genul acesta de oameni. :-s

    RăspundețiȘtergere
  15. :))isi bate joc de tine daca nu face sex dupa o luna e curva daca o face=)) stupid ppl

    RăspundețiȘtergere
  16. cunosc persoana ...care azi stai cu ea peste 2 ore e cu capul sub patura crede=ma =)) .....

    RăspundețiȘtergere
  17. problema ii ca, majoritatea barbatilor, dupa ce sunt parasiti, raniti, stuff's like this, si-o iau in cap.
    numa atata le poate creierelul. ce mai vrei?
    :*

    RăspundețiȘtergere
  18. si pana la urma..avem si noi limitele noastre ..cand se umplu "bitoanele" =))deci ....

    RăspundețiȘtergere
  19. Şi eu zic că depinde de oameni. Să spui aşa ceva, mi se pare o prostie. Dacă ai o relaţie, înseamnă că o ai pentru că-ţi place persoana nu neapărat pentru sex. Aşa ceva ar trebui să "vină" de la sine în momentul în care cei doi consideră că a venit momentul potrivit. Pentru o pereche poate însemna o săptămână, pentru alta doi ani!
    The #444 Rule... este foarte potrivită în acest caz.

    RăspundețiȘtergere
  20. Asta e dezavantajul internetului, orice dobitoc cu acces la internet poate da "sfaturi inteligente" si de parca nu ar fi destuli dobitoci, mai vin unii si le iau si de bune:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Fraieri.Mi-ar fi rusine:))

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce conteaza ca e virgina sau nu? Conteaza cand simte ea sa mearga mai departe, exact cum ai zis si tu... darrr... sa le dam dreptate. Baietii au creierul in pantaloni, din pacate ptr noi, nu mai ramane decat sa ne dam pe invers :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamne ce minte au uni :)) . Daca era o tipa si a zis CHESTIA aia , atunci sigura ca ataca din prima . =)) Mi-e si mila de bieti baieti =)), sau ..merge si la cu baieti :-? desi , neah :)) .
    Daca "tipa " e virgina atunci .. :)) sunt 2 variante , fie asteapta ca un om normal , fie asculta "sfatu" [ fara acel nu] si se poarta ca un porc :-? . Oare de ce presimt ca majoritatea din "maimutoi "de azi vor alege 2 ? :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred că cel care şi-a făcut de lucru dând sfatu' ăsta vreun obsedat sau un dezamăgit. Nu cred că să te culci cu o persoană e esenţa unei relaţii.

    RăspundețiȘtergere
  25. unii oameni chiar nu au cu ce sa gandeasca, nu ii putem condamna. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt de acord cu tine, fiecare decide cand vrea si poate sa difere de la persoana la persoana :)

    RăspundețiȘtergere
  27. nu stiu ce sa spun, nu am stat niciodata o luna dupa vreuna, poate am avut eu noroc... mi se pare stupid modul de gandire al respectivului, dar mi se pare si f mult o luna, pai e 0.2 % din viata.. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. ce urat...:))) probabil articolul a fost scris de vreo persoana cu nevoi "speciale" :-J, mai sigur cineva de sex masculin !

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu mi se pare ok:)) Tipul/ tipa o stii din proprie experienta:))) Dar nu tre' sa se dea cu parerea in cazul altora:D

    RăspundețiȘtergere
  30. Cel care ia de bun un astfel de sfat nu poate fi decât tot un "maimuţoi" cum bine ai zis. Tot viitorul unei relaţii ţine de "chimia" dintre cei doi.
    Dacă o fată nu vrea "s-o facă" nu înseamnă altceva decât că el nu reuşit să o convingă de faptul că nu intră în categoria "maimuţoilor".
    Sfat pentru "maimuţoi" caută-ţi o "maimuţică"! potrivită!

    RăspundețiȘtergere
  31. @Dudus: Sa stii!:)

    @pandhora: :))) Daa:))

    @Adrian Pascu : Ca bine zici:)) nici macar ce zice popa :))

    @Apy: pai da, probabil merge pe chestia aia, o las eu primul ca sa nu-si bata ea joc de mine:-??

    @INTJ : Prietena ei cea mai buna? CE URAT! :))))

    @ABeautyTale : Da, si foarte multi fac chestia asta, e ciudat:)) Chiar, la 30 de ani dejaaaa nu le mai arde de glume:)

    @antiqul: pe mine ma apuca pandaliile ;))

    @Oandi : La intrebare asta nu m-am gandit! :)) ahhh=))

    @Călin: eu cred ca amandoua:))

    @geanina: cred =))

    @Ela : Mare adevar spui, dar scumpo nu toata lumea gandeste ca noi (fetele), majoritatea baietilor au doar sex in capsor, ceea ce e urat din partea lor, fooooarte urat! Dar nu putem noi schimba lumea:)

    @Denisa: asa am zis si eu, ar fi bine daca ar da de articolul meu sa ii vina mintea la cap:)

    @Adda: daaa, uite pacat ca nu mai gasesc articolul, pffffffffffffffff....

    @coco : =))

    @Alexandra Rotaru : Da da:)) daca o face in mai putin de o luna e curva:)) Cred ca din cauza tipilor ca asta am ajuns noi fetele sa fim bataia de joc a unora x(

    @Florea: ooomg =))

    @Doda: e nebun:)) Dar asa e:))

    @pinguu : mda, dupa ce sufera si ei incep sa-si bata joc:) Saracutii :((

    @Florea: te duci pe centura =)) si gata=))

    @Max Peter : stiam eu ca am ales bine:)

    @Dia : pai da:-j

    @Maria S.: mie-mi spui?:))

    @Ghost Painter : pe invers=))))))) e o ideee=))

    @I'm Devil ☠: pt. ca sunt maimutoi :)) de-aia:))

    @Pătrăţel :D: mai sunt si din astia sa stii...

    @inimioarecolorate : :))

    @£avi H.: Mersi:D

    @Tibi : ti se pare mult 1 luna? :O:O:O

    @Un suflet inocent.... : :)) da da:))

    @◦kyky™♥◦: asa ziceam si eu:)

    @Nymphetamine: Scurt si la obiect!

    @Grig: bun sfat:))

    RăspundețiȘtergere
  32. @C.L.M. - mai serios acum: intrebarea e "de cat timp petrecut impreuna are nevoie o tipa ca sa aibe incredere in tip si sa-si doreasca si ea sa faca sex cu el?" ... doua luni? un an? trei ani? unde-i limita si nu cumva fiecare si-o fixeaza conform cu propriile idei? e mai ok ca el sa nu respecte reteta aia tampita si sa astepte, s-o lase sa-si faca visuri si planuri de viitor ... pentru ca in final, dupa sex, s-o paraseasca pentru alta?

    RăspundețiȘtergere
  33. Pai daca nu vrea inseamna ca are unele indoieli. Atunci, pa, sa gaseasca pe unul potrivit pentru ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  34. cu siguranta nu gandea cu capul omul ala ...daca ma intelegi :))

    RăspundețiȘtergere
  35. @INTJ: dar nu se pune problema asa... de ce s-o paraseasca?

    @CRisti: cam asa:) dar dupa o luna... sa fim seriosi... cata incredere sa ai in cnv pe care il stii de o luna?

    RăspundețiȘtergere
  36. @C.L.M. - pai daca (tipul de fapt) altceva (decat sex) nu vrea, o paraseste ... fie ca asta se intampla dupa o luna sau N luni. ok, ca barbat e clar ca nu stiu cum e pentru fete, da' parca tot n-as astepta prea mult sa ma lamuresc ce vrea de fapt de la mine si care-i adevaratul motiv pentru care e cu mine. bineinteles: fiecare fata/femeie trebuie sa decida pentru sine ce-i aia "prea mult" ... deoarece nu exista un standard pentru acel "prea mult". altfel spus: ca orice alt privilegiu, si acesta (a decide cand sa faci sex cu tipul care-ti place) are dezavantajele sale ...

    RăspundețiȘtergere
  37. @Aira: Da :))

    @INTJ: aaaaa!!! Multumesc pt. raspuns:X

    RăspundețiȘtergere
  38. Respectivul aveam 12 ani. Claaar :))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)