Pagini

Life in Pictures - Blogger Life

Duminica trecuta am discutat despre singuratate, ei bine pentru azi vreau sa vorbim despre viata bloggerilor, mai exact vreau sa lamuresc acele persoane care considera ca cei care detin un blog nu au o viata. 

Pai in primul rand daca n-am avea o viata nu am avea cu ce sa "intretinem" blogurile, corect?
Normal ca e corect!

Si in al doilea rand, eu cunosc lumea blogosferei de 1 an si ceva si am intalnit oameni care lucreaza, oameni care au copii, elevi, studenti, oameni care desi au o viata "reala" destul de ocupata isi dedica cateva minute (sau ore, depinde) si vietii "virtuale" sa zic asa, si majoritatea o fac din placere.

In final, de ce sa nu profit de internet?

Cum altii folosesc mess-ul, facebook-ul pentru a cunoaste oameni noi, asa folosesc eu blogul, dar unii nu inteleg pentru ca ei nu au blog si nu stiu cum este... si probabil ca nici nu ar fi in stare sa "intretina" unul pt. ca in lumea blogosferei nu e loc de "pitiponceala" si "cocalarisme", aici isi gasesc si isi pastreaza locul doar oamenii talentati.

Asta e doar parerea mea, cine are alta parere e liber sa se "dezlantuie", hi hi.







Mai multe detalii despre "Life in Pictures" gasiti la Costin.

Sursa foto

77 de comentarii:

  1. De'acord cu tine mon cher!
    Şi eu am avut o problemă de genu la un moment dat, dar nu i-am băgat în seamă. Ei habar n-am ce fain îi aici:D ti pup ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa....bravo. Fara "pipitoance" si fara "colcalari" de'aia....Macar blogosfera sa ramana intacta!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Federova: :) Mersi:D MA bucur:)

    @Annitu: :)) stiam eu:))

    @pinguu: uuuu:D Pai nici eu nu ii mai bag in seama:D pupi :D

    @Adelina: Sa speram ca ramane intacta!

    @Cookie R.: Multumesc:X

    @Florin: Normal:))

    @julie: iii!:D:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tine scumpo
    în tot ce ai scris aici!
    Esti dulce și scumpă!
    O duminică frumoasă!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt doar de acord cu tine:x...nimic se spus@!
    DA-I BATAI SI TINE-O TOT ASA:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Blogul este o pasiune, un loc unde te descarci de energiile pozitive sau, de ce nu? sa impartasesti bucuriile cu prietenii din lumea asta virtuala...Prieteni care de multe ori sunt mai aproape de noi!
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. asa e.


    si imi plac multe imaginile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul trebuie facut cu o masura , din pacate sunt si cazuri care lasa lumea reala pentru lumea virtuala si atunci e trist . Cunosc si cazuri de genul..

    RăspundețiȘtergere
  9. adevarat si imi plac poze de unde le ai :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Subscriu.
    Experienţa celor şase luni în blogosferă mă îndreptăţeşte, păstrând proporţia, să dezlănţui, înlăţuind, această opinie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie mi s-a spus de "n" ori ca statul pe blog se datoreaza faptului ca in viata reala nu se intampla absolut nimic interesant. De fapt acolo se intampla totul numai ca blogul ne da posibilitatea de a transpune fiecare moment prin cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu la ce ai scris tu, aici... Imaginile sunt sugestive.
    O seară frumoasă! Ö=

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai mare dreptate , nu te pot contrazice cu nimic .
    Si eu am cunoscut persoane minunate prin intermediul blogului , plus faptul ca primesc mail-uri cu intrebari , altele cu opinii , cu felicitari etc .
    Pot spune ca prin intermediul blogului te-am cunoscut si pe tine , si din ce am citit pe blogul tau si am stat de vorba pe mess esti o persoana minunata si o fata deosebita .

    RăspundețiȘtergere
  14. cine a zis ca cei care detin un blog nu au o viata? mare minciuna...
    Sunt de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos scris, iar imaginile imi plac mult!O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. si mie mi s-a spus ca nu am ce face...de-aia...bat campii...ca daca as avea mai mult de munca...nu as sta ...de...de-astea...si sunt mult- mult mai ocupata decat persoana care mi-a zis !

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevarat aici nu se poate aventura oricine.

    RăspundețiȘtergere
  18. C.L.M.bine punctat!Sa ai numai ginduri senine!

    RăspundețiȘtergere
  19. am o viata...inca ce viata! :)...daca as spune celor cunoscuti ca am un blog, as fi catalogata ca fiind plecata cu sorcova. daca le-as spune ca am un cont pe facebook, poate m-ar mai intelege, da' n-am...deh, e mai la moda! ai dreptate, e greu, a intretine un blog inseamna a crea in permanenta, a pune imaginatia sa rodeasca tot timpul, a alege forma lucrurilor, a le pastra si slefui forma, a cauta necontenit frumosul, noul, intrebarile, raspunsurile, a da contur personal noptilor nedormite, viselor, cuvintelor nespuse, a cotrobai prin gandurile celorlalti si a simti ceea ce sciu ei, a intelege, a tolera, a aprecia, a calatori si a nu te multumi cu orice, a medita, a trece prin stari simultane, a crea efecte, a te juca cu realul si imaginatia, a trece prin taste experientele zilnice, unice sau ale maturitatii...a, pai daca mai spun cuiva ca mai scriu si poezie, nu m-ar mai saluta nimeni pe strada :) imi vad cuminte de blogul meu...care la un anume moment din viata, m-a salvat de la ganduri foarte intunecate. daca ma retrag zilnic pentru putin timp aici, este pentru ca aici e liniste, oamenii se misca cu gratie si se hranesc cu emotii, deductii captivante, pofta de adevar, ipoteze, contemplari, autorealizari, imperative ale gustului. uzura vietii nu-i intuneca unui bloger suprafata, ci din contra, se simte bine ca traieste facand ceea ce-i place, incercand sa gaseasca conditiile armonice ale frumusetii si iubirii, de ce nu, intr-o alta forma decat prin "pitiponceala si cocalarisme"...un blog face ca sufletul omenesc sa se legene putin. un blog, prin mesajele sale, constrange un anume tip de cititori sa-l urmeze.un blog absoarbe si atrage atentia de viata exterioara.
    n-are nicio legatura cu "exhibitionismul" de pe facebook, iar cine nu intelege ca blogerul se amesteca si se cufunda in blogul sau ca in viata insasi, chiar are o problema...
    felicitari pentru ceea ce faci!
    o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bun articol! Felicitări!
    Viața mea e mult mai frumoasă de când am un loc al meu unde pot vorbi cu alții despre lume și viață! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Adevarat ce ai spus ... nici eu nu stiam inainte cu ce se mananca bloggingul .. acum stiu . Si sunt fericit sa ma aflu printre voi :X

    RăspundețiȘtergere
  22. sa nu uitam de miile de ore petrecute pe net pentru documentare,miile de nopti pierdute,miile de comentarii lasate pe sute de bloguri si tot asa

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred ca primul argument e suficient, sau mai mult decat suficient, daca n-ar avea o viata, nu-s daia care stau toata ziua in fata unui comp si tasteaza, n-ar avea ce scrie :) Imi place ca stii sa-ti sustii punctele de vedere prin argumente valabine :) Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ai mare dreptate, dar hai sa sa privim si pe partea "cealalta" zic eu.. si, crede-ma, intr-adevar, nu toti, dar cativa dintre cei cu bloguri, nu au o viata proprie... defapt, sunt multi care nu neaparat ca au blog sau nu au, din vina internetului (sau a jocurilor) nu-si gasesc o viata proprie...

    RăspundețiȘtergere
  25. Sper sa nu ne invadeze pitipoancele si cocalarii si aici. Macar avem un loc al nostru. Blogul pentru mine una e ca un jurnal in care pot imparti intamplari/ganduri,vise cu persoane care ma cunosc sau nu in viata reala, cu care impart sau nu unele idei, care ma ajuta sa vad lumea mai bine. Asta nu inseamna ca nu am o viata ca toti ceilalti in afara blogului.
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  26. Tare mult ai dreptate! Eu sunt de aceeaşi părere. Îmi pare rău că nu ai avut ideea acestui articol acum câteva zile, fusese o leapşă drăguţă cu definiţii... a fost tare haios!
    O seară frumoasă îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  27. 1. Corect au o viata, si una foarte activa, multi dintre bloggeri. Inainte, acordam mai mult timp blogului, acum nu prea mai am, decat putinel.
    Sunt oameni care pun echivalenta intre blogger si cel care este dependent de calculator. O greseala mare.
    Sunt si bloggeri care fac asta pentru bani, multi bani, cei mai importanti din RO. Nu scriu ca au talent sau imaginatie, sau ca ii place. Primeste niste informatii, o stire si o posteaza, face reclama... si ii vine banul.
    eu intretin blogul dion placere. Nu castig nimic. Nici macar adsense nu am pus.
    Ai uitat de fanii hi5
    Ba este loc de pitziponceala si cocalarisme. Si este un loc foarte mare si pentru cei care cultiva asta.

    RăspundețiȘtergere
  28. De acord cu ce ai spus!! Cei care considera asta nu inteleg. A avea blog nu inseamna a nu avea o viata personala.
    Ps: Il sustin si pe Florea :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu mi-as mira ca aceste cuvinte sa le fi spus cineva care nu are blog... Nu poti sa ai blog daca nu ai viata, fiindca blogul e o refractie a vietii. Blogul nu "ne fura" nimic, e ca o cumunicare scurta cu noi insune, e ca un mic job care te impune sa cauti mereu ceva nou si interesant...si din cate stiu eu asta nu te impedica sa traiesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  30. Sweet Pictures!

    I love IT!


    Besos Chipless by Dave_Vuitton

    RăspundețiȘtergere
  31. @*ELENA*: Ma bucur:D o seara faina sa ai:D:) Pupici

    @pandhora: :)

    @ALDEA CIPRIAN: Mersi:)

    @Raisa: thnks:)

    @Adrian Pascu : ca bine zici:)

    @Crisa : si mie:D:)

    @Cris-Mary: da cunosc si eu:) dar nu toti suntem la fel:)

    @Gabrielle Rose : De pe weheartit.com :) ahhhh ca nu am pus sursa:-s

    @Doru: :)

    @Duduş: cam asa ceva mi s-a spus si mie:)

    @Miriam: Multumesc la fel:)

    @vioreld : Multumesc:D La fel si eu am cunoscut oameni speciali:) Printre care si tu normal:) Ti-am zis, esti un baiat rar :) Pastreaza-te asa:):X

    @£avi H. : :) Mersi:)

    @ANA MARIN : multumesc mult:) la fel:)

    @coco: mda:)) asa cica fac si eu:)) bat campii =)) ei macar bat campii mei =))

    @Florea: :)) Ce are boc cu asta?:))

    @Maria S.: da!:)

    @MEG55: Multumesc, la fel:)

    @erys: Doamne ce frumos, ce frumos!!!!!!!!! Multumesc din suflet, se vede ca mesajul meu a fost perceput cum doream! Toate cele bune:)

    @B.D.: Multumesc:) Same here:)

    @♡ Miştocăreală ♡ : :D crede-ma ca si eu ma bucur ca ma aflu pe aici:)

    @eSorin : daaa :)))

    @Aira : ma bucur:D

    @cime: Multumesc:D

    @Μου αρέσει το αλκοόλ : aia e altceva:)dar majoritatea bloggerilor au o viata normala.

    @adelici: :>

    @Găgăuţă: sper si eu:) Dar nu cred ca au sanse pe aici :)))) :D Stiu:D pupici:)

    @Max Peter: ah, n-am stiut:-s Multumesc la fel:)

    @Costin: N-am uitat:)) dar e demodat :))))))))

    Eu o fac tot din placere:) :-j
    Da-i incolo de cocalari :))

    @Flyerboy: :))

    @ella: pai da, nu au blog:)) Normal, eu stau si noaptea si ma gandesc la cate un subiect pt blog:))

    RăspundețiȘtergere
  32. De ce blog? Nu stiu. Pentru ca asa vreau eu! Ce spun altii? Am auzit pe cineva ca nu vrea sa invete sah. Cica ar deveni obsedat. Asadar, sahul te face obsedat! Tare, sau ce? Am auzit ca blogul il faci din vanitate. OK. Daca eu imi pun pozele pe blog, sa le vada si altii, sunt vanitos! Am auzit ca in lumea asta va aparea un vaccin impotriva prostiei. Eu nu cred in povesti. Prefer blogul.

    RăspundețiȘtergere
  33. @Mihai: :)))) Si eu :)

    @Diverse: :>

    RăspundețiȘtergere
  34. Gura lumii oricum n-o astupa nimeni. Pentru mine blogul reprezinta un hobby. Cei care comenteaza aiurea la adresa bloggerilor nu sunt in stare sa-si faca un blog si din invidie ne critica.

    Daca intri in politica te votez. :D

    RăspundețiȘtergere
  35. @Cristi: :)) o sa ma gandesc la asta :))

    RăspundețiȘtergere
  36. eu am si o viata plina cu de toate si blog....de care ma ocup cu mare placere si atentie...e un lucru care-mi place si atunci cand iti place ceva iti gasesti un pic de timp:))) ciaooo

    RăspundețiȘtergere
  37. @Muc Roz: pai da:)

    @genina: corect:D pupici

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu una vad bloggingul ca un proces exterm de complex :| Daca ma duc prin facultate maine si ii intreb ce inseamna un blog, pariu ca nu stiu ...
    PeSeu: Prima poza vroiam sa o pun si eu la o postare :P ^_^

    RăspundețiȘtergere
  39. Subscriu:)
    Şi pe blog e altă categorie de oameni, puţin mai rafinaţi decât pe reţele

    RăspundețiȘtergere
  40. @freakyvampire: :)) ca bine zici:)

    @O Fată Rebelă : :) mult mai rafinati:)

    RăspundețiȘtergere
  41. asta mi se pare absurd ca unele persoane sa presupuna ca nu ai o viata pentru ca preferi sa iti petreci o parte din timp facand ceva ce iti place care intamplator se desfasoara pe internet..mi se par niste preconceptii destul de urate..din fericire inca nu am intalnit persoane care sa imi spuna asa ceva(cel putin nu in fata)...frumos articol..ma bucur ca ai mai multa motivatie sa scrii acum:D

    beautyglitzzz.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  42. eu zic ca mai daunator este sa devii dependent de facebook si de twitter si altele de-astea, adica sa nu poti nici la scoala sa stai fara telefonul cu net in brate verificand ultimele notificari..
    in rest nu cred ca a avea un blog, unde iti exprrimi opinia, iti impartasesti sentimentele e un fel de viata virtuala care o acapareaza pe cea reala.. cel putin in cazul meu nu e deloc asa

    RăspundețiȘtergere
  43. @Alina: mai sunt si persoane din astea:) e bine ca nu ti s-a spus:) mulrumesc:D>:D<

    @Alle.: pai nici in cazul meu, dar ei asa interpreteaza:)

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna!Eu fac parte din lumea bloggerilor de cateva luni dar asta nu inseamna ca daca scriu despre ceea ce ma inconjoara nu am o viata...ba chiar poate imi traiesc viata mai mult decat persoane care nu au blog

    RăspundețiȘtergere
  45. Ca bine le mai zici , Monica !!!
    Subscriu la ceea ce ai spus tu aici , cu mana pe inima !

    RăspundețiȘtergere
  46. @Andreea Cristina Necula : :) sunt sigura de asta>:D<

    @Radu: :) Multam':)

    RăspundețiȘtergere
  47. Te astept in vizita la noua casuta , ti-am furat si bannerul sa ma ornez cu el :D :*

    RăspundețiȘtergere
  48. ma ajuti sa dezvolt pagina asta ?

    da si tu un like aici http://www.facebook.com/pages/Caterinca-pe-net/284561118241776?sk=app_123966167614127

    RăspundețiȘtergere
  49. @Cris-Mary: i hiii:D imediat:D thnks:D:)

    @Florea: Am dat:)

    RăspundețiȘtergere
  50. pai am vazut dar...un mass o reclama pe blog etc:))ceva se poate:D?

    RăspundețiȘtergere
  51. Mie mi se pare neetic discriminatoare pretentia ta ca blogosfera sa nu contina cocalari si pitipoance, cat si ideea avansata ca ei ar fi cumva mai vulnerabili decat cei non-cocalari si non-pitipoance si nu ar rezista in blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  52. P.S. blogosfera fiind totusi inca un spatiu public, si desi e posibil partial finantata si de anumite entitati private, totusi si acestea sunt supuse unor anumite reguli de etica de business non-discriminatoare dupa parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  53. P.P.S....aceste comentarii facand posibil parte din efortul meu voluntar si involuntar compulsiv de a introduce ideea de cenzura etica si in randul blogosferei de limba romana, si de a vedea daca in general populatia vorbitoare de limba romana de pe bloguri este pregatita din punct de vedere psihologic pentru etapa care va fi incet incet introdusa si ulterior si probabil implementata, nu fara un anumit grad de rezistenta pe ici pe colo, (futila insa), in cadrul blogosferei generale, cf. trendului inevitabil istoric din prima jumatate a secolului XXI...

    RăspundețiȘtergere
  54. @Rudolph Aspirant: :)) eu nu discriminez pe nimeni, e o simpla parere : "cocalarii" si "pitipoancele" nu cred ca pot sa "intretina" un blog pentru ca ei au alte prioritati, eu n-am nimic cu nimeni poate sa-si faca cine vrea blog, da' repet dupa parerea mea cei care nu se tin de el inseamna ca nu au acel "ceva". ma intelegi?

    PS: nu-i treaba mea ce fel de oameni sunt unii (cocalari, rockeri, pitipoance, etc...) atata timp cat ma respecta, fiecare e ce vrea :-j

    RăspundețiȘtergere
  55. Cred ca ai dreptate: probabil numai oamenii care au timp sa-l piarda, sau sunt bogati in mod independent/intretinuti de altii, sau sunt platiti sa-si piarda timpul astfel, isi fac blog la care contribuie in mod abundent si regulat si pe termen lung. Cocalarii si pitipoancele probabil trebuie sa munceasca si sa-si castige existenta in alt stil.

    RăspundețiȘtergere
  56. @Rudolph Aspirant: da' normal ai vorbit tu din perspectiva cui?

    Cocalarii si pitipoancele trebuie sa munceasca ca sa-si plateasca tigarile si sucurile pe care le consuma prin cluburi.

    Cei care isi fac blog "in mod abundent si regulat si pe termen lung" nu cred ca sunt intretinuti (asta din ce stiu eu), cunosti tu vreunu' de comentezi de ei?

    RăspundețiȘtergere
  57. Am vazut ca exista cateva bloguri tinute de adolescenti.

    RăspundețiȘtergere
  58. @Rudolph Aspirant: pai da, si ce ai vrea sa trimiti indivizi de 14-15 ani la munca? :))

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu nu am exprimat o judecata de valoare cand am zis ca doar oamenii care au timp de bloguri fac bloguri. Eu ma bucur sa fie bloguri. E vorba ca in cazul meu personal, efectiv, eu mi-as dori sa NU am timp de scris pe bloguri, si ma simt de fapt neplacut ca la 31 de ani primesc o gramada de bani ca sa stau efectiv degeaba toata ziua si sa-mi pierd timpul in halul asta total inutil atat pentru mine cat si pentru societatea mai larga, deoarece eu personal chiar ca nu consider ca as avea ceva cu adevarat util/valoros de comunicat nimanui, neavand nici talent de a o spune frumos, si in general neavand nimic de comunicat, drept care ma joc aiurea cu cuvintele, in mod posibil neetic.

    RăspundețiȘtergere
  60. Clarificare: inca o data, este vorba numai si numai despre mine, singura judecata de valoare pe care o fac este despre mine, ceilalti, chiar daca ii clasificam cumva, NU ii si ierhizam dupa valoare. A clasifica NU inseamna automat mereu si a ierarhiza.

    RăspundețiȘtergere
  61. @Rudolph Aspirant: Pai ai vorbit la plural:P trebuia sa spui ca vorbesti despre tine:) acum am inteles:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)