Pagini

Prieteni cu beneficii?

Ma amuza numai cand aud chestia asta, "prieteni cu beneficii" (cica asa se poarta mai nou) pai in primul rand cuvantul "prieten" nu se impaca bine cu "beneficii", oare de ce? 


Pai pentru ca nu poti avea o prietenie pe interes, o prietenie (mai ales intre un baiat si o fata) a carei baza sunt interesele (adica sexul) nu dureaza, dhaaaa!

Ce faci cand ti-ai atins scopul si nu mai poti beneficia de nimic de la pers respectiva? E logic ca ii dai un sut in fund pt. ca nu mai ai nevoie de ea, deci unde mai e "prietenia" aici?


Fratilor, baietii in special, nu va mai uitati mama la filme (Friends with benefits) ca voi nu sunteti Justin Timberlake, zau asa... cu unu' ca Justin nu m-ar deranja o prietenie de genu' dar... cum spuneam voi nu sunteti el, deci... nu mai visati! 

Aaa... si fetelor nu mai fiti proaste, astea-s abureli ale baietilor, cand unu' va zice ca vrea sa fiti "prieteni cu beneficii" e clar ca nu-l interesati prea tare, dar daca voua va place sa va multumiti cu ce primiti sa nu va mai plangeti in pana mea ca ati fost "folosite".

Eu una as refuza o relatie de genu', adica hai sa te mai pupi cu un asa zis "prieten" ca te atrage pe moment mai e cum mai e, dar sa mai faci si sex dhaaaa, clar NU (desi daca e vorba de Justin cred ca putem negocia, hi hi).

Si... un desen  ca sa intelegeti si mai bine.

Ati prins ideea?

Voi sunteti de acord cu "relatiile" astea?



61 de comentarii:

  1. sincer mie una nu mi-ar placea o asa "prietenie" vb ta cand zici cuvantul prieten te gandesti la interese.Si da daca e Justin se scuza :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Grig: nu :P

    @Gabrielle Rose: :) Justin =p~

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am prins ideea, dar e tare! Cred ca e de "economie de piata". Eu, ca un mos retrograd, nu m-am gandit niciodata la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, eu sunt total de-acord. din punctul meu de vedere e o "afacere" foarte profitabila pentru ambele parti :D
    si da-mi voie sa te contrazic la faza cu "asa se poarta mai nou". treaba asta se practica de foarte mult timp. si nu e vb ca-s fetele proaste si le aburesc barbatii, ci pur si simplu poate unele n-au chef sa se lege la cap cu relatii fiindca au alte prioritati in viata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. you really hit a point right there xD!

    RăspundețiȘtergere
  6. Numele mic este Justin Timberlake.:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mihai: Pai e ceva "la moda" :)) ca nici eu initial nu m-am prins, uitati-va la film si o sa va dati seama. (Friends with benefits)

    @ABeautyTale: Da, ok, n-am nimic cu fetele care au alte prioritati, eu fac referire la tipele care se implica intr-o astfel de relatie si spera ca daca ii ofera sex tipului, in timp, acesta va incepe sa o iubeasca... si cand isi dau seama ca nu e asa incep cu dramele :)) Astea sunt proaste garantat!

    Si cu asa se poarta mai nou, pana acum s-a practicat dar probabil nu sub aceasta denumire :))

    RăspundețiȘtergere
  8. YOU REALLY HIT A POINT RIGHT THERE ! I'LL JUST HAVE TO LIKE YOUR OBSERVATION :-BD!

    RăspundețiȘtergere
  9. @JUSTJE: :) I'm glad u like it :))

    @Muc Roz: :)) da stiam :))

    RăspundețiȘtergere
  10. da, de-acord cu tine: alea sunt imbecile :) dar fiecare face alegeri in viata pe propria lui/ei piele :) toti tre' sa ne facem norma de greseli in viata asta :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ABeautyTale: aia e clar :)) Pt. tot ceea ce facem vina ne apartine :D:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie sa vad si filmul asta... se pare ca merita! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Diverse: MErita:>

    @Flyerboy: :))) ehhhm:))

    @INCERTITUDINI: :D habar nu am:D:) Doar daca e vorba de joaca:D

    @Poison: :)) posibil :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Clar NU! Desi din pacate sunt multe "prietenii" pe interes la ora actuala... si ceva imi spune ca aceste relatii vor continua... pt mult timp :)

    RăspundețiȘtergere
  15. nu mi se pare o tragedie sa nu vrei ceva serios daca nu te simti pregatit.

    apropo, ti-am modificat intrebarea pe blogul meu, sper sa se potriveasca mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu daca a ajuns comentariul celalalt asa ca il repet.

    Nu sunt de acord cu relatiile bazate pe interes, desi sunt cele mai frecvente in ziua de azi.

    Apropo, Justin mai baga in el hormoni feminini pentru vocea lui catifelata? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Fiecare face ce vreau.Eu una nu sunt nici pro ,nici contra :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici eu nu-s adepta relaţiilor de genul ăsta. Dacă e vorba de un băiat, jos pălăria. Dacă e vorba de o fată, mi se pare penal. Că am multe prietene care s-au băgat în aşa ceva şi au venit toate şifonate că vezi doamne tipul s-a combinat cu una, că nu o pupă, că nu o ţine în braţe, că.. că... căă...
    E clar, fetele nu sunt capabile de relaţii strict fizice, care să nu implice niciun sentiment.

    RăspundețiȘtergere
  19. io n'am treabă cu ele:)):))î
    mi s-o-ntâmplat şi mie..da logic, nu se poate ca unul să nu iasă rănit.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu stiu daca ar trebui sa zic..dar eu asa am pornit..mai intai prieteni foarte buni si pentru ca am ajuns sa ne petrecem atat de mult timpul impreuna (doar noi 2) am ajuns si la asta...si a durat vreo 2 3 luni pana sa ne dam seama ca de fapt e ceva mai mult de atat..si da, eram de acord pt ca nu vroiam o alta relatie esuata si ma simteam mai libera fara sa trebuiasca sa dau explicatii..dar acum ma simt si mai bine si nu regret nicio clipa cu ce am inceput :d....si uite asa am ajuns la 2 ani si 3 luni:)))
    lucky me:))
    te pup..mi era dor de postarile tale:)))

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am auzit de ,,prieteni cu beneficii" pana acum:|.Oricum e o mare tampenie sa fi prieten cu cineva numai din interes.Prietenia este un sentiment pur care se bazeaza pe intelegere si comunicare,nu pe beneficii sau interes.Bine punctat,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  22. Asa cum ziceam si eu cand am facut cronica de film , nu exista prieteni cu beneficii , la un moment dat unul va simti mai mult decat ar trebui si altul va fi si mai indiferent si in final..cineva va avea de suferit..

    RăspundețiȘtergere
  23. Te contrazic putin, cateodata chiar e mai bine asa, se intampla sa iesi dintr-o relatie tensionata si sa n-ai nevoie de dureri de cap IAR, dar de sex DA ;))...numai ca de multe ori se sfarseste trist, unul din parteneri se indragosteste :)).

    RăspundețiȘtergere
  24. asta vara imi placea de un tip, pana am ajuns sa ne sarutam... ne cunosteam de un an si eram buni prieteni dar dupa ce ne-am sarutat l-am intrebat "ok, si acum care e relatia noastra?"
    raspunsul lui m-a cam enervat "friends who are just having fun" :|
    i-am zis ceva de genul "i'm not having fun with my feelings, idiot!!" si am plecat...
    deci n-as accepta in veci asa ceva:|

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu. Dar daca ar fi Justin :-" ... :)))

    RăspundețiȘtergere
  26. @Μου αρέσει το αλκοόλ: Da sunt usor de intretinut :))

    @Crisa: Ei o tragedie nu e daca nu vrei ceva serios:)) Dar sa te joci asa cu sentimentele oamenilor cred ca este o tragedie:)

    @Cristi : :)) nu stiu, nu l-am intrebat :))

    @Aira: Da normal :)) eu mi-am spus parerea:D:)

    @.miss bee : Da, fetele sunt slabe:))

    @pinguu: :)) De obicei acel "unu'" e fata:))

    @Oandi : Owww :X Ce frumoooos:X Voi sunteti norocosi dar sunt si cazuri in care asa zisa relatie a iesit urat:)>:D< Te pupacesc nebunici!:D

    @Raisa: :) hehe, auzi acum:D:) Mersi:)

    @rory: :>

    @CRis-Mary: Da, stiu! e foarte greu sa iti tii sentimentele in frau (mai ales ca fata)

    @Federova: da' oare de ce nu se indragostesc amandoi? :))

    @Nyphetamine: pai daca tie iti placea de el iti dau dreptateeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar noi baietiii suntem devina ... :)
    Fetele nu au nici o vina ? Oricum e prima oara cand aud termenul prieteni cu beneficii ... adik cat de prost sa fii sa zici asa unei persoane ?

    RăspundețiȘtergere
  28. @♡ Miştocăreală ♡ : uite ca mai sunt si prosti :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce faci cand ti-ai atins scopul si nu mai poti beneficia de nimic de la pers respectiva?
    R: Ramane sexul sau prietenia! Depinde de beneficiu!:))))

    RăspundețiȘtergere
  30. aaa ... prieteni sau nu, simpla definitie "sex"="beneficiu" spune totul ... adica spune ca cealalta persoana e un fel de gigolo/prostituata prea naspa/proasta ca sa castige si ceva bani din asta (daca tot o face pe astfel de criterii).

    RăspundețiȘtergere
  31. @geanina: :)) pai daca e prietenie pe bune ramane prietenia:)) daca nu :)))))))

    @INTJ: :)))) o face si pe gratis:)) Fraaaaaaaaaieri:))

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am apucat sa vad filmul, dar mi-e cunoscuta ideea. Prietenia e sfanta. Un prieten se castiga greu si se pierde foarte usor. In final exista pentru oricine liberul arbitru, fiecare isi traieste viata asa cum il duce capul, pentru beneficiile sale sau/si pentru ale celor care il inconjoara. Noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  33. @tu26dor: :) Adevarat:D Multumesc la fel:)

    RăspundețiȘtergere
  34. ....eu cunosc un caz de acest gen...au incercat o relatie, dar ca si iubiti nu prea mergea, din diverse cauze, dar de inteles ca si prieteni erau fantastici..asta pentru ca nu ingradea libertatea niciunuia, iar sexul era parte integranta..nu des, dar era...atat cat sa fie frumos si bine... Cred ca partea asta intima le-a placut amandurora, si era si sigur...si pentru ea ca nu ieseau vorbe..in fine..Nu zic ca este ok, dar nici nu contest acest gen de relatie, cu toate ca nu cred ca se poate plia pe orice gen de oameni...

    RăspundețiȘtergere
  35. sincer? chiar da . adica e o mare diferenta intre "fuck buddies" si "friends with benefits" . Si in al doilea rand, beneficiile sunt de partea amandurora, nu neaparat a tipului. Cine stie, poate ca fata vrea beneficiile (asta pentru ca eu consider ca nu numai tipii vor. si fetele vor.) . In orice caz, prietenia are toate sansele sa se strice dupa, dar nu din cauza ca iti obtii "beneficiul" , ci pentru ca o sa iti dai seama ca defapt,alte "beneficii" vrei...

    RăspundețiȘtergere
  36. Am vazut filmul''Prieteni cu beneficii'' e fooarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mda... ar fi ceva daca nu am fi in Romania,am avea vre-o 30-40 de ani, astfel incat sa nu mai interesam baietii/barbatii suficient de mult incat sa vrea sa aiba o relatie, iar tipul ar fi desigur, Justin, care zau asa, e superb 8->
    Pupicei :***

    RăspundețiȘtergere
  38. @Alexandra: :) Dar sa dai o prietenie pentru "beneficii"... nu prea se merita:)

    @Alissu: :))) DA:)

    @Găgăuţă: :>:>:>

    @Cătălin: :)) Nu face glume de astea =))))))))

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna!Am vazut si eu filmul.Ce sa zic?M-a amuzat dar nu as incerca:)) .Nu cred ca o fata trebuie sa isi lase fusta jos la 5 zile dupa ce a cunoscut un baiat+ca se spune ca doi oameni fac "love" unde ar trebui sa fie sentimente fara beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  40. @Andreea Cristina Necula: Buna:D:) Ai mare dreptate:) dar depinde de fata.

    RăspundețiȘtergere
  41. Foarte tare..
    Stii... eu cred ca multi se baga in chestii de genul asta pt ca se poarta,pt ca da bine in filme si pt ca "sounds fun". Oricum ,parerea mea este ca mai mult de jumatate ori se indragostesc ori se urasc dupa o experienta ca asta..nu cred eu ca stau ei asa o vreme prea lunga...

    RăspundețiȘtergere
  42. io prin tinerete am incercat chestia asta..nu a fost nici rau..da nici foarte bine..oricum, nu e chiar asa tragedie cum spun unii, ca vai, cat va suferi..dar da, nu tine f mult faza, la mine cam 3-4 luni

    PS: C.L.M. Y U NO MOVE WORDPRESS? asa multe clickuri trebuie sa dau ca sa scriu un comentariu :D

    RăspundețiȘtergere
  43. @Luiza: nici eu nu cred ca se mai inteleg bine apoi :))

    @Tibi: experimentatule :)

    nu stiu, m-am gandit sa ma mut pe wordpress...

    RăspundețiȘtergere
  44. păi să ştii că ar fi multttt mai bine pe wordpress, şi ţi-ar fi şi ţie mai uşor!
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  45. Ma intreb cine-i prostul care ar zice ca vrea sa fiti "prieteni cu beneficii" Daca vrea ceva nu-i spune si gata, simplu...

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu cred ca m-am exprimat destul de corect, nu am cerut sa-mi dai vr-un exemplu, sa-mi zici vr-unu care a cerut o prietenie de beneficii. Eu doar ma intrebam ce tip e atat de prost sa aiaba pe fata asemenea de cerinte, cand astea se pot ascunde atat de usor.

    RăspundețiȘtergere
  47. @Cime: aa :))))))) Si eu ma refeream oricum ca sunt multi prosti din astia :))

    RăspundețiȘtergere
  48. iubii....:X....sunt aksaaaaa:X:*

    asa revenim... e ok ideea de prieteni cu benefici fiecare se foloseste de ce are nevoie de la celalalt :))) si stii:))) exemplu EU :))) doar k in momentul in care ti se pune pata pe el / ea e ca in bancu cu magaru :))) [ pt cine nu stie e ceva gen "Magare ai belit ****" =)))

    cam atat :))).... iubi mie dor de tine si te iubesc >:D<

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)