Pagini

Ce porecla ti se potriveste?


Hai ca v-a ajuns cu bunaciunile, v-am lasat destul sa salivati(baietii) asa ca azi vreau sa va arat un quiz: "Ce porecla ti se potriveste?" , al carui rezultat mi se potriveste foarte bine si m-a amuzat teribil, deci... conform acestui test pe langa C.L.M. imi puteti spune si Draconella(glumeam), mwahahaha!


Acesta este rezultatul meu:
Draconella.Trebuie sa recunosti, esti Cruela De Vil in persoana. Esti facuta sa dai ordine si sa fii la conducere. Te atasezi destul de greu de o persoana pentru ca nu vrei sa fii ranita, insa in momentul in care iti este castigata increderea, devii o prietena de nadejde. Iti place siguranta financiara, considerand ca banii sunt cei care conduc lumea, ei iti ofera stabilitate si putere. Desi esti o fire rece, uneori distanta, aceasta este mai mult o masca de-a ta, in realitate fiind o femeie foarte nesigura, care cauta intelegere si iubire din partea familiei si a prietenilor. In relatii, esti sigura pe tine si cauti un barbat perfect, care stie ce vrea de la viata si nu are nevoie de ajutor pentru a se descurca in viata.


Eee, misto, aaa? V-am spus eu ca plictiseala dauneaza, hi hi.


Ca de obicei va rog frumos cu cireasa in varf ca in caz de faceti testul sa-mi aratati si mie ce va iese, nu de altceva dar vreau sa vad care mai e "drac" ca mine!


Testul il gasiti aici.


Un week-end de vis va doresc. Pupici dulci.


PS: La multi ani mamiiii! Te iubesc! 

51 de comentarii:

  1. Tu ai vrut-o: The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draconello, eu sunt Bubulina. =)))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte.
    Asta mi-a iesit si e chiar asa :))!!! Te pupic :* Sa ai un week-end minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am fc si eu :))
    Draconella :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am amuzat foarte tare cu quiz-ul asta asa ca nu m-am putut abtine si am facut si eu o postare cu testul. Chack it out: http://the-fashion-jewels.blogspot.com/2011/10/ce-porecla-ti-se-potriveste.html
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. eee...cine se aduna se aseamana...iacata ce mi-a iesit...exact cum imi doream :)))))
    Draconella.Trebuie sa recunosti, esti Cruela De Vil in persoana. Esti facuta sa dai ordine si sa fii la conducere. Te atasezi destul de greu de o persoana pentru ca nu vrei sa fii ranita, insa in momentul in care iti este castigata increderea, devii o...
    ps: la multi ani mamei tale :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiquita. Emani o eleganta iesita din comun. De fiecare data reusesti sa intorci priviri si nu iti este teama sa profiti de senzualitatea ta. Esti o femeie increzatoare in feminitatea sa si increzatoare in fortele proprii. Intotdeauna ai grija de aspectul fizic, considerand ca acesta reprezinta cartea de vizita a sexului feminin. Uneori dai dovada de imaturitate, luand decizii in graba si complicand si mai mult lucrurile. Vorbareata si comunicativa, ai foarte multi prieteni, dispusi sa sara in ajutorul tau oricand. In ceea ce priveste dragostea, cauti un barbat matur si stabil financiar, fiind de parere ca banii joaca un rol extrem de important in viata de cuplu.
    sunt cam materialista recunosc

    RăspundețiȘtergere
  8. La fel ca tine:)):)) m-am scos. Dar sa stii ca mi se cam potriveste descrierea.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ioana: :D:)hahahaha!:)

    @Just_Me : ooo:)) Bubulinoooo :>:)) te pupacesc:D

    @Roxy: Frumos:D: >:D< Multumesc, la fel:D:)

    @Gya: mwahahahaah!

    @geanina: inca o draconella:D:) Multumesc:D

    @Gabrielle Rose: uuu :>

    @Pinguu: :> hihi:> si mie:))

    RăspundețiȘtergere
  10. mvaai. nici nu mai fac testul ca stiu sigur ca imi iese exact cum ti'a iesit si tie:>:>
    ahh.exact eu ! sunt malefica:>

    RăspundețiȘtergere
  11. The Joker mi-a iesit.:))
    Tare testul:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.
    :>

    RăspundețiȘtergere
  13. Bubulina :)
    La mulți ani pentru mama ta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot Draconella=))) Hai ca ne potriviram!:))

    RăspundețiȘtergere
  15. The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Dianne : hihi, malefica mica ce esti tu:*

    @coco: Vad ca predomina :))

    @zsilvia: ;)) uu:<> coool:>

    @Maria S.: :D:> bun bun:>

    @Dudus: ce frumos:> Imi plac bubulinele:))))) de-as fi si eu asa:))

    @B.D.: bubu:> Multumesc:D

    @kyky: :))) DA :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur ca te-am facut sa zambesti!
    Multumesc de vizita :-)

    RăspundețiȘtergere
  18. =)) am schimbat putin rolul si uite ce-a iesit =))
    Draconella.Trebuie sa recunosti, esti Cruela De Vil in persoana. Esti facuta sa dai ordine si sa fii la conducere. Te atasezi destul de greu de o persoana pentru ca nu vrei sa fii ranita, insa in momentul in care iti este castigata increderea, devii o...
    Ioi ioi =))

    RăspundețiȘtergere
  19. foarte fain testul!

    Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  20. The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte.

    uu. la multi ani mamei tale!

    RăspundețiȘtergere
  21. Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    Nu stiu daca e 100% adevarat, mai ales cu multimea de oameni ce ma incojoara ;)) In rest, probabil asa e.

    Happy B'day, Lavinia's mum :X!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Ioana: cu placere:>:x

    @ganguritu: tu esti draconell :))

    @£avi H.: inca o bubulina:> Iii:D:)

    @Crisa: uuu:> Multumesc:D

    @Little Thoughts: Predomina si bubulinele :))) thnks:X

    RăspundețiȘtergere
  23. draconella ma numesc si eu, deci o sa ne intelegem bine:))
    La multi ani pt mami si din partea mea:****

    RăspundețiȘtergere
  24. Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  25. @cookie R: :*

    @Oandi: claR:)):X Sar'naaaa!>:D<

    @A.C.M.: :>:>:>

    RăspundețiȘtergere
  26. Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  27. buna ,foarte interesant testul multumesc.:-* mie mi-a iesit asa:
    Chiquita. Emani o eleganta iesita din comun. De fiecare data reusesti sa intorci priviri si nu iti este teama sa profiti de senzualitatea ta. Esti o femeie increzatoare in feminitatea sa si increzatoare in fortele proprii. Intotdeauna ai grija de aspectul fizic, considerand ca acesta reprezinta cartea de vizita a sexului feminin. Uneori dai dovada de imaturitate, luand decizii in graba si complicand si mai mult lucrurile. Vorbareata si comunicativa, ai foarte multi prieteni, dispusi sa sara in ajutorul tau oricand. In ceea ce priveste dragostea, cauti un barbat matur si stabil financiar, fiind de parere ca banii joaca un rol extrem de important in viata de cuplu.

    RăspundețiȘtergere
  28. The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte.

    RăspundețiȘtergere
  29. @annitu: :)) Is o gramada de bubuline:>

    @Μου αρέσει το αλκοόλ : :*

    @Alee.Mee:-x: Buna:D Npc, iiii:> Chiquita:> ce frumos:)

    @Miru: :> Another Joker:> cool:> thnks

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc >:D< foarte frumos blogul :-*

    RăspundețiȘtergere
  31. @Aira: :)

    @Alee.Mee:-x: cu placere:X>:D<

    @INTJ: haha:)

    RăspundețiȘtergere
  32. Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    Serios, bubulina? :))
    La multi ani mamei tale! >:D<:*:*

    RăspundețiȘtergere
  33. @Găgăuţă : Ma asteptam la Draconella:))))))))

    Multumesc:D

    RăspundețiȘtergere
  34. L-am facut ))) Eu tot sunt Draconella (hey are terminatia : Ella,e semnififcatic :D:D:D)

    RăspundețiȘtergere
  35. The Joker. Tu esti cea care ii face pe oameni sa zambeasca indiferent de situatie. Stii ca prietenii te simpatizeaza si tin la tine asa ca profiti din plin de asta. In plus pozitivismul tau iti ofera un aer jucaus si imatur, aproape adolescentin. Niciodata nu iti pierzi optimismul, ai incredere in tine si stii ca indiferent de situatie vei depasi orice moment dificil. In relatii esti romantica, pasionala si, bineinteles, emani fericire prin toti porii. Partenerul ideal trebuie sa stie sa se bucure de viata, sa iti accepte defectele si sa te respecte. \:d/

    RăspundețiȘtergere
  36. Draconella mi-a iesit si mie!Adevarul este ca pentru unii care merita sunt o mica scorpie.Muahahahahahaha! :))

    RăspundețiȘtergere
  37. ms de test chiar e interesant ...:)
    Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  38. @shockchat: :) npc>:D< ms de raspuns:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)