Pagini

Sentimente...

Sa vorbim de sentimente, pentru ca aseara am avut o discutie cu un amic, referitor la iubire, acum va spun sincer, nu zic, ca eu nu iubesc, insa mie imi e foarte greu sa imi numesc prietenul "iubit", sau sa spun ca am prieten cuiva, nu stiu de ce, parca imi e peste mana, si nu ca nu tin la el, dar sa-l iubesc, mi se pare nu stiu cum... intelegeti voi... adica sa ii spun asa ca il iubesc, sau sa le spun altora ca il iubesc ma amuza copios, hihi... Eee, sa nu fiu inteleasa gresit, nu am nimic cu aceste doua cuvinte "te iubesc" care uneori pot salva vieti sa zic asa, insa, sa ii repeti cuiva aproape in fiecare zi ca il iubesti, mi se pare o absurditate, adica, persoana respectiva si-a dat seama ca il/o iubesti daca ii esti alaturi, nu? Chiar, voi ce credeti, e mai bine sa-ti demonstrezi iubirea prin fapte decat prin cuvinte? Eu zic, ca da! Stiu o vorba "Iubirea nu se spune, ea se simte!". Asa ca, dragii mei sa fiti "izbiti" si sa "izbiti" la randul vostru si mai mult!

P.S.: Inspiratie pentru titlu:




18 comentarii:

  1. inamna ca nu ai simtit inca o iubire suficient de profuna

    RăspundețiȘtergere
  2. E armonie-n casa noastra.(a voastra, logic)
    Dragostea e everywhere,( but everywhere)
    A inflorit muscata-n glastra,( poate orhideea )
    Stelele e sus pe cer (stele ? unde ? )

    Iubirea nu are limite (usor,C.L.Meu,e radar)
    Soarele pe cer tu esti ( Soarele si Luna )
    Produc la greu leucocite (ce-s alea ?)
    Cand tu imi spui ca ma iubesti (pe el,nu pe mine)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Nymphetamine: Pai normal ca nu stiu eu ce e aia iubire adevarata...

    @Patratzel86: Frumos bro:X Thnks:X :))

    RăspundețiȘtergere
  4. eh lasa ca este timp :X))vin eu in vara)=))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Jigsau: =)) Cred ca mesajul nu e inteles=))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubireaa.....oare stie cineva ce e cu adevarat? ... daca da..sa-mi raspunda si mie ....dupa parerea mea e o senzatie asa inselatoare pff..., un sentiment puternic pentru ce-i slabi ...un sentiment nu prea important pentru ce-i puternici ... take care :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim: Thnks:X eu nu stiu ca ti-as fi raspuns:X :X:X:X :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea e cand el ii cumpara ei o floare din ultimii bani,chiar daca afara ploua si el se v-a intoarce pe jos acasa; iar ea se bucura pentru acea floare cat pentru o cerere in casatorie.
    Iubirea e cand mama isi asteapta fiul sa se intoarca acasa de la servici, iar dimineata ii pregateste pachetelul.
    Iubirea e cand nepotelul isi pupa bunica si ii spune ca e cea mai frumoasa.
    Iubirea e peste tot...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Patratzel: Chiar si noi suntem facuti din iubire:P

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubirea se simte, exista in fiecare particica a corpului tau si atunci cand explodeaza acest sentiment ii spui celui de langa tine ca il iubesti fie prin cele 2 cuvinte, fie prin priviri sau prin intreaga ta fiinta care iti striga iubirea. Si nimic nu se compara cu acel prim "te iubesc" tremurat, emotionat, insotit de jocul sperantei din priviri si a muzicii din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  11. Majoritatea suntem facuti din iubire...specifica te rog :))
    Incep prin a o aproba pe Nymphetamine...poate ca inca nu ai intalnit persoana potrivita sau poate ai intalnit-o dar inca mai copilariti :P tu stii ce e in ograda ta :)
    Cat despre iubire...fiecare o simte in felul lui desi, in linii mari, rezultatul este acealsi. A iubi inseamna a uita de egoism si a ocoli orgoliile...a iubi inseamna a te impaca cu orice defect al partenerului si abea apoi a te bucura de calitatile lui...a iubi inseamna a ierta orice greseala si a-ti asuma vina, chiar daca nu tu ai gresit... In orice forma, din orice directie ai privi si orice raspuns ai primi, de fiecare data o sa descoperi ca: Sa iubesti inseamna sa ajungi in momentul in care ai face orice pentru fericirea celui de langa tine, chiar daca uneori ajungi sa renunti la fericirea ta...
    Suna stupid, dar sentimentul e "dulce ca o savarina" :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @zbor de fluture: Wow,frumos!

    @Ionik Goose: Da, asa e:)) Majoritatea. scuzati greseala:P Iubirea astaaaaaaaaaaaaaa! OFOFOFOFOF

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu cred ca e mai bine sa-ti demonstrezi iubirea prin fapte ,dar daca simti nevoia sa o spui de ce nu? Totusi mi se pare foarte de prost gust sa spui asta tuturor ,e deajuns sa o stiti voi doi ,nu e nevoie ca la fiecare descriere pe diverse siteuri sa spui :' e viata mea".Imi place cum scri ,o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poti sa exprimi iubirea printr-un zambet,printr-o privire calda...prin dorinta de a fi linga persoana iubita.....cuvintele le facem noi.. dar iubirea vine singura in inima noastra..

    RăspundețiȘtergere
  15. @Bianca Dobrescu: Uite ca la asta nu m-am gandit, chiar asa, uneori cand nu poti demonstra cu fapte, poate ca aceste doua cuvinte tin in viata o relatie... Multumesc:X

    @gabriella: frumos, asa e.

    RăspundețiȘtergere
  16. Consider ca iubirea se poate demonstra si prin cuvinte :) Uneori, destul de bine

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)