Pagini

Poate voi stiti...

... ca eu nu stiu, ori nu imi dau seama ce e iubirea, de unde stii cand iubesti, caci din cate stiu iubirea e la fel, insa noi ne manifestam diferit, nu? Uite eu de exemplu nu stiu daca e iubire pentru ca nu simt nimic, nu ca as fi nesimtita, dar nici pentru mami nu simt nimic, insa stiu ca o iubesc, dar pentru el? Pentru el, stiu doar ca atunci cand e langa mine, nu imi pot lua privirea de la el, si simt ca am un gol in stomac, iar cand vorbesc cu el, am un zambet "pana la urechi" si cand nu e langa mine, imi apar "n" ganduri despre ce face el in momentul ala, si ma uit la poze cu el, si ma ia asa cu dor, dar apoi stau si ma gandesc daca e iubire, si nu stiu, dispar acele "simtiri" probabil din cauza ca incep sa gandesc prea mult, asa se manifesta iubirea? Sau ce e? Voi trebuie sa stiti mai bine ca mine, si macar sa-mi spuneti si mie cate ceva, caci eu nu stiu!!!
Aaa... inca o intrebare, cat tine iubirea? O luna, un an, o viata?

P.S.: Multumesc anticipat!

34 de comentarii:

  1. mi se pare mie sau iubirea este un subiect pe toate blogurile care le urmaresc:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Jigsau: pai blogu' meu are numele "Crazy in love" :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu stiu ce e iubirea, dar cred ca iubirea aia adevarata ar trebui sa tina o viata. O iubire trecatoare poate sa tine, cum ai zis tu, o luna, un an, dar aia cred ca se numeste iubire trecatoare, sau atasare... Oricum, cred ca te cam indragostesti mami. :):X Te pupa fetita ta. :X

    RăspundețiȘtergere
  4. "Crazy in love" adica nebuna dupa dragoste, nebuna in dragoste, dragastoasa, inebunita dupa dragoste...
    Pfuuu, soramea e ...in love. Clar

    RăspundețiȘtergere
  5. @Kitt'Kidd': :x asa cred si eu k iubirea adevarata ii de o viata, dar acum, nah, nu stiu care e iubirea adevarata! Si eu cred ca sunt deja in love:)) Si eu pup dulce la tine:X

    RăspundețiȘtergere
  6. @Patratzel86: Cred si eu=)) Am luat-o razna urat de tot!:)) Numai din astea am in cat, iubire, iubire si numai iubire!!!!!!!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @fatacareaduceploaia: :)) e bine atunci:))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Miss Soare: Daca ii eterna, de ce dureaza 3 ani? Eternitatea dureaza 3 ani?

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea din câte ştiu eu de la specialişti, cum zicea şi miss soare poate dura maxim 3 ani. Adică când te îndrăgosteşti, iubeşti, centrii neuronali trimit un mesaj care este interpretat într-un anume fel,după care se transformă în alte sentimenmte de afectiune,grija,protectectie ş.amd.

    RăspundețiȘtergere
  10. @guess who!: aaa pai asta ii explicatia!:) asa da:X ma gandeam ca dupa 3 ani, dispare totu'

    RăspundețiȘtergere
  11. nu dispare decat intr-o singura situatie cand iubesti din nou si se reactiveaza mesajul

    RăspundețiȘtergere
  12. si uitarea ? uitarea cat dureaza ? iegzista o iexplicatie si pentru asta ?

    RăspundețiȘtergere
  13. @Patratzel86: Uitarea, uitarea este necesara uneori, pt k daca ne-am amintii totul ar fi un haos total in mintea noastra:)

    @guess who!: Aaa, dar daca iubesti deja o persoana, poti iubii alta? Adica sa dispara iubirea pt acea persoana pentru altA?

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragostea inseamna speranta, muzica. Dragoste e atunci cand va spuneti totul din priviri, cand o imbratisare valoreaza mai mult decat un milion de vorbe mari, cand tii persoana respectiva de mana si simti ca sunteti un tot, un intreg. Dragostea dureaza atata timp cat tu esti capabil sa tii magia, pentru ca eu inca vad batranei care merg de mana, isi zambesc afectuos si se iubesc ca in prima zi. Sau, asa pare...

    RăspundețiȘtergere
  15. @zbor de fluture: frumos! Insa dragoste la distanta exista?

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu am gasit niciun motiv serios pentru care nu ar exista...hai sa ne gandim la marile iubiri din trecut: Napoleon si Josephine, Tristan si Isolda, Paul si Virginia, oamenii aceia erau mereu unul langa altul? Nu erau...dar dragostea lor a rezistat si cred ca tocmai asta e o dovada palpabila a dragostei lor mari si totodata, asta o sa iti arate cat dureaza dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  17. @zbor de fluture: Chiar, niciodata nu am gandit asa! WOW!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai, e ca o loterie! Este sau nu este iubire? Tu, se pare ca ai tras lozul castigator! Bravo! :))

    RăspundețiȘtergere
  19. @Cristi: Se poate sa fie ca o loterie, insa nu sunt sigura daca e lozul castigator o nu:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Soramea, mai tragi un loz si inca un loz, pana il gasesti pe cel castigator.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iubirea e un sentiment ,fiecare o vede altfel ,sincer nimeni nu stie cat tine ,dar e deajuns ca a existat pentru ca aceea persoana sa ramana intotdeauna in amintirea celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stie nimeni ce e , doar ca fiecare o simte si o exprima asa cum crede el ca e de fapt. Suntem niste picaturi , dar e important pana la urma sa formam oceanul acela de suflete implinite ...sunt sigur ca nu o sa apucam sa vedem asta vreodata . Dragostea ptr mine e ceea ce traiesc langa iubita mea, si ce nu traiesc , atunci cand ea nu e langa mine. Bafta in viata.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Patratzel86: Nup, incep sa cred ca asta ii castigatorul:)

    @ღAzucenaღ: Da, daca exista , exista pentru fiecare:X

    @Vlad: Frumos... frumos, multumesc la fel:X

    RăspundețiȘtergere
  24. Blogul tau imi creaza o stare de relaxare. Te-am trecut la mine in blogroll. :))

    RăspundețiȘtergere
  25. ce e iubirea? hmm ... foarte multi oameni au incercat si tot incearca sa descrie, prin metafore sau reactii chimice :P ... cert e insa ca atunci cand stii ce-i iubirea, abia atunci intelegi cat de nereusite sunt toate acele descrieri. cat dureaza? aici e (imho) mult mai simplu: (a ta) dureaza atata timp cat ii permiti/vrei tu sa dureze.

    RăspundețiȘtergere
  26. @INTJ: Eu vreau ca iubirea noastraaaaa sa durezeeee muuuult, pana la adanci batraneti:)))) stiu ca visez, dar de ce nu:))

    RăspundețiȘtergere
  27. mda ... da' iubirea nu se incadreaza-n tiparele rationale (desi oamenii au impresia ca se poate tranzactiona: "imi dai si iti dau" sau "iti dau si imi dai") ... si deci asupra lui "a noastra" n-ai nici o influenta. de aceea am si pus in paranteza "a ta" (acea "jumatate de iubire in doi" ce izvoraste din sufletul tau) ... care poate dura oricat.

    daca chiar vrei sa dureze pana la adanci batraneti ... n-ar fi o idee buna sa incerci s-o observi/simti la altii care se iubesc (si sunt la adanci batraneti)?

    RăspundețiȘtergere
  28. @INTJ: Paiiiii, sa vedem, uneori ratiunea mi-o ia pe dinainte, si stiu si ca iubirea ca sa fie pura, trebuie sa fie neconditionata, dar atunci cand nu primesti nimic in schimb este foarte dezamagitor, zic eu, pentru ca investesti timp si energie pentru ce?

    Si chiar vreau, pentru ca asa trebuie, dar nu stiu la cine sa observ acea iubire!

    Oricum iti multumesc mult pentru raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  29. pai ... ori e neconditionata, ori necesita (as in "e conditionata de") investitii ... care dintre variante e corecta? :)

    RăspundețiȘtergere
  30. @INTJ: sincer nu stiu sa fac diferenta:( ori nu-mi dau seama...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)