Pagini

Este vreo diferenta?

Si cand zic diferenta, zic, pentru ca am citit undeva ca e diferenta intre a fi indragostit si a iubi pe cineva, desi eu una nu imi dau seama cam care ar fi diferenta,  poate ma lamureste si pe mine cineva.
Si stiu ca iar vorbesc despre iubire, insa cred ca fara ea ar fi foarte plictisitor, mie una mi se pare un subiect despre care as putea vorbii ore in sir, zile, ani, si tot nu as stii cu ce sa incep sau cu ce sa termin... Iubirea e iubire, dar "indragosteala" ce e???  Ori am inteles eu gresit, posibil!

A... si ca sa fiu si mai draguta, asa pentru a va relaxa, cum mi-a spus cineva care "ma urmareste" ca blogul meu il relaxeaza, multumesc mult Cristi... si daca tot sunt la multumiri va multumesc si voua, celor care aveti timp acolo, un picut, pentru mine si blogul meu, asa... cum spuneam ca sa fiu draguta, mai jos va las o melodie care pe mine m-a cam emotionat! Wai! Enjoy!
P.S.: Nu sunt eu asa iubareata, dar imi place sa stiu cat mai multe despre orice se poate! 

17 comentarii:

  1. Până acum nu am văzut vreo diferenţă, dar cred că.. " a iubi pe cineva " este sentimentu' împărtăşit de persoana iubită .. şi " a fi îndrăgostit de cineva " nu prea e împărtăşit..whatever, aşa văd eu. xD

    RăspundețiȘtergere
  2. @Floris ☺: Hmm, interesant mod de a percepe, deci este o mica diferenta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poi...soramea, e simplu, abia dupa indragosteala incepi sa iubesti. Tu ai trecut deja de faza "indragostelii"

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci fratioare, acum inseamna ca iubesc? Aoleo!!! Sa intrii pe mess sa vorbesc cu tine:( ca tu esti mai mare si numai tu ma poti ajutaaa:((

    RăspundețiȘtergere
  5. foc de paie (indragosteala) si foc cu lemne & carbuni (iubire) ... ambele ard cu flacara, mistuiesc, alea-alea ... ala de paie cica arde mai tare ... da' in mod cert ala cu lemne si carbuni arde mai mult timp.

    da' o explicatie mai simpla ar fi asa: cand esti indragostit(a) atunci exista doar partenerul ... cand iubesti, atunci existi si tu ... ca sa ai ce oferi partenerului.

    RăspundețiȘtergere
  6. @INTJ: hmmm, comparatia cu focul am inteles-o, a doua, hmmm, sa zicem ca m-am prins:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai la inceput te indragostesti, fluturasii umbla peste tot, apoi incepi sa iubesti. Daca persista in timp si iubirea si dragostea, inseamna ca ai dat lovitura. Fulgerator! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am uitat ceva: N-ai pentru ce. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-i nicio diferenţă. Saauuu... să ne referim la faptul că îndrăgosteala e şutul care te zboară spre iubire? :)) Când zici "iubire" te gândeşti la ceva vast. Interpretări sunt cu sutele...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cristi: Persistaaaaa!!!!:)) stiu eu:)) ca asa trebuie:))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Bibby-Ellen: Eu nici nu am bagat de seama pana ieri ca e vreo diferenta, acum am aflat:)) pt mine e ceva nouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Gracias:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai sa durezeeeee concomitent si simultan iti doresc! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc Cristi!!!!!!

    @Jisau: eee:)) ) intreb si eu=))

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa stii...e greu de spus, cel putin eu nu m am gandit niciodata daca exista vreo diferenta..nu pot sa si iubesc sa fiu si indragostita de aceeasi persoana? eu una asa ma simt...adica oricum iubirea e impartita in mai multe categorii...ca nu pot sa fiu indragostita de mami sau de animalu` meu de casa:))doar ii iubesc, dar cand faci referire la iubit/a, cred ca poti sa le incluzi pe amandoua in aceeasi categorie..(sper ca ai inteles ceva:))n`am curaj sa citesc si a doua oara ce`am scris)

    RăspundețiȘtergere
  15. Iubirea este privita ca fiind absoluta, pe cand dragostea este considerata limitata, si mai superficiala

    RăspundețiȘtergere
  16. @Oandi: Am inteles, inca foarte bine:) multumesc pt raspuns:)

    @guess who! : Deci iubirea e mai buna ca dragostea:D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)